Polterabend og events

 
19-08-2022
Kelds Pølser

Lej en pølsevogn i Roskilde og alt til festen gennem Kelds Pølser

Du er nødt til at servere god natmad, som dine gæster vil blive glad for, og som ikke kræver for meget af hverken dig eller dem. Kelds Pølser har løsningen med udlejning af pølsevogn, iblandt andet festudstyr. Lej en pølsevogn i Roskilde, og vær sikret god madoplevelse, uanset om det er til natmad eller midt på dagen.

Læs mere

26-09-2021
Kelds Pølser

Du kan leje en pølsevogn til en god pris hos Kelds Pølser

Prisen på at leje en pølsevogn kommer helt an på, hvor længe du skal bruge den, og hvor meget du ønsker at have med. Du kan hos www.kelds-polser.dk finde ud af meget mere af udlejning af vogne, hvor der serveres pølser, brød, burgere og drikkevarer. Du kan dermed finde den bedste løsning til det, du skal bruge den til.

Læs mere

11-09-2021
Kelds Funfood

På kelds-funfood.dk kan du bestille alt fra slushice koncentrat til dobbelt vaffeljern

Til din lille café kan der være behov for nogle ekstra maskiner, der gør, du har mere at tilbyde, og som du er sikker på holder. Du kan hos www.kelds-funfood.dk finde netop dette, da de har et stort udvalg. Du har blandt andet mulighed for at få et dobbelt vaffeljern eller slushice koncentrat.

Læs mere

10-04-2021
Anders Heegaard

Forevig jeres store dag med bryllupsfoto i Hillerød eller Rungsted

Er du på udkig efter en god fotograf, der kan tage gode billeder af dit bryllup? Så kan du med fordel tage et kig forbi Anders Heegaard. Her bydes der på fotografering af bryllupper, hvor du blandt andet kan få bryllupsfotograf i Rungsted, bryllupsfoto i Hillerød samt meget mere. Se mulighederne for dig på www.andersheegaard.dk.

Læs mere

11-02-2021
Madkonceptet

Frokostordninger og catering til konfirmationer i hovedstaden

Konfirmation er en god lejlighed at bestille mad udefra. Man har lyst til at være fuldt til stede på denne store dag for barnet. Madkonceptet tilbyder konfirmationsbuffet som catering, der indeholder forskellige retter som majs wraps med pulledpork og citrusstegt laks. De er også førende i frokostordninger til københavnsk erhvervsliv.

Læs mere

12-04-2020
Tryllekunstner Anders Lilleøre

Tryllekunstner Anders Lilleøre - Underholdning til firma og privat fest

Anders Lilleøre, der er kendt fra Noget I Ærmet, er en tryllekunstner, der bl.a. optræder hos firmaer. Book et trylleshow til din fest via anderslilleore.dk, men husk at booke i god tid, hvis du vil være sikker på datoen.

Læs mere

11-04-2019
Ebbes Udlejning logo

Ebbes Udlejning har bred erfaring indenfor serviceudlejning samt udlejning af telte til festlige begivenheder

Skal du holde en stor sammenkomst i København eller Sydsjælland, men mangler både telt, borde og stole? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, for hos Ebbes Udlejning, kan du nemlig finde alt, indenfor udlejning af moderne kvalitetsudstyr til fest. Så tag og gør dig selv en tjeneste og hop ind forbi deres hjemmeside, teltservice.dk, hvor du kan læse meget mere. 

 

 

Læs mere

05-03-2019
JK Salg

Køb alt til festligheden inkl. popcorn tilbehør og helium til balloner hos JK Salg

Hos JK Salg forhandler de maskiner og tilbehør til når du får lyst til at lave popcorn, candyfloss eller andet sjovt og lækkert. Dette er et godt sted at kigge, for dig der skal holde en fødselsdag, fest eller anden begivenhed. På www.jksalg.dk kan du finde helium til balloner, popcorn tilbehør og meget mere.

Læs mere

28-01-2019
JK Salg

Slushice og softice tilbehør til egen begivenhed

Lav din egen softice og slushice med hjælp fra JK Salg. Hos JK Salg finder du slushice maskiner og softice maskiner, men udvalget byder også på slushice tilbehør lige såvel som softice tilbehør som du kan læse mere om nedenfor.

