Vin og luxsusvarer

Her finder du typisk firmaer der beskæftiger sig med nydelsesvarer.

 

Du finder bl.a. vinforhandlere, espressomaskine og kaffe shops og mange andre.

11-01-2024
snedker (1).jpg

Nydelse af damp med DV Liquids aroma

Er du interesseret i dampbaserede aktiviteter? DV Liquids tilbyder en spændende mulighed for at forbedre din oplevelse. Deres produkter er fri for olier, hvilket gør dem til et populært valg blandt dampentusiaster. Når du vælger DV Liquids, kan du desuden finde præcis den smag, du foretrækker, og endda spare penge ved køb af større mængder.

Læs mere

08-07-2022
Fredericia Vinhandel

Køb vin fra Golanhøjderne eller italiensk vin hos Fredericia Vinhandel

Der er stor forskel på vin – det handler både om druerne og hvilket land de kommer fra. Hos Fredericia Vinhandel har de inddelt deres vine, så du har mulighed for at finde den type, du bedst kan lide. Du kan derfor let finde vin fra Golanhøjderne og italiensk vin fra hele Italien.

Læs mere

07-04-2022
Gvino

Smarte vinkøleskabe og fritstående vinkøleskabe fra Gvino

Der findes meget lidt, der er bedre end kold hvidvin og rosé på en sommereftermiddag eller en let tempereret rødvin til en god bøf. Der er lige så mange grunde til at investere i et fritstående vinkøleskab eller et andet vinkøleskab, som der er vine. Med et vinkøleskab får du et produkt, som er et almindeligt køleskab langt overlegent til vintemperering. Du kan justere det, så det passer præcis til de vine, som du gerne vil have afkølet. Læs mere om Gvinos vinkøleskabe herunder.

Læs mere

10-04-2019
Vinfarmen logo

Hos Vinfarmen finder man vin abonnementer med rødvin og andre gode vine

Hos Vinfarmen kan du bestille et abonnement på vin, så du får leveret ny spændende rødvin hver måned lige til døren.

 

 

Læs mere

09-03-2019
Skovgaard Vine

Stort sortiment af lækker Doce vin og smagfuld Moët champagne hos Skovgaard Vine

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine importeret fra hele verden. Læs om Doce og Möet champagne her.

Læs mere

04-02-2019
Masawine logo

Masawine tilbyder blandt andet rødvin fra Italien samt rødvin fra Spanien

Hvor mange gange har man ikke stået og brugt tid og kræfter på at kigge på vine i supermarkedet? Denne tid og energi kan du nemt spare, ved at handle vin på nettet. Masawine er specialister indenfor salg af vin på nettet og du finder på deres hjemmeside, masawine.dk et stort og bredt sortiment af alle slags vin fra mange forskellige lande og områder. Så tag og kig ind forbi. 

 

Læs mere

10-01-2019
ExcluWine logo

Velsmagende rødvine fra Californien og Chile

 

På Himmerland findes der et dejligt sted, hvor man køber fantastiske vine fra hele verden. Er du ikke så tit i nærheden af området, så fortvivl ikke. Du kan nemlig også tage del i glæderne, ved at besøge deres webshop. Her kan du blandt andet se frem til et eksklusivt udvalg af rødvin fra Chile, Californisk rødvin, dessertvine, mousserende vine og alt andet man kunne ønske sig af en vinforhandler. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Læs mere

21-11-2017
KringleXpressen.dk

Få leveret fra en bager i Esbjerg eller en bager i Odense

Er du på udkig efter velsmagende morgenbrød der kan leveres direkte til din dør, så er KringleXpressen.dk lige noget for dig. Her kan du blandt andet finde en bager i Odense eller Esbjerg, der giver dig mulighed for at bestille deres bagværk online. Tag et kig på deres side og find et bageri i nærheden af dig.

Læs mere

03-10-2017
Slagter Zangenberg

Mad ud af huset på Lolland samt catering på Falster online hos Slagter Zangenberg

Hvis man gerne vil være sikker på at få lækker mad til enten fest eller frokost, så er Slagter Zangenberg helt sikkert et besøg værd. Her kan man nemlig bestille mad ud af huset på Lolland, og der tilbydes catering på Falster. Man kan bestille med det samme ved at klikke ind forbi www.slagterzangenberg.dk.

