Elektronik

 
15-04-2020
Av-Cables.dk

DisplayPort kabler og WiFi repeatere til markedets bedste priser

Hjemmesiden Av-Cables.dk forhandler bl.a. DisplayPort kabler og WiFi repeatere. Se de gode priser online, og nyd af den favorable dag til dag levering, der tilbydes, samt prisgaranti på samtlige brands i udvalget.

Læs mere

09-03-2020
Føniks Computer

Find et bredt udvalg af både nye og istandsatte computere til skarpe priser på www.fcomputer.dk

Der er lige nu flere gode fordele ved at købe en istandsat computer fra forhandlere som Føniks Computer, som altid har flere fine modeller man kan vælge imellem, og sikkert også én der passer perfekt til dine computer-behov. Samme forhandler har desuden også en masse gode og velkendte mærker du kan vælge imellem når du handler hos dem, deriblandt ASUS som altid leverer hardware og computere i høj kvalitet.

 

Læs mere

10-01-2020
KREAFUNK

Find trådløse høretelefoner og en mini Bluetooth højtaler i lækkert design hos KREAFUNK

Elsker du at høre musik i dagligdagen? Måske går du op i, at den enhed du hører musik på, også har en god lyd og er af høj kvalitet. Så kan du med fordel tage et kig forbi KREAFUNK, som forhandler lækre livsstilsprodukter som trådløse høretelefoner og mini Bluetooth højtaler. Klik dig ind på hjemmesiden og se de forskellige produkter på www.kreafunk.com.

Læs mere

07-01-2020
IT Trends

Find en refurbished gaming PC I høj kvalitet og printerpatroner til skarpe priser hos IT Trends

Hos IT Trends tilbyder de alt i computer. I det følgende kan du blandt andet blive klogere på printerpatroner og virksomheden generelt, ligesom du også vil kunne læse om en refurbished gaming PC, der er til dig, der kan lide kvalitetsprodukter – uden at belaste klimaet alt for meget. 

Læs mere

16-11-2019
Av-Cables.dk

Micro USB stik eller ny rejseadapter til ferien? Bestil på www.av-cables.dk

Har du behov for et nyt micro USB stik, eller en rejseadapter til den kommende ferie? Av-Cables.dk har din ryg med de bedste priser på elektroniske artikler og ledninger fra forskellige mærker samt kraftige batterier og gadgets - alt sammen med prisgaranti og dag til dag levering via www.av-cables.dk.

Læs mere

03-11-2019
Boxbike

Bestil en fatbike med el samt reservedele til elcykler hos Boxbike

Overvejer du at skifte fra almindelig cykel til elcykel? Så klik ind på boxbike.dk, der forhandler alt fra fatbikes, ladcykler og foldbare cykler med elmotor til batterier og reservedele. Boxbike har et af Nordens største udvalg af dele, opladere og kits til at omdanne den almindelige model til en cykel med elmotor.

Læs mere

07-09-2019
Charging.dk

Online forhandler af effektive ladestationer til mobiltelefoner og andre slags opladningsløsninger

Charging.dk er blandt landets bedste til at tilbyde opladningsløsninger til private og erhvervskunder. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, www.charging.dk, vil du se, at de har et væld af ladestationer til mobiltelefoner, laptops og meget mere. Så læs med her, hvis du vil blive klogere på et foretagende, der gør livet nemmere for dig.

Læs mere

27-07-2019
NovaSolar

Panasonic varmepumper - muligvis markedets bedste brand

NovaSolar sælger forskellige gode Panasonic varmepumper til fordelagtige priser, og de kan sikkert hjælpe dig med at finde den bedste varmepumpe til prisen.

Læs mere

12-07-2019
Smart.dk

Find Google Home og Google Chromecast samt Danalock låsesystem hos Smart.dk i smarte design

Med produkter som Google Home, Google Chromecast og Danalock låsesystemer på hylderne, er danske Smart.dk en fantastisk webshop, som har alt, hvad hjertet begærer, når det drejer sig om smart home-produkter. Læs med her, hvis du vil lære mere om netop de tre ovenstående produkter, eller besøg www.smart.dk allerede nu, hvis det kribler for meget i fingrene.