Læs mere

11-10-2018
Salt og Peber

Nytårsmenu og julefrokost menu ud af huset til en stærk kuvertpris

Hvis du overvejer at få maden bestilt udefra i juleferien 2018, så er Salt og Peber et anbefalelsesværdigt firma inden for catering. Her har du mulighed for at vælge en udsøgt julefrokost menu eller en nytårsmenu ud af huset.

Læs mere

28-07-2018
Madkonceptet

Receptionsmad og tapas ud af huset på madkonceptet.dk

Find receptionsmad til dit event hos Madkonceptet. Hvis du søger efter glimrende mad ud af huset i området omkring København, er du kommet til det rette sted. I denne artikel kan du også læse om deres autentiske tapas menu.

Læs mere

13-07-2018
Salt og Peber

Grill ud af huset og en lækker sommermenu hos Salt og Peber

Bestil grill ud af huset via saltogpeber.dk. Online hos Salt og Peber tilbydes to grill selv menuer perfekt til en varm sommeraften. Denne catering virksomhed har ligeledes sæsonmenuer, og i sommermånederne er det fx muligt at vælge en sommermenu med årstidens ingredienser, der egner sig perfekt til de lidt varmere temperaturer.

Læs mere

10-09-2017
Salt og peber

Find den perfekte nytårsmenu og bestil en lækker buffet her

Hos Salt og Peber kan du bestille catering til alle højtider hele året rundt. Du kan bl.a. finde en lækker nytårsmenu med forskellige lækre retter, eller bestille en buffet til enhver fest eller særlig lejlighed.

Læs mere

11-08-2017
Festkassen.dk

Hjælp festen godt på vej med eksempelvis festartikler til en børnefødselsdag

For at skabe de bedste og hyggeligste rammer for en festlig lejlighed så kan pynt i forskellige afskygninger uden tvivl hjælpe festen godt på vej. Forskellige festartikler til eksempelvis et kobberbryllup, en børnefødselsdag eller noget tredje er derfor også vigtigt at få på indkøbslisten. Tilbehør som dette forhandles bl.a. hos Festkassen.dk.

Læs mere

20-06-2017
Flagshoppen.dk

Få et tysk flag, eller vælg mellem diverse Holland flag hos Flagshoppen.dk

Er du på udkig efter en måde at pynte op til fest på, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside her www.flagshoppen.dk, hvor Flagshoppen.dk viser deres flotte udvalg af bl.a. Holland flag og et tysk flag.

Læs mere

11-04-2017
Salt og Peber

Studenterbuffeten de går til flere gange og de alle vil elske

Hos Salt og Peber kan du finde mange forskellige super lækre studenterbuffeter og studentermenuer, som er perfekte til studenterfester og lignende. Vælg den lækre studenterbuffet, som dine gæster vil elske.

Læs mere

01-01-2017
Salt og Peber

Menuer som en smagfuld efterårsmenu

Ønsker du en efterårsmenu eller andre menuer, så vil www.saltogpeber.dk have lige det du har brug for.

Læs mere

03-11-2016
DreamBalloon

Til dig der drømmer om at prøve ballonflyvning

Længes du efter nye oplevelser? Drømmer du om at prøve ballonflyvning? Hvad end du er interesseret i ballonflyvning Jylland eller ballonflyvning Fyn, får du her mulighed for at se det hele oppefra. Se nærmere om mulighederne for ballonflyvning på http://dreamballoon.dk.

Læs mere

01-09-2016
saltogpeber.dk.PNG

Salt og Peber leverer maden hjem til dig via webshoppen

Hvis du er på udkig efter et sted på nettet, hvor du kan bestille mad til din kommende fest eller julefrokost, så behøver du ikke at lede længere. På siden saltogpeber.dk finder du alt i lækker gourmet mad til udbringning i mange forskellige anretninger. Læs mere om kommende kulinariske oplevelser fra butikken allerede i dag på saltogpeber.dk.

