Marketing

 
20-01-2024
wakeupdata.PNG

Unleashing the Power of Google Shopping Feeds in Modern Marketing

In today's ever-evolving landscape of business and marketing, staying ahead of the competition requires innovative strategies. A tool that has risen to prominence in recent years is Google Shopping Feeds. These dynamic data-driven resources are crucial for businesses aiming to optimize their online presence, enhance marketing efforts, and succeed in the digital marketplace. In this article, we'll explore the importance of implementing Google Shopping Feed in today's marketing landscape.

Læs mere

19-01-2024
wakeupdata.PNG

Elevating E-Commerce Success with Product Feed Management

In the rapidly evolving world of e-commerce, the key to success lies in effective product feed management. This dynamic strategy allows businesses to optimize their online presence, streamline operations, and stay competitive in the digital marketplace. In this article, we'll delve into the significance of product feed management in the realm of e-commerce and its role in driving success.

 

 

Læs mere

05-12-2018
1st Place

Få flere leads med effektiv digital markedsføring

1st Place er det perfekte bureau at alliere sig med, hvis man har brug for hjælp og rådgivning vedrørende digital markedsføring. Det handler både om at skaffe flere leads, og om at sætte ind de rigtige steder. Udfordringen vil ofte være at få analyseret den data der forelægger, og få udarbejdet en målrettet strategi, som passer på jeres behov og forventninger. Læs mere om mulighederne herunder.

Læs mere

08-04-2018
monsterbilligt.com

Engangskopper med tryk samt tryk af flyers online hos monsterbilligt.com

Den bedste måde at vise din virksomhed frem på, kan være med små og effektive ting. Det er blandt andet noget af det monsterbilligt.com har sat fokus på, med deres produkter. Det er derfor også muligt at finde engangskopper med tryk. De kan også tilbyde tryk af flyers, der er ideelle til messer.

Læs mere

05-11-2017
Stifinder

Find info om Stifinders lederuddannelse og lederkursus

Har du som leder brug for nye værktøjer, så tilbyder Stifinder en professionel lederuddannelse, der kan styrke den daglige ledelse. Besøg dem her stifinder.net og læs mere om deres lederkursus, så du kan arbejde målrettet med din ledelse.

Læs mere

11-10-2017
GlobalDenmark

Åbne kurser i kommunikation – flere muligheder for et kommunikationskursus

GlobalDenmark er førende i åbne kurser i kommunikation. Bestil et kommunikationskursus, og få et godt udbytte, du kan bruge i din karriere.

Læs mere

16-04-2017
Scotwork Scandinavia

Forhandlingstræning og coaching i forhandling af erfarne fagfolk

Har du brug for at udvikle dine forhandlingsteknikker, så du kan opnå et godt resultat i forhandlingssituationer omkring kontrakter, så tilbyder Scotwork Scandinavia forhandlingstræning og coaching i forhandling, der kan styrke dine metoder, så du kan opnå gode resultater for dig selv og din virksomhed. Besøg dem her www.scotwork.dk og læs mere om deres tilbud med det samme.

Læs mere

05-04-2017
Wilke Promotion

Køb kvalitetsprodukter til branding online

Er du på udkig efter muleposer og t-shirts med tryk, så du kan skabe et godt indtryk på messen eller ude ved kunderne, så er Wilke Promotion lige shoppen for dig. Besøg dem her www.wpro.dk og find inspiration på deres shop, så du kan skabe professionelle rammer omkring dit produkt med reklameartikler med print og logo.

Læs mere

21-12-2016
Compass Lean Akademi

Læs en del relevant om Lean ledelse og Lean certificering hos Compass Lean Akademi

Hos www.leankursus.dk kan du lære mere om Lean ledelse og Lean certificering.

Læs mere

04-11-2016
Perfion

Produktkataloger med PIM-system og Adobe InDesign hos siden Perfion

Perfion.dk tilbyder muligheden for at lave produktkataloger med PIM-system og Adobe InDesign i én samlet løsning.

Læs mere

12-10-2016
Resultatskaber

Salgskurser i København samt specielle foredrag i salgstræning ved at vælge Resultatskaber

Resultatskaber.dk vil hjælpe dig med at øge din virksomheds omsætning. Det vil de blandt andet ved hjælp af foredrag i salgstræning og salgskurser i København, samt andre byer. Du kan læse mere nedenfor eller besøge www.resultatskaber.dk.