Læs mere

10-07-2019
Idriverep.dk

Idriverep.dk laver bl.a. iPad reparation og iPhone reparationer i Aalborg på deres smarte mobile værksted

At aflevere sin iPad eller iPhone til reparation har altid været til stor gene. Det upraktiske i at mangle sin smartphone eller tablet, som man både bruger privat og professionelt, er ufatteligt irriterende. Heldigvis er Danmark nu blevet beriget med Idriverep.dk, som laver iPad reparationer og iPhone reparationer i fx Aalborg – på dine præmisser.

Læs mere

05-06-2019
Smart.dk

Online forhandler af Google Chromecast, Google Home Mini og Mobvoi TicWatch

Hos Smart.dk kan du gøre din bolig, din hverdag og dit liv smartere. På webshoppen www.smart.dk kan du nemlig købe alverdens intelligente produkter som fx Google Home Mini, Chromecast og Mobvoi TicWatch, som du netop kan læse mere om i det følgende.

Læs mere

13-02-2019
Av-Cables.dk

Find det hos Av-Cables.dk – strømforsyning, HDMI kabel og meget andet

Mangler du en specifik type strømforsyning? Av-Cables.dk har din ryg. Med gode priser på alt fra iPhone ladere til USB-C 3.1 ladere, kommer du ikke til at behøves at kigge andre steder. Du finder også et stort udvalg af HDMI kabler, power banks og meget andet online på www.av-cables.dk.

Læs mere

14-01-2019
Føniks Computer

Køb en ekstern harddisk eller en praktisk chromebook hos Phøniks Computer

Har du brug for en almen computer, der kan klare alle de almindelige opgaver hverdagen stiller en computer, og som samtidig har et pænt og kompakt design, der passer godt ned i tasken? Så er en chromebook et super godt valg. Lige nu finder du de smarte chromebooks hos Føniks Computer, hvor du også kan købe smart tilbehør til computeren, så som en ekstern harddisk. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Læs mere

08-01-2019
Av-Cables.dk

Find en smart forlængerledning og en Bluetooth højtaler hos Av-Cables.dk

Hos Av-Cables.dk står de klar med et stort udvalg af forlængerledninger, Bluetooth højtalere, powerbanks og mange andre produkter. Du kan læse mere nedenfor, hvis det lyder som noget for dig.

Læs mere

07-11-2018
Kreafunk

Find højtalere, radioer og anden elektronik hos KREAFUNK

Hos KREAFUNK kan du finde et bredt udvalg af livsstilstilbehør. Her er bl.a. forskellige lækre trådløse bluetooth højtalere og en smart trådløs radio i butikken.

Læs mere

10-08-2018
Føniks Computer

Føniks Computer – Køb gamer computere eller en konfigurerbar pc

Føniks Computer har rigtig meget at byde på inden for et hav af forskellige kategorier af elektronisk udstyr. Det er især i kategorier som ”konfigurerbar pc” og ”gamer computere” at butikkens styrke ligger. Der er ganske simpelt meget få andre forhandlere herhjemme som kan konkurrere med dem, når det gælder et stort og velassorteret udvalg, hvor man aldrig går forgæves. Læs mere om begge kategorier herunder.

Læs mere

18-06-2018
eBookReader.dk

Kobo Aura ONE samt Tolino Page føres via www.ebookreader.dk

Leder du efter en seriøs ebogslæser? Kobo Aura ONE er et oplagt valg, og den prisvenlige Tolino Page giver også god mening for mange. Find den bedste service og fordelagtige priser hos eBookReader.dk, som har en stor mængde ekspertviden angående ebook readers.

Læs mere

15-06-2018
Føniks Computer

Hardware inkl. CPU, GPU og meget andet hos Føniks Computer

Når det kommer til den nyeste og den bedste hardware til computere, så finder man så godt som alt man skal bruge hos Føniks Computer. Den danske forhandler har i omegnen af tyve år forhandlet hardware og andre computer-relaterede produkter til tilfredse kunder over hele landet. Således har man rigtig godt styr på hvad der kræves i branchen, og kan tilbyde én af landets bedste kundeservices. Har du brug for en ny CPU, så er butikken et godt sted at kigge.