Læs mere

23-07-2016
qakk.dk logo.PNG

Qakk fester for firmaet

Når du skal holde din næste store fest, så spar dig selv for besværet med al planlægningen og benyt dig af QAKK. Hos QAKK får du god hjælp til at holde netop den fest, du går og drømmer om at holde. Læs mere om QAKK og få inspiration til, hvordan man kan holde den perfekte fest, på qakk.dk.

Læs mere

25-05-2016
Dreamshop2u.dk.png

Flere typer af lysposer som f.eks. flydende lysposer og lysposer til borddækning

Vil du gerne have flydende lysposer, lysposer til borddækning eller andre former for lysposer, så tag ind forbi www.dreamshop2u.dk.

Læs mere

08-04-2016
salt og peber

Mad og buffeter til store og små arrangementer

Du kan finde aftensmad og anden mad til store og små arrangementer, hvis du tager ind forbi www.saltogpeber.dk.

Læs mere

14-03-2016

Masser af forskelligt påskepynt

Rikki Tikki Shop tilbyder hurtig levering og gratis fragt, så selvom påsken kommer lidt bag på dig et år, kan du stadig nå at modtage dine varer, så der kan komme påskestemning i dit hjem.

Læs mere

14-03-2016

Festartikler med tyrolertema

Hvis du står og mangler nogle flotte kostumer, da du skal til en fest hvor det er temaet, så er Festtemas webshop hjemmesiden for dig. Du kan blandt andet købe tyroler kostumer og udklædning.

Læs mere

14-03-2016

Service, borddækning og pynt til temafester

Find hos festtema.dk flot og lækkert pynt til bordækningen til temafesten.

Læs mere

13-03-2016

Pynt og tilbehør til konfirmation, studenterfest etc.

Hjemmesiden Pynttilfesten.dk har en masse hjælp til de, som skal til at planlægge fest.

Læs mere

13-03-2016

Lej lokaler til fest og selskab

Står I og skal holde fest for jeres nærmeste og jer selv, så har Skovkanten de skønneste rammer at gøre dette i. Book jeres lokaler online eller kontakt Skovkanten for nærmere information.

Læs mere

13-03-2016

Køb sjovt sidste skoledag kostume online

Der er masser af penge at spare på webshoppen, der hedder KostumeOutlet. Køb udklædning af en meget høj kvalitet. Sidste skoledag kostumer er bl.a. til salg.

Læs mere

13-03-2016

Book dansebands og rockbands online

Uanset hvad genre du er til, og hvor i landet du befinder dig, så er der noget for dig.

Læs mere

08-03-2016
Skærmbillede 2015-11-02 kl. 12.50.03.png

Festlige karnevalskostumer online

Find kostumet nu. Køb karnevalskostumer på internettet inde på siden temashop.dk.

Læs mere

08-03-2016

Fantastisk udvalg af påskegaver

Nyd noget af verdens bedste chokolade i påsken, ved at sætte tænderne i det eksklusive chokolade fra Summerbird. Man finder et stort udvalg af eksklusive påskegaver på www.summerbird.dk.

Læs mere

08-03-2016

Kostumer og meget mere til fastelavn

Hos Partybutikken kan du få nogle sjove og skøre kostumer til enhver festlighed.

Læs mere

08-03-2016

Køb folieballoner og LED balloner

All4Party sælger pynt og festartikler online på nettet og kan blandt andet kalde sig leverandør af LED balloner og folieballoner samt meget mere til den perfekte fest.

Læs mere

08-03-2016

Stort udvalg af vegetar og veganer menuer

Mange danskere har allerede oplevet den gode service og ikke mindst lækre mad, som Salt og Peber kan tilbyde deres kunder. Find selv ud af mere online på firmaets hjemmeside www.saltogpeber.dk.

Læs mere

07-03-2016

Hyr bands, sangere og foredragsholdere online

Man har mulighed for at vælge imellem en del bands, kunstnere og sangere, og man kan ligeledes bestille en foredragsholder på showbizz.dk.

Læs mere

07-03-2016

Tag på polterabend i København, Odense, Aalborg etc.

Der arrangeres polterabends i København, Aalborg, Odense, m.m. hos Funballz. Lej en waterball eller flere online hos dem.

Læs mere

03-03-2016
Skærmbillede 2015-11-02 kl. 12.50.03.png

Karnevalskostumer og udklædning

Find hos Temashop alt i flotte kostumer til karneval.