Læs mere

05-10-2016
Globifix.png

Shop dine skilte ved at besøge Globifix

Hos Globifix finder man altid et stort udvalg af forskellige skilte, der er praktiske for enhver virksomhed. Hvad end man har brug for yderligere marketing, eller ønsker at fremhæve gode tilbud og lave priser, så finder man det hos Globifix.

Læs mere

04-10-2016
GlobalDenmark.PNG

Åbne kurser i global kommunikation også kendt som globale kommunikationskurser

Hos www.global-denmark.dk finder du åbne kurser i global kommunikation, eller globale kommunikationskurser der er skræddersyet til din virksomhed.

Læs mere

04-10-2016
wilke promotion.PNG

Powerbank med logo samt mulighed for kuglepenne med logo

Vil du gerne have mulighed for at skabe opmærksomhed om dit firma, så tag ind forbi www.wpro.dk og find powerbank med logo eller kuglepenne med logo.

Læs mere

01-10-2016
scotwork.png

Forhandlingsteknik og konsulentbistand hos Scotwork Scandinavia

Du vil få den rette forhandlingsteknik med hjælp fra www.scotwork.dk, der også kan yde konsulentbistand.

Læs mere

04-07-2016
Boxel

Alle slags skilte til din butik eller stand

Hos Boxel kan forretningsdrivende købe alt i skiltning til deres butik eller stand. Mangler man tilbudsskilte, plastskilte eller metalskilte, finder man det online på hjemmesiden www.boxel.dk.

Læs mere

13-05-2016
Perfion

Episerver Pim er produktet der gavner dig bedst

Hvis du har en internetvirksomhed, er Episerver PIM fra www.perfion.dk, det produkt der gavner dig bedst.

Læs mere

04-05-2016
Resultatskaberen.png

Salgsmetoder og salgskurser er to vigtige emner

Når det handler om at sælge varen, så er Rolf Høegh manden! Han har lavet en side, der hedder Resultatskaber, som giver dig de bedste salgskurser, hvor du lærer om salgsmetoder, attitude og succes.

Læs mere

08-03-2016

Få en flot hjemmeside med et godt webdesign

PageDesign er eksperter indenfor webdesign og flotte hjemmesider og er den letteste vej til flere kunder gennem online markedsføring.

Læs mere

08-03-2016

Få trykt hæfter og foldere online

Der er alt i tryksager online, og du kan bl.a. få trykt foldere og hæfter online hos billigtryksag.dk.

Læs mere

08-03-2016

Brevpapir med selvvalgt tryk

Billigtryksag.dk er et trykkeri, som leverer gode produkter til lave priser. På deres hjemmeside finder du eksempelvis brevpapir tryk. Se mere her: www.billigtryksag.dk.

Læs mere

20-10-2015
Perfion.gif

Professionelle løsninger til digital asset management

Få hjælp til at håndtere dine mange produktbilleder og videoer med digital asset management fra Perfion. Klik ind her www.perfion.dk og læs mere.

Læs mere

28-09-2015
Boxel

Fang kunderne blik med A skilte fra Boxel

Skab blikfang og reklamer med særlige tilbud med smarte A skilte købt online hos webshoppen Boxel, der er en af landets største forhandlere af produkter til skiltning, reklamer og produkt displays.

Læs mere

05-06-2015
iDeal Development

Både iOS og Anroid udvikling til din virksomhed

Har man fået en god idé til en app, som mangler på markedet, eller skal man have lavet noget til sin eksisterende virksomhed, kan Idealdev.dk varetage både Android udvikling og iOS udvikling af de bedste apps.

Læs mere

05-06-2015
Perfion

Perfion gør det nemt at lave en webshop

Besøg Perfion og find den bedste løsning til at holde dine produktdata opdateret fra én kilde.

Læs mere

21-05-2015

Hjælp til virksomheder i det moderne samfund

Perfion.dk har mange års erfaring med at hjælpe moderne virksomheder med at være opdaterede på de mange forskellige nye marketingmuligheder.

Læs mere

10-05-2015

Branchetilpasset salgstræning

Besøg hjemmesiden og læs mere om åben tilmelding til branchetilpasset salgstræning og find kontaktoplysninger.

Læs mere

24-02-2015

Firma med de bedste SEO løsninger

KompetenceKanalen A/S er en af Danmarks største virksomheder indenfor online markedsføring. Hos dem kan du få mere ud af dine ressourcer.

Læs mere

23-02-2015

Visitkort i mange forskelligt typer

Er du interesseret i visitkort, så kan du med fordel tage et kig på lavpristrykkeriet.dk. Dette selskab udmærker sig nemlig inden for trykning af visitkort. Så tag et kig på siden og køb dine visitkort online allerede i dag.