Læs mere

17-05-2018
fcomputer.dk logo.png

Gamer computere i mange kraftfulde varianter hos Føniks Computer

Gennem mere end 20 år har Føniks Computer været mange danskeres foretrukne butik når der skal købes computere samt tilbehør til computere. Særligt gamere har været glade for at handle ind i butikken når der skal købes nyt gamerudstyr. Klikker du ind i kategorien med gamer computere, så bliver du straks præsenteret for et af landets bedste udvalg. Så find en model der passer dig, og kom godt i gang med at game.

Læs mere

10-04-2018
Føniks Computer

Stort udvalg af gaming udstyr og gamer stole hos Føniks Computer

Når man gamer, så gælder det om at sidde godt og nyde maksimal komfort. Derfor vælger mange gamer at bruge en del af budgettet til ens gamersetup til at købe smarte gamer stole. Med en gamer stol er du sikker på at sidde godt, selv når spillene trækker ud, og man er ”tvunget” til at sidde foran computeren i mange timer. Gamer stole er blot én af de mange typer fedt gaming udstyr til rigtige gamere du finder hos Føniks Computer lige nu.

Læs mere

03-04-2018
HerbertNathan & Co

HerbertNathan & Co har mange års erfaring med erp - Hvad er erp systemer?

Står du i den situation, at du er på udkig efter et konsulentfirma, der kan rådgive dig om erp løsninger, og stiller du ofte dig selv spørgsmålet: hvad er erp systemer? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.herbertnathan.com hvor konsulenthuset HerbertNathan & Co giver dig indblik i deres virke som konsulent.

Læs mere

02-03-2018
Føniks Computer

Køb lenovo bærbar hos Føniks Computer

Føniks Computer har været specialister siden 1997 inden for stort set alt hvad der har med computere at gøre. Det har rigtig mange danske kunder haft glæde af, både erhvervskunder og private, og både førstegangskunder og folk der selv har erfaring inden for computere og tilbehør til disse. Butikken har altid de nyeste og bedste mærker hjemme, naturligvis også indenfor kategorien Lenovo bærbar.

Læs mere

06-01-2018
Devoteam

Her står lidt mere om Cherwell software samt IT service management generelt

Cherwell software er meget populær på trods af den ikke har været på markedet i lang tid, og det er især i USA og England at denne software er populær. Find masser af info om denne IT service management online ved at klikke ind på hjemmesideadressen, der hedder devoteamdigitalt.dk.

Læs mere

22-11-2017
Føniks Computer

Forhandler af ASUS Zenbook og HP printer til gode priser

Hos Føniks Computer er udvalget altid varieret og bredt inden for næsten alle kategorier. Lige nu kan du købe en smart ASUS Zenbook, eller en HP printer med ekstra god udskriftskvalitet. Klik forbi og gør en god handel.

Læs mere

10-11-2017
Devoteam

Modtag rådgivelse til software ServiceNow Danmark hos Devoteam | Globicon

Få hjælp fra de bedste konsulenter indenfor Service Now Danmark har. Det er blot én af de ting som Devoteam | Globicon kan gøre for jer.

Læs mere

08-11-2017
HerbertNathan & Co

HerbertNathan & Co tilbyder hjælp til ERP system og Enterprise Ressource Management

Tag kontakt til HerbertNathan & Co hvis du ønsker god rådgivning og implementering af et ERP system i din virksomhed. Du kan læse mere nedenfor.

Læs mere

02-11-2017
Homeshop.dk

LED lys og ekstra meget i indendørs lamper

Lige meget om det er lampen eller pæren, der skal skiftes ud, så er Homeshop.dk uden tvivl det rette sted at lede. Her finder man nemlig alt fra indendørs lamper i god kvalitet til LED lys, der gør, at man kan spare på elregningen. Læs mere ved at klikke på linket lige her www.homeshop.dk.

Læs mere

04-10-2017
Devoteam | Globicon

HP Service Manager og den nyere Cherwell software er førende

Benyt HP Service Manager eller Cherwell software og få et bedre resultat i virksomheden. Læs mere om disse ITSM’er online hos Devoteam | Globicon.