Læs mere

25-09-2017
Den Gode Flaske

Stærk rom og alkoholfri ingefærøl til super gode priser

Du bør altid have det helt rigtige at byde på, når du har gæster, som samtidigt vil gøre det muligt for dig, at nyde en drink, når du er selv. Hos www.dengodeflaske.dk finder du et udvalg, af stærk rom og ingefærøl, der kan bruges i en god sammenblanding eller hver for sig.

Læs mere

01-09-2017
Hr. Skov

Køb lækre delikatesser og specialiteter hos Hr. Skov - Køb eks. ramsløgsalt eller dansk lynghonning

Hos Hr. Skov kan du finde et væld af delikatesser og specialiteter i alle former. I Hr. Skovs butik i Blåvand og på deres hjemmeside hrskov.dk finder du nemlig alt fra ramsløgsalt, lækker dansk lynghonning, dejlige oste og vine for kendere. Så hvis du er på udkig efter noget helt unikt, til en som fortjener noget specielt, eller til dig selv, så klik ind på hrskov.dk og se det lækre udvalg.

Læs mere

02-08-2017
Slagter Zangenberg

Mad ud af huset på Falster og levering andre steder hos Slagter Zangenberg

De flotteste festmenuer og velsmagende mad ud af huset på Falster og på Møn kan bestilles via ganske få klik online hos Slagter Zangenberg.

Læs mere

02-06-2017
Natur Poteket

Helsekost inkl. de eftertragtede superfoods hos Natur Poteket

Hos Natur Poteket kan du finde alt i helsekost, superfoods, helseprodukter og sunde hud- og hårplejeprodukter til hele familien.

Læs mere

17-03-2017
Slagelse VinKompagni

Vingaver som en enestående Chardonnay

Hos Slagelse VinKompagni kan du finde et bredt udvalg af super lækker vin fra hele verden. Du kan finde flotte vingaver i mange forskellige former og fra forskellige lande, hvad med en lækker Chardonnay til en god pris?

Læs mere

25-02-2017
Andrupvin

Køb australsk rødvin og australsk hvidvin

Elsker du australsk rødvin og australsk hvidvin, så finder du et super spændende og inspirerende udvalg af australsk rødvin og australsk hvidvin hos AndrupVin.dk. Besøg dem her på deres inspirerende online vinhandel www.andrupvin.dk og forkæl dine venner med australsk rødvin og australsk hvidvin i super kvalitet og med spændende smage.

Læs mere

04-02-2017
Den gode flaske

Flot udvalg af en masse forskellige mærker af rom bl.a. fra mærket A.H Riise

Er du typen, der sætter pris på at drikke en super lækker og velsmagende rom en hyggelig aften med dine venner, så er du med garanti ofte på udkig efter en hjemmeside, der har et flot udvalg af en masse forskellige mærker af rom. Af den grund kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.dengodeflaske.dk, da de på denne hjemmeside fører et flot udvalg af rom.

Læs mere

03-02-2017
LG Whiskey

Lækkert whiskey fra hele verdenen

Elsker du skotsk whisky og andet whisky fra hele verden, så er et besøg hos LG Whisky lige dig. Besøg dem her på shoppen https://lgwhisky.dk og find deres super spændende og yderst skønne udvalg af skotsk whisky og whisky fra andre lande, så du kan forkæle dig selv og dine venner med skønne smagsoplevelser.

Læs mere

09-01-2017
Andrupvin

Bedste udvalg af vine fra hele verdenen

Elsker du toscansk vin eller en lækker Veneto vin, så vil du helt sikker nyde at besøge AndrupVin.dks online vinhandel. Besøg dem her på deres spændende og inspirerende online vinhandel www.andrupvin.dk og find en masse inspiration i deres udvalg af toscansk vin og Veneto vin, så du kan skabe skønne smagoplevelser for dig selv og dine kære.

Læs mere

02-01-2017
Grapeshop

Skøn økologisk vin fra små producenter

Er du glad for økologisk fransk rødvin fra små producenter, så er en økologisk vinforhandler lige det, du mangler. Besøg GrapeShop her på deres professionelle shop www.grapeshop.dkog find en skøn økologisk vinhandler med et velsmagende udvalg af fransk rødvin og vine fra andre lande.