Læs mere

22-02-2016
Salt og Peber

Mad til et stort selskab eller til en travl hverdag

Salt & Peber har et stort udvalg af forskellige former for mad, hvad end du skal bruge mad til et stort arrangement, eller om du skal have en gang aftensmad til et mindre selskab. Læs alt på www.saltogpeber.dk.

Læs mere

02-12-2015
saltogpeber.dk.PNG

Få en særlig oplevelse med Diner transportable

Saltogpeber.dk er hjemmesiden for dig, der vil have god mad til dine gæster, uden at du selv skal knokle. Læs blandt andet om Diner transportable – en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere

29-11-2015

Køb Bellevue Box oplevelsesgaver

Det er billigt at købe oplevelsesgaver hos Føtex, der giver dig oplevelser af bedste kvalitet.

Læs mere

23-10-2015
Dreamshop 2 U

Nu kan du allerede begynde oppytningen til julen

Køb pynt og servietter til jul og til juleaften online hos Dreamshop2U.dk og bliv klar til årets hyggeligste højtid, der også er kendt som hjerternes fest.

Læs mere

09-10-2015
Dreamballoon

En god og husksommelig tur over Danmark i ballon

Hos DreamBalloon tilbyder man dig en god oplevelse, nemlig varmluftballonflyvning. Du vil få en flyvetur, næsten der hvor du ønsker det, da man tilbyder ballonflyvninger i Jylland, Fyn og på Sjælland. DreamBalloon råder over flere forskellige typer af varmluftsballoner, og også Danmarks største.

Læs mere

15-08-2015
gag.dk.PNG

Kostumer til tyrolerfest til gode priser

Klik ind i webshoppen på www.gag.dk og find det rette kostume til tyrolerfest i Gag.dks store udvalg af kostumer til tyrolerfest til mænd, kvinder og børn.

Læs mere

15-07-2015
songbird.PNG

Indspilning i professionelt lydstudie

Går man med en lille drøm inde i maven om at blive sanger eller sangerinde, så skal man gå ind på hjemmesiden songbird.dk. 

Læs mere

12-06-2015
Dreamballoon.dk

Få en oplevelse på livet med Dreamballoon.dk

Hvis du gerne vil have en oplevelse for livet, skal du klikke ind på DreamBalloon.dk hvor du vil kunne bestille ture over nogen af de flotteste steder i Danmark. Da der er plads til overraskende mange personer oppe i deres luftballoner, kan det være en god idé at invitere nogle folk man har nært med sig. De vil i hvert fald blive meget glade for at få en så unik oplevelse. Du vil for eksempel kunne komme til at se Midtsjælland fra 1500 fods højde, hvilket er en helt enestående oplevelse.

Læs mere

16-05-2015

Alt til dit baby shower

Det er blevet meget populært i Danmark at holde baby showers, som man normalt gør i Amerika, hvor man fejrer moderen inden, hun føder sit barn. Dette er en rigtig god mulighed for moderne til at se sine veninder, inden hun får travlt med barnet, og til at veninderne kan give deres gaver, før babyen kommer og tager al moderens opmærksomhed.

Læs mere

06-03-2015

Rigtig gode priser på fastelavnskostumer og udklædningstøj til de mindste

Banditten er en butik, som har et stort sortiment af kostumer til børn. Kostumerne kan eksempelvis bruges til fastelavn eller halloween.

Læs mere

15-01-2015

Borddækning til konfirmation forhandles billigt

Dreamshop2U.dk forhandler alt, man skal bruge til at dække et flot bord til en konfirmation både online på webshoppen og i den fysiske butik i Skibby.

Læs mere

08-12-2014

Forskelligt udvalg af menuer til julefrokost

Gennem Salt & Peber kan du finde den rette mad til din julefrokost. Læs mere om online bestilling af julefrokost lige her: www.saltogpeber.dk.

Læs mere

06-10-2014

Få bragt mad ud i Københavnsområdet

På www.saltogpeber.dk er der rig mulighed for at bestille den perfekte menu til enhver lejlighed. Gå til hjemmesiden og se blandt andet de mange gode muligheder få at få bragt mad ud i Københavnsområdet.

Læs mere