Møbler og interiør

 
17-05-2024
tvophaeng.dk.JPG

Find dit nye TV stativ hos TVophaeng.dk

TV kan være svære at inkorporere i indretningen, og især i små boliger skal der tænkes kreativt, for at det ikke tager for meget plads. Et stativ designet til at optage så lidt plads som muligt kunne være en smart løsning. HosTVophaeng.dk finder du et imponerende udvalg af TV stativer, der ikke alene optimerer din visuelle oplevelse, men også tilfører et stilrent touch til din boligindretning.

Læs mere

08-09-2021
Schwarz Senge

Schramm til gode priser og andre senge tilbud på schwarz.dk

Senge er vigtige at have i soveværelset, for selvom man muligvis kan sove hvor som helst, er det hverken godt for ryg, skulder eller nakke. Find en ny lækker seng fra Schramm hos Schwarz Senge. Overvejer du at få en ny seng, men synes det er meget at betale, så har www.schwarz.dk det rette til dig i deres udvalg af senge tilbud.

Læs mere

13-07-2021
Daily-Living.dk

Skab orden i hjemmet med Daily-Living.dk

En nem, flot og praktisk måde at skabe orden i hjemmet på er ved hjælp af opbevaringskasser. På Daily-Living.dk finder du et bredt udvalg af fine opbevaringskasser i træ, så du let kan opbevare dine ting på en overskuelig måde, der samtidig pryder hjemmet. Har du behov for mere opbevaringsplads, kan du på www.daily-living.dk også finde et fint udvalg af kommoder, så du let kan organisere ejendele som ting, tøj, kontorartikler, mapper, elektronik, stearinlys m.v.

Læs mere

18-05-2021
Culina

Info og inspiration om snedkerkøkkener

Helhedsløsninger er deres speciale. Culina er med fra tegnebrættet, hvor arkitekterne tager udgangspunkt i de visioner, du bringer til bordet. Snedkerne færdiggør projektet og skaber snedkerkøkkener, der er 100 % unikke. Ikke nok med at det passer til din stil, men det vil også passe til dit hjem. Danmark er jo et land med meget unikke huse, og derfor vil originale løsninger altså egne sig bedst. Hent yderligere køkken inspiration på culina.dk, eller læs med her.

Læs mere

27-02-2021
Helle K-art

Er du interesseret i et Woody plankebord eller en ny tunika kjole? Du finder det hele hos Helle K-art

Hos Helle K-art kan du altid være sikker på at finde frem til et væld af gode muligheder, når det gælder nyt til hjemmet eller garderoben. Herinde forhandles nemlig et stort produktudvalg, hvor du kan finde alt fra tunika kjole til Woody plankebord og meget andet. Læs mere herunder eller tjek det lækre sortiment ud på www.hellek-art.dk.

Læs mere

01-01-2021
Daily-Living.dk

DVD/CD reoler og ammestole til stærke priser

Daily-Living.dk har et velsammensat udvalg af møbler. Køb bl.a. CD reoler og DVD reoler, eller vælg ammestole, vinreoler i træ, skærmvægge og meget andet. Håndmalede billeder, lærredstryk og kandelabere kan også findes derinde.

Læs mere

11-12-2020
ILVA Max Jessen Terndrup

En komfortabel loungestol og lamper til skarpe priser forhandles hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup har et flot udvalg af møbler i deres store outlet, og du kan bl.a. finde designer lamper samt en smuk loungestol, hvis du står og mangler sådan en.

Læs mere

12-11-2020
Direkte Import

Find alt lige fra en smuk Chesterfield sofa til bogreoler i høj kvalitet hos Direkte Import

Direkte Import leverer i den grad varen, når det gælder om at præsentere deres kunder for et smukt og velassorteret udvalg af møbler til boligen, samt til haven. I disse måneder har især indendørs kategorierne en masse fine møbler at tilbyde, f.eks. bogreoler samt en masse fine lædermøbler. Blandt andet tæller udvalget lige nu flere utrolig smukke Chesterfield stole, ligesom man også kan finde en flot Chesterfield sofa i kataloget. Læs mere om det hele i udvalget herunder.

Læs mere

07-11-2020
ILVA Max Jessen Terndrup

Her finder du bl.a. en smart modulsofa og en loungestol i flot design

Går du op i, at møblerne i dit hjem er af høj kvalitet, både hvad angår komfort og design? Så er www.max-jensen.dk det rette sted for dig at finde dem. Her finder du brede og varierede sortimenter af alt fra modulsofaer og sofaborde til loungestole, daybeds og mange andre møbler, der er med til at gøre dit hjem til dit. Her er der altid rig mulighed for at finde netop den stil, du er på udkig efter.