Læs mere

22-12-2016
Romeriet

Rombogen er til salg på nettet hos Romeriet

Mangler du mere viden om rom, så kan du finde rombogen hos Romeriet. Besøg butikken her på deres online side www.romeriet-webshop.dk og find din specialforretning med rom. Du finder helt sikkert en masse inspiration på butikken og i rombogen, der kan gøre dig klogere på rom og give dig dejlige smagsoplevelser efter en lang dag.

Læs mere

07-11-2016
Andrupvin

Den bedste rødvin fra USA og Sydamerika

Rødvin fra USA og det bedste fra Sydamerika såsom rødvin fra Argentina eller Chile forhandles til lave priser hos den danske webshop AndrupVin.dk.

Læs mere

18-10-2016
Erik Sørensen Vin

Smagekasser giver et hurtigt indblik i forskellige vintraditioner

Er du i tvivl om hvilke vine du kunne tænke dig, så har Erik Sørensen Vin et super tilbud på smagekasser. Besøg dem her www.eriksorensenvin.dk og find det skønne udvalg af smagekasser, så du kan få en inspirerende oplevelse med vine fra hele verden.

Læs mere

06-10-2016
jersildvindk.png

Køb vin i god kvalitet online

Jersild vin tager deres arbejde utroligt seriøst. Med en dyb baggrund i sommerlierbranchen og et øje for god kvalitet, udvælger Jersild vin er række af de mest udsøgte vine fra klassiske vindistrikter i hele Europa. Medarbejderne i butikken har stor faglig ekspertise og kan således vejlede den enkelte kunde om valg af vin til en hvilken som helst lejlighed. Alt efter hvilke type vin, eller hvilke smagssammensætninger man er på jagt efter, så er det sikkert at man finder en vin man er på udkig efter i butikken hos Jersild vin. I butikken kan man altid få lov at snuse og smage på de enkelte vine og danne sig sit eget indtryk af vinen inden man køber den. Klik her og besøg butikken, Jersild vin, online allerede i dag og få et overblik over de mange udsøgte vine og champagner til fornuftige priser, som man finder i butikken hos Jersild vin.

Læs mere

12-09-2016
Skærmbillede (48).png

Køb vine som Amarone og Appassimento

Slagelse Vinkompagni har eksisteret i mere end 10år og har altid leveret vin fra førende og små vinproducenter direkte til dig. Derfor finder du også altid vine som Amarone og Appassimento med den gode smag i sortimentet til lave priser.

Læs mere

07-07-2016
Vinsalget.PNG

Shop spansk vin i form af Bodegas Lan

Har du behov for en god vin til maden, så finder du Bodegas Lan hos www.vinsalget.dk.

Læs mere

04-07-2016
Erik Sørensen Vin

Friske dessertvine fra hele verdenen

Der er ikke noget bedre en en frisk dessertvin efter et solidt festmåltid. Mangler du den helt rette dessertvin til at afslutte middagen, så er Erik Sørensen Vin et dejligt univers af dessertvine fra hele verden og med yderst spændende smage. Besøg Erik Sørensen Vin her www.eriksorensenvin.dk og find lige den dessertvin, der kan afslutte din middag på den bedste måde.

Læs mere

01-07-2016
Vinsalget

Stort udvalg af de bedste vine og vingaver

Online på hjemmesiden www.vinsalget.dk finder man et stort udvalg af de bedste vine og de bedste vingaver. Man kan således både købe vingaver til private og vingaver til virksomheder, som man kan sammensætte præcis, som man ønsker det med vine fra præcis de lande, som man bedst kan lide. Klik ind forbi www.vinsalget.dk og kig nærmere på det store udvalg af diverse vingaver.

Læs mere

06-06-2016
Erik Sørensen Vin

Stort udvalg af Champagne og alle slags vine

Når du vil byde dig selv og dine gæster på en eksklusiv oplevelse for smagsløgene, så har Erik Sørensen Vin det helt store udvalg indenfor champagne og dessertvin. Mellem de mange udsøgte varianter af champagne og dessertvin finder du et slaraffenland af lækre muligheder fra hele verden, og der er noget for enhver smag at komme efter, så det er bare at klikke ind på eriksorensenvin.dk, og se hvad de kan tilbyde netop dig.