Læs mere

27-09-2017
Blue City

Køb en brugt MacBook eller andre brugte bærbare computere hos Blue City

Brugt MacBook eller brugte bærbare computere? Uanset hvad du mangler, så finder du et stærkt udvalg hos Blue City lige nu. Priserne er gode, og man har altid en tryg følelse hele vejen igennem forløbet.

Læs mere

19-09-2017
Føniks Computer

Køb en byg selv pc eller en Lenovo gamer bærbar her

Føniks Computer har et af landets bedste online udvalg indenfor computerudstyr. Forretningen forhandler blandt andet alt hvad man skal bruge inden for byg selv pc. Desuden kan du også købe en ekstra stærk Lenovo gamer bærbar.

Læs mere

15-09-2017
Lys-kilden.dk

Køb Holmegaard lamper og smukke lysekroner hos Lys-kilden.dk

Lamper er er rigtig godt eksempel på et stykke boligtilbehør, hvor man har gode muligheder for at kombinere funktionalitet med et flot design. Blandt de mange muligheder af lamper til boligen kan man bl.a. vælge Holmegaard lamper eller flotte lysekroner. Lamper af disse typer og rigtig mange andre modeller kan findes hos Lys-kilden.dk.

Læs mere

15-09-2017
Præstbro Maskiner

Find skovmaskiner og en snefræser til en dejlig pris hos Præstbro Maskiner

Arbejdet udenfor i naturen kan til tider være et hårdt og tungt arbejde. Derfor kan assistance fra forskellige typer af maskiner, som bl.a. forhandles hos Præstbro Maskiner, være nødvendigt. Skal man arbejde med at rydde skovarealer, så bør man investere i skovmaskiner. Skal man rydde store områder med sne, så kan en snefræser helt sikkert hjælpe.

Læs mere

04-09-2017
Lindved El

Siemens opvaskemaskiner samt Bosch vaskemaskiner online hos Lindved El

Du bør altid finde dine produkter til hjemmet i en god kvalitet, så du er sikker på, at de holder og gør det de skal. Med produkter fra www.lindvedel.dk, kan du være sikker på, at du får god kvalitet. Du kan blandt andet finde Bosch vaskemaskiner og Siemens opvaskemaskiner.

Læs mere

10-08-2017
N.O. Jensen

Undervognsbehandling samt andet hos et autoriseret Hyundai værksted

N.O. Jensen står klar til at hjælpe dig med din bil. De er blandt andet et autoriseret Hyundai værksted og søger du et værksted, der kan foretage sig undervognsbehandling er du kommet til det helt rette sted. Læs mere nedenfor, hvis du har lyst.

Læs mere

28-07-2017
Blue City

Brugt iMac og smartwatch ved Blue City

Hvis man er på udkig efter brugt elektronik, så er hjemmesiden www.bluecity.dk den helt rigtige at besøge. Her finder man nemlig alt fra brugte iMacs til brugte smartwatches, som er i god kvalitet og forhandles til gode priser. Man kan købe allerede i dag ved at besøge Blue City på www.bluecity.dk.

Læs mere

20-07-2017
Kunstig intelligens kvinde

Elon Musk: Kunstig intelligens er den største trussel imod menneskeheden

Kunstig intelligens er ”den største trussel, vi som civilisation står overfor” og skal kontrolleres så snart som overhovedet muligt, advarer Elon Musk, den verdensberømte mand bag Tesla og rumfarsvirksomheden SpaceX.

Læs mere

11-07-2017
FÅ indført ERP systemer hos HerbertNathan & Co

FÅ indført ERP systemer hos HerbertNathan & Co

Hos HerbertNathan & Co kan du få råd og vejledning i indføring af ERP systemer. Her kan du finde mere info samt en ERP definition.

Læs mere

28-06-2017
Sociale Medier

Hvilke sociale medier er mest populære?

Hvilke sociale medier bruger man for tiden? Læs med her og se lidt nærmere på den opdaterede sammendrivning af sociale medier, for at finde ud af hvilken app alle er på for tiden.