Læs mere

03-11-2014

Book foredrag om salg

Hos Resultatskaber kan dig og dit firma eller selskab booke et helt forrygende salgsforedrag. Du kan booke et salgsforedrag på www.Resultatskaber.dk.

Læs mere

15-08-2014
boxbike.dk logo.jpg

Engageret team der møder kunderne i øjenhøjde

Læs mere om, hvad en Storm Group løn er for en størrelse.

Læs mere

06-01-2014

Salgstræning i særklasse

Hos Resultatskaber finder du en lang række muligheder, som f.eks. salgstræning, for at optimere din virksomhed og dine medarbejderes kompetencer.

Læs mere

01-11-2013

Gode priser på roll-up bannere

Ved at handle online hos SignFlex kan du købe skilte, display og messeudstyr plus andet som f.eks. et roll-up banner.

Læs mere

24-05-2013

Tiltræk opmærksomhed til din virksomhed

Minuskel kan tilbyde deres kunder et væld af forskellige løsninger inden for reklame. Minuskel arbejder nemlig inden for flere forskellige medier og trækker på en række alsidige kompetencer, der gør dem i stand til at markedsføre deres kunder lige netop der, hvor man opnår de bedste resultater.

Læs mere

27-03-2013

Køb bog om salg eller salgskursus

Resultatskaber.dk kan arrangere et salgskursus for jer af Rolf Høegh. På hjemmesiden er det også muligt at købe en rigtig god bog om salg.

Læs mere

28-11-2012

Få mere trafik med organisk SEO

KompetenceKanalen.dk er en virksomhed, der tilbyder SEO for kunder. Du kan læse mere online om søgemaskineoptimering her.

Læs mere

26-10-2012

Køb reklame søjle, reklameballon, visitkort mm. online

Airboozt.com har specialiseret sig inden for forskellige former for reklamestande og -søjler. På et trangt marked er det nødvendigt at gøre lidt ekstra for at gøre opmærksom på sig selv.

Læs mere

Bestil dine nye visitkort online

Tryksager i højeste kvalitet såsom visitkort kan man få ordnet til gode priser hos Lavpris Trykkeriet, som man kan besøge online på deres hjemmeside lavpristrykkeriet.dk.

Læs mere

Trykopgaver kan klares hurtigt via nettet

Hos Lavpris Trykkeriet får du gode tryksager til lave priser. Du kan læse meget mere om tryksager på www.lavpristrykkeriet.dk.

Læs mere

Messestande og displays til overkommelige priser

Hos Signflex finder man alt inden for udstyr til markering af enhver virksomhed eller forretning. Alle produkter hos Signflex er af høj kvalitet og findes til overkommelige priser.

Læs mere

Selvvalgt tryk på bøger og kataloger

Hos Billigtryksag kan man designe og bestille lækre bøger og kataloger til sin virksomhed.

Læs mere

Bestil salgstræning online

Er hverdagen i firmaet gået lidt i stå og mangler medarbejderne motivation til gode salg og overlevelse for virksomheden. Så udbyder Resultatskaber resultat visende salgstræning for alle typer virksomheder.

Læs mere

Skab dine egne visitkort online

Lavpris Trykkeriet kan altid tilbyde deres kunder nogle af markedets absolut bedste priser på en lang række forskellige tryksager i høj kvalitet.

Læs mere

Salgsudvikling, mødebooking og annoncesalg

Vendemus beskæftiger sig med annoncesalg, salgsudvikling, mødebooking og salgstræning. Dette er alle nogle emner, der er med til at optimere mange firmaer, både på deres omsætning, salg og deres ydre profil.

Læs mere

Undersøg dit firma med en kendskabsanalyse

Med en kendskabsanalyse fra 4B Research kan man nemt analysere, hvorvidt omkostningerne til markedsføring indtil videre har været godt givet ud, eller blot har været en dyr og ufornuftig udgiftspost.

Læs mere

Langvarige løsninger der hjælper din virksomhed fremad

Investering og virksomhedsstrategi er to af de områder, som Denis Viet Jacobsen er ekspert i. Denne ekspertise bruger han i sit arbejde for egen virksomhed, Solix.

Læs mere

Markedsanalyse og kundeanalyse i byggebranchen

Klik ind forb www.4-b.dki og se hvad en markedsanalyse eller kundeanalyse i byggebranchen kan gøre for jer.

Læs mere