Læs mere

14-06-2020
Borghus Design

Borghus Design tilbyde rustikke microcement gulve og moderne epoxy plankeborde

Hos Borghus Design kan du finde nyt nordisk design i verdensklasse. Læs microcement gulve eller om et unikt epoxy plankebord her.

Læs mere

07-05-2020
SIS by Lekolar

Godt udvalg af ergonomiske taburetter og højborde til skarpe priser hos SIS by Lekolar

SIS by Lekolar er én af landets førende møbelvirksomheder lige nu, når det kommer til møbler med ekstra høj slidstyrke og levetid, samt ergonomiske og funktionelle design. Ønsker man f.eks. at købe ergonomiske taburetter, kan man med fordel starte med at tage et kig på kataloget fra dem. Det samme gælder hvis man er på udkig efter nye højborde eller lignende møbler. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Læs mere

02-11-2019
Bolighuset Werenberg

Skab et indbydende hjem med Timberman gulve og fine sofaborde med kakler

Hvis man står og mangler møbler eller andet interiør til sit hjem, så er det helt sikkert værd at kigge ind forbi Bolighuset Werenberg. Her forhandles der nemlig alt fra de fineste sofaborde med kakler til Timberman gulve af den bedste kvalitet. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.werenberg.dk.

Læs mere

15-10-2019
Present Time

Find alt lige fra Leitmotiv lamper til LED ure og alarmer hos Present Time

Hvis I leder efter et moderne bud på boligindretningen af jeres virksomhed, bør I besøge www.present-time.dk. Her finder I alverdens skønne designs af alt fra møbler, lamper og andet boligtilbehør. Find bl.a. et smart LED ur eller alarm, en smart lampe fra Leitmotiv eller udforsk de mange andre brands og kategorier.

Læs mere

14-10-2019
Sovesofa.dk

Find et godt udvalg af billige og multifunktionelle sovesofaer hos Sovesofa.dk

Hver gang man besøger Sovesofa.dk, bliver man præsenteret for et af landets bedste udvalg af sovesofaer, præcist lige som navnet på butikken også antyder. Her kan man lige nu finde sovesofaer, der kan skubbe til ens ide om hvad man kan forvente af en moderne sovesofa, blandt andet i kategorien multifunktionel sovesofa, hvor der lige nu er flere super spændende modeller. Mangler du ”bare” en almindelige billig sovesofa til gæsteværelset, kan du helt sikkert også hvad du søger.

Læs mere

11-10-2019
Sengeexperten.dk

Find alt lige fra topmadrasser til sengerammer hos Sengeexperten.dk

Sengeexperten.dk er som navnet antyder leveringsdygtige inden for en række forskellige typer senge, alle i absolut topkvalitet. Man forhandler desuden også en masse godt sengetilbehør, der blandt andet tæller et godt udvalg inden for både topmadrasser, dyner, sengerammer, puder og næsten alt andet man kunne have brug for. Både topmadrasser, sengerammer og andre produkter fra kataloget holder et ekstra højt niveau af kvalitet, og takket være et bredt udvalg, kan man altid finde en model der passer helt perfekt.

Læs mere

08-08-2019
Direkte Import

Find den helt rette lædersofa eller 2 personers sofa til din stue hos Direkte Import

Direkte Import er den helt rigtige butik at besøge, hvis du er i humør til at shoppe lækre møbler, og gerne vil have et lidt mere nuanceret udvalg end det man finder i almindelige møbelforretninger. Mangler I en ny flot 2 personers sofa hjem til stuen, kan I helt sikkert finde en model i kataloget, der vil passe perfekt ind. Drømmer I om at et par lækre lædersofaer, kan drømmen med sikkerhed blive til virkelighed derinde. Vil du vide mere om kataloget, så læs videre herunder.

Læs mere

18-07-2019
SIS by Lekolar

Bredt udvalg af høje taburetter og andre møbler der giver en god siddestilling

SIS by Lekolar er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter, til en god pris. I det brede sorte findes der bl.a. høje taburetter og andre møbler, der lover en god siddestilling og et godt ergonomisk design.

Læs mere

16-07-2019
AU Maison

Online forhandler af fine sengetæpper og stolepuder til enhver stil

Hvad enten man mangler nye tæpper eller nye puder til sit soveværelse eller sin terrasse, så bør man helt sikkert kigge ind forbi AU Maison, hvor man kan finde alt det, man har brug for af netop tæpper og puder. Man kan således købe alt fra sengetæpper i de fineste nuancer til stolepuder i blød kvalitet. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.aumaison.dk.