Læs mere

12-05-2016
eriksorensenvin.PNG

Italienske rødvine som værtindegave online

Du kan finde italienske vine, eller købe vingaver online, hvis du tager ind forbi www.eriksorensenvin.dk.

Læs mere

18-03-2016

Stort udvalg af rosévin og mange andre

Hos www.foetex.dk har de et stort udvalg inden for rosévin.

Læs mere

13-03-2016

Søger du virkelig gode vine?

Mange vine sælges online. Rødvin Hvidvin har virkelig gode vine til salg på deres netshop.

Læs mere

13-03-2016

Køb rødvin og hvidvin online

Klubvin.dk er hele Danmarks online vinhandler. Hos Klubvin.dk er du sikret en rigtig god kvalitet til prisen og her gøres altid meget ud af at finde de bedste vinhuse rundt om i verden. Ikke nødvendigvis de største og mest kendte vinhuse, men de vinhuse, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed og hvor der produceres spændende vine.

Læs mere

13-03-2016

Billige malerier fra online galleri

Vil du gerne have kunst på væggene og stadig have penge på lommen, så ligger svaret hos Cheapart.dk. Her kan du nemlig købe billige malerier, der ser ud af meget mere end de koster. Konceptet er at levere en lang række forskellige billige malerier, til en pris som langt de fleste kan komme i nærheden af, uden at skulle af med hele opsparingen.

Læs mere

08-03-2016

Køb mousserende vine online hos Rødvin Hvidvin

Hos Rødvin Hvidvin har du mulighed for at shoppe løs blandt et meget stort antal af de lækreste vine. Her finder du hvidvine, rødvine, mousserende vine med meget mere. Webshoppen er opbygget således du hurtigt kan søge på vintype, dit yndlings vinland eller få inspiration omkring vin til mad.

Læs mere

08-03-2016

emofabrik.dk - Espresso kaffe til alle

Emofabrik.dk er et helt univers for kaffeelskere og forhandler en lang række af de højst respekterede varemærker inden for espressoens verden. Emofabrik.dk er din online leverandør af espresso kaffe, økologisk te, gode espressomaskine tilbud og meget mere.

Læs mere

08-03-2016

Webshop med vinglas og vin til gode priser

Se vinen og vinglassene fra Riedel på webshoppen, der kendes som Parkwine.

Læs mere

08-03-2016

Alkoholfri vin fra forskellige lande

Bestil alkoholfri vin i dag. Køb vin online hos Parkwine. Derinde er der vine fra mange nationaliteter af.

Læs mere

07-03-2016

Vinfestival med masser af nyheder inden for vin

Klik ind på eriksorensenvin.dk og læs meget mere om Vinfestival 2015 samt tilmeld dig og dine venner online med det samme.

Læs mere

07-03-2016

Riedel vinglas med kvalitet i særklasse

Er du på udkig efter vinglas i topkvalitet? Så kik forbi Parkwine, hvor du finder et væld af produkter fra kvalitetsbrands som f.eks. Riedel vinglas.

Læs mere

07-03-2016

Gode vine på nettet

Hvis du er fan af god vin, så klik ind på www.parkwine.dk. Parkwine har et stort udvalg af både rødvin, hvidvin, rosevin og endda portvin. Alt sammen af højeste kvalitet og til fantastiske priser. Læs mere på www.parkwine.dk.

Læs mere

07-03-2016

Dessertvine og mange andre vintyper

Hos føtex finder du et kæmpe udvalg af lækre vine fra alle verdenshjørner. Man gør her en dyd ud af, at finde årets bedste vine, og sørge for at du kan få dem til gode priser.

Læs mere

07-03-2016

Smagsoplevelser med Hennessy cognac

Cognac som f.eks. Hennessy cognac sælges. På rombo.dk er der også anden alkohol til salg som f.eks. champagne.

Læs mere

07-03-2016

Mousserende vine fra hele verden

Klik her og se nærmere på det flotte udvalg af for eksempel mousserende vin: www.parkwine.dk.

Læs mere

07-03-2016

Rødvin fra Rioja og Ribera del Duero

Rioja rødvin samt Ribera del