Apoteker

 
04-09-2016
Danolan logo.png

Magnetisme der helbreder

Hele kroppen hænger sammen fra top til tå. Derfor er der ofte punkter, som stimulerer andre kropsdele, end man skulle forestille sig. På samme måde kan sådan noget som magnetisme have en effekt på din krop og dit helbred. hvis du vil købe magnetsmykker, så gå til siden www.danolan.dk.

Læs mere

15-04-2016
Exurin.jpg

Stop urinlugt fra urindryp med Exurin

Exurin er det perfekte produkt til de mange danskere, som får deres hverdag negativt påvirket som følge af urinlugt fra urindryp. Exurin giver bedre hygiejne, og i de fleste tilfælde også en bedre hverdag. Og så er produktet oven i købet enorm nemt at anvende.

Læs mere

13-03-2016

Veet nyhed til hårfjerning på Webapoteket

Mange kvinder kender til hårfjerning med skraber, som er hurtigt at bruge og virker, men ikke giver langvarigt resultat. Andre foretrækker hårfjerningscremer, mens andre igen har valgt at få voksbehandlinger hos professionelle behandlere. Voksbehandling giver en længerevarende blødhed end du kan opnå med skraber eller hårfjerningscreme.

Læs mere

10-02-2016
Exurin.jpg

Exurin er den bedste mulighed mod urinlugt

Exurin er et spændende nyt produkt til de mange danskere, hvis hverdag plages af gener fra urinlugt. Exurin går effektivt ind og stopper de processer, der fører til ubehagelige lugtgener, samtidigt med at præparatet absorberer eventuelle lugtmolekyler. Hvor, produktet dog især vinder, er ved at være utroligt nemt at anvende. Læs mere her.

Læs mere

12-11-2015
exurin.dk logo.PNG

Få hjælp til urindryp med exurin

Nu er der hjælp til de mange danskere der får deres liv negativt påvirket af urindryp. Det danske præparat Exurin er nemlig løsningen som mange har ventet på. Løsningen på det mange har kaldt ”det stille problem”. På www.exurin.dk kan du læse meget mere om produktet, folkene bag, indhold og så videre.

Læs mere

01-04-2011

Webapoteket.dk - Økologiske hudplejeprodukter på onlineapotek

På Webapoteket, dit online apotek, lægger vi vægt på at have det samme brede sortiment som vi har på vores fysiske apoteker. Vi arbejder løbende på at udvide sortimentet og lægger vægt på at have et bredt sortiment af miljøvenlige og økologiske hudplejeprodukter bl.a Bio Beaute by Nuxe, O.N.E og Decubal Ecological.

Læs mere