Læs mere

08-07-2019
Daily-Living.dk

Køb klædeskabe i fine design og garderobemøbler til gode priser hos Daily-Living.dk

Hos Daily-Living.dk er der gode muligheder for at handle, hvis man søger billige kvalitetsprodukter. I det brede sortiment findes et fint udvalg af klædeskabe og andre garderobemøbler, som findes til gode priser.

Læs mere

20-06-2019
Bolighuset Werenberg logo

Bestil produkter fra blandt andet 8000C eller se på et bredt udvalg af lampeborde fra flere mærker

Bolighuset Werenberg er en møbelbutik i Brenderup, som sælger mange forskellige flotte designermøbler til gode priser. Skal du bruge et lampebord eller et spisebord fra 8000C, så læs mere her.

 

Læs mere

11-06-2019
Present Time

Køb Leitmotiv bordlamper og Karlsson ure i høj kvalitet hos Present Time

Hos Present Time kan erhvervsdrivende altid handle gode og flotte produkter, i høj kvalitet. Sortimentet af boligtilbehør byder bl.a. på en masse forskellige slags lamper og ure, som alle har konkurrencedygtige priser.

Læs mere

21-05-2019
MyStack

Design selv en personlig palle sofa med unikke rygpuder via mystack.dk

Design selv en palle sofa, der er helt din egen. MyStack skaber forudsætningerne for, at du kan sætte dit eget præg på dit møbel. Vælg fx mellem personlige rygpuder af en bæredygtig kvalitet på mystack.dk.

Læs mere

03-05-2019
Designerlys.dk

Køb lamper fra populære mærker som Louis Poulsen og Light-Point på www.designerlys.dk

Mangler I en flot ny lampe hjem til stuen, køkkenet eller et tredje rum i jeres bolig, så kan i med fordel starte med at kigge hos Designerlys.dk. Den danske online lampeforretning har i mange år forhandlet lamper til tilfredse danske kunder, og har helt sikkert også en lampe der vil passe perfekt til jeres stue. Man har altid en række gode mærker fra ind - og udland på lager, blandt andet Louis Poulsen lamper, Light-Point lamper m.fl. Læs mere herunder.

Læs mere

08-04-2019
Lavpris Sengeexperten

Find senge der kombinerer kvalitet med gode priser hos Lavpris Sengeexperten

Er du på udkig efter en ny seng, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.lavprissengeexperten.dk hvor Lavpris Sengeexperten giver dig indblik i deres udvalg af billige senge og senge tilbud.

Læs mere

15-03-2019
Sengeexperten.dk

Online forhandler af komfortable dobbeltsenge og kontinentalsenge til skarpe priser

Vil du gerne købe en af de smarte kontinentalsenge, som man næsten ikke kan undvære at høre omtalt i positive vendinger når man besøger enhver sengeforhandler disse dage, men har du endnu ikke fundet den helt rigtige butik at shoppe i? Så er det sikkert fordi du ikke har besøgt Sengeexperten.dk. Her finder du nemlig et rigtig flot udvalg inden for blandt andet kontinentalsenge, dobbeltseng og en masse lignende møbler til soveværelset. Læs mere om produkterne og butikken herunder.

Læs mere

18-02-2019
Bolighuset Werenberg

Bredt udvalg af smarte skohylder og elegante Stressless møbler

Uanset om du skal bruge en billig skohylde eller et loungemøbel i den bedste kvalitet, går du ikke galt med udvalget hos Bolighuset Werenberg. Her føres der kvalitetsmøbler fra en bred vifte af topproducenter, heriblandt mærker som Stressless, så besøg webshoppen og se nærmere på dine mange muligheder.

Læs mere

11-02-2019
Designerlys.dk

Find den helt rette Light-Point lampe eller lamper på udsalg hos Designerlys.dk

Hos Designerlys.dk kan du finde forskellige designer lamper på udsalg. Læs bl.a. om Light-Point lamper her.

Læs mere

10-01-2019
Gaver og Bolig

Find en Kay Bojesen zebra eller Holmegaard vaser hos Gaver og Bolig

Dit hjem skal være et sted hvor du føler dig godt tilpas, og du bør derfor også omringe dig med produkter, der matcher din stil og som du kan identificere sig med. Du kan hos gaverogbolig.dk finde Holmegaard vaser og Kay Bojesen zebra, i blandt andet spændende, som du kan have brug for i dit hjem.