Læs mere

10-05-2017
Blue City

Køb brugte computere, telefoner, konsoller og meget andet

Blue City er et fantastisk valg, hvis du er på udkig efter elektronik. Byt din brugte telefon, sælg din smartphone eller købe brugte computere, telefoner, konsoller og meget andet. Blue City hjælper dig med at spare penge.

Læs mere

05-04-2017
Elektronik Lavpris

Køb miniforstærkere til super gode priser hos Elektronik Lavpris

Skal du have nye adaptere eller miniforstærkere, så er Elektronik Lavpris helt sikkert et besøg værd. Klik her https://elektronik-lavpris.dkog find deres fantastiske shop med elektronik til gode priser og med en hurtig levering.

Læs mere

06-03-2017
Dandrone

Stort udvalg af DJI droner og mange flere

www.dandrone.dk finder du alt i droner, kameraer og reservedele til drone. Du kan bl.a. finde DJI Phantom 4 Pro droner og DJI Z30 drone. Klik dig ind og se hele udvalget af droner på www.dandrone.dk. Der kan du bestille dine nye droner og reservedele til droner allerede nu.

Læs mere

07-02-2017
Av-Cables.dk

Candyfloss maskine og en eksklusiv chokoladefontæne

Står du ofte i den situation at du har lyst til en lækker candyfloss, men er langt væk fra en bod, der sælger dem? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.av-cables.dk, da de på denne hjemmeside netop sælger nogle super gode maskiner.

Læs mere

04-02-2017
Bluecity

Køb fejlfrie IPhones og IPads til super gode priser hos Bluecity

Hos Blue City kan du købe brugte IPhones og brugte IPads til gode priser. De er køreklare og fuldstændig fejlfri og selvfølgelig med 2 års reklamationsret.

Læs mere

26-01-2017
Føniks Computer

Lenovo Legion gamer bærbare forhandles hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer finder du altid et fantastisk udvalg i elektronisk udstyr, ikke mindst gamer gear. Det gælder også den nye, fede Lenovo Legion gamer bærbar. Samtidigt får man altid god rådgivning og høj service på www.fcomputer.dk.

Læs mere

06-01-2017
Av-Cables.dk

Spar på en LED cykellygte, LED pandelampe eller en ny LED lommelygte

Er du vild med de nye produkter med LED såsom LED cykellygte, LED pandelampe eller LED lommelygte, så er et besøg hos Av-Cables.dk lige dig. Besøg dem her på linket www.av-cables.dk og find en LED cykellygte, LED pandelampe eller en LED lommelygte med stærkt lys og god kvalitet.

Læs mere

03-12-2016
lindved el

Køb professionel Bosch vaskemaskine

Er du på udkig efter en Bosch vaskemaskine eller en Siemens vaskemaskine, så er Lindved El lige stedet for dig. Besøg dem her www.lindvedel.dkog find en professionel Bosch vaskemaskine eller Siemens vaskemaskine, så du kan få kvalitet ind i din hverdag.

Læs mere

30-11-2016
Gadgethuset

Gadgets og metaldektorer forhandles online

Elsker du alle slags gadgets så er en metaldetektor lige dig. Besøg Gadgethuset.dk her på deres fantastiske shop www.gadgethuset.dk og find en professionel metaldetektor og andre gode gadgets, så du kan gøre hverdagen sjovere.

Læs mere

14-11-2016
Føniks Computer

Føniks Computer forhandler RX 470 og RX 480 grafikkort

Føniks Computer sælger en lang række grafikkort såsom rx470 og rx480, der klarer opgaver på både office og gamer computere.

Læs mere

10-11-2016
Lystorvet

Belysning fra Le Klint samt Louis Poulsen hos Lystorvet

Unik belysning fra Le Klint og Louis Poulsen er til salg hos Lystorvet.

Læs mere

08-11-2016
Ledgiganten

LED havebelysning samt en Mini GU10 led-pære og LED downlights på nettet

Køb LED downlights, LED havebelysning eller mini GU10 led-pære hos www.ledgiganten.dk, der har det helt rigtige lys til dit hjem.

Læs mere