Læs mere

08-01-2019
Tropical Hængekøjer

Find hængekøje med stativ og hængekøjestol i god kvalitet hos Tropical Hængekøjer

Når man virkelig skal slappe af, er der få måder man bedre kan gøre det, end med en dejlig afslappende hængekøje. Det kan de fleste der har prøvet at lægge i sådan én skrive under på. Du kender uden tvivl det klassiske hængekøje design, i alt sin herlige enkelthed. Men der findes faktisk også mere ”specifikke” hængekøje-design, med særlige fordele. Blandt andet kan man vælge en hængekøje med stativ, eller måske en hængekøjestol. To praktiske design, med samme komfort som almindelige hængekøjer. Læs mere herunder.

Læs mere

21-12-2018

Ib Laursen boliginteriør og brugskunst

Hos Villaluna.dk finder man et væld af smukke ting og sager til både hjem og påklædningen.

Læs mere

10-12-2018
Schwarz Senge

Online forhandler af komfortable kontinentalsenge og robuste lamelbunde

Sover du dårligt om natten og døjer du med ondt i ryggen? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.schwarz.dk hvor Schwarz Senge har samlet deres flotte sortiment af bl.a. kontinentalsenge og senge med lamelbunde.

Læs mere

13-09-2018
UniShop.nu

Skab en hyggelig stemning i stuen med sofaborde og lænestole i flotte design

Hos UniShop.nu kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige møbler til gode priser. Læs bl.a. om sofaborde og lænestole her.

Læs mere

03-08-2018
GarderobeXperten

Forhandler af skabslåger efter mål og akademiker reol

GarderobeXperten er en selvstændig forhandler med et stort udvalg af garderober og skydedøre. Du kan for eksempel finde alt lige fra en akademiker reol til skabslåger efter mål i deres sortiment. De hjælper dig altid med at finde den ideelle løsning, som imødekommer dine behov, og de leverer altid et perfekt slutresultat. Besøg www.garderobexperten.dk og få mere information.

Læs mere

02-08-2018
Futon House

Bestil en Innovation Living sovesofa og tilbehør som fx en rullemadras hos Futon House

Futon House tilbyder rullemadrasser, futoner og sovesofaer som fx fra Innovation Living. Du finder moderne, kompakte og stilfulde sovemuligheder på futonhouse.dk.

Læs mere

30-06-2018
Designerlys.dk

Få smuk belysning i hjemmet med Bestlite gulvlamper og Artemide lamper

Kig ind på www.designerlys.dk, hvor du finder et stort udvalg af bl.a. Artemide lamper eller en Bestlite gulvlampe.

Læs mere

10-06-2018
Sengeexperten.dk

Find rullemadrasser i god kvalitet og 180x200 seng til gode priser her

Kunne du tænke dig en ny, lækker 180x200 seng til en stærk pris, så er Sengeexperten.dk forhandleren for dig. Med rullemadrasser i topkvalitet, elevationssenge med de nyeste funktioner og det lækreste sengetøj, kan du her finde alt hvad du skal bruge til den optimale nattesøvn. Besøg webshoppen og tag et kig på deres store udvalg.

Læs mere

09-06-2018
SengeSpecialisten

Find fx en elevationsseng eller en continentalseng - www.sengespecialisten.dk

En af de ultimative sengetyper er en elevationsseng, som gør det muligt at indstille sengen efter behov. Den populære continentalseng er også at finde hos SengeSpecialisten, der er en storforhandler af brands som Dunlopillo, Wonderland, Auping m.m.

Læs mere

04-06-2018
Lavpris Sengeexperten

Kontinentalsenge, sengegavle og andet indenfor senge hos Lavpris Sengeexperten

Har du forgæves ledt efter et godt sted at købe en billig kontinentalseng? Så prøv at tage et kig på www.lavprissengeexperten.dk. Her finder du et rigtig godt udvalg, til ganske fornuftige priser. På samme side kan du også købe sengegavle, hvis den nuværende trænger til at blive skiftet ud. Læs mere om begge dele samt www.lavprissengeexperten.dk generelt herunder.

Læs mere

03-05-2018
Blue Moon Futon

Find nye puffer samt veldesignede sovesofaer hos Blue Moon Futon

Find puffer i flotte designs. Hos Blue Moon Futon har du adgang til moderne designs. Siden byder også på det bedste inden for sovesofaer.

Læs mere

14-04-2018
Moderno

Se de fine tilbud på en folde ud seng og gode sovesofaer

Moderno er en anerkendt forhandler af møbler til hjemmet i skandinavisk design. I deres sortiment finder du alt lige fra en folde ud seng, som kan hænge på væggen, til alverdens gode sovesofaer. Du bør ikke snyde dig selv for et kig på deres webshop www.moderno.dk, hvor du uden tvivl kan gøre en god handel.

Læs mere

09-04-2018
Aage Bruun & Søn

Find smarte reolsystemer og børnereoler i høj kvalitet her

Hos Aage Bruun & Søn kan du finde nogle af markedets bedste reolsystemer til aldeles konkurrencedygtige priser. Med mere end hundrede års erfaring er du altid i gode hænder hos den kvalitetsbevidste producent, uanset om du skal bruge børnereoler, skænke eller andet. Besøg webshoppen i dag og gør en god handel.

Læs mere

06-04-2018
Lavpris Sengeexperten

Smarte senge til gode priser

Skab gode soveområder for hele familien med billige senge hos Lavpris Sengeexperten. Besøg dem her, www.lavprissengeexperten.dk,og find deres senge tilbud til gode priser.

Læs mere

12-03-2018
Designerlys.dk

Stort udvalg af Bestlite lamper og Design By Us lamper i glas hos Designerlys.dk

Designerlys.dk i Ebeltoft har fantastiske og flotte designer lamper i lange baner. Her kan du finde lige præcis den lampe, som du altid har ledt efter, og hos Designerlys.dk er de serviceminded til fingerspidserne. De ønsker at gøre deres kunder glade med kvalitet, funktionalitet og flot belysning. Så lige meget om du søger Bestlite lamper, en Le Klint pendel, KS lampeskærme eller måske Design By Us lamper i glas, så står de klar til at give dig hjælp, råd og vejledning hos Designerlys.dk.

Læs mere

07-03-2018
Stofdepotet.dk

Køb møbelstof med flotte mønstre og jersey stof i skønne farver hos Stofdepotet.dk

Er du vild med at være kreativ foran symaskinen, så har Stofdepotet.dk fantastiske tilbud på møbelstof og jersey stof, der helt sikkert vil sætte gang i dine designprojekter. Besøg dem her www.stofdepotet.dk og tag på en inspirerende rejse rundt i deres univers af tekstiler med moderne designs.

Læs mere

22-02-2018
MøbelNord.dk

Køb lammeskind og plankebord hos MøbelNord.dk

Den danske forhandler MøbelNord.dk sælger på deres hjemmeside et bredt udvalg af møbler, boliginteriør og boligtilbehør i flotte og moderne design. Så hvis du er på udkig efter et smukt og naturligt lammeskind, et rustikt plankebord eller andet til boligen, så klik ind og se sortimentet på mobelnord.dk.

Læs mere

10-02-2018
Camping & Fritid Horsens

Lim fra Gorilla Glue og møbler til camping fra Crespo

Find det holdbare Gorilla Glue online, og shop en masse campingartikler fra Crespo hos Camping & Fritid Horsens.

Læs mere

07-02-2018
Lars Rank Keramik

Urtepotter og en keramik tekande i smukke design

Se de famøse urtepotter, og bestil en keramik tekande. Se mere hos Lars Rank Keramik.

Læs mere

20-01-2018
Aage Bruun & Søn

Find DVD reoler og reolsystemer der passer til dine behov på aabs.dk

Er du på udkig efter flotte reolsystemer til bøger, CD’er og DVD’er? Så er det Aage Bruun & Søns webshop, du skal besøge. Her finder du flotte kvadratreoler og DVD reoler, som er specielt designet til DVD’er. Aage Bruun & Søn laver møbler i stærke materialer og et simpelt dansk design.

Læs mere

15-01-2018
Sengeexperten

Find et godt udvalg af både elevationssenge og kontinentalsenge hos Sengeexperten.dk

Du finder både elevationssenge og kontinentalsenge i den bedste kvalitet hos Sengeexperten.dk. Den danske forhandler er som navnet antyder ekspert i alt hvad der har med senge at gøre og kan helt sikkert sælge dig drømmesengen til en god pris.

Læs mere

10-01-2018
Bolig-Kilden

Piet Hein porcelæn og Arne Jacobsen vægure forhandles

Kunne du tænke dig at gøre dit hjem endnu mere indbydende og stilfuldt, bør du besøge Bolig-kilden og tage et kig på deres store sortiment af elegant brugskunst, pynt og interiør. Her forhandles der alt fra smukt Piet Hein porcelæn til klassiske Arne Jacobsen vægure.

Læs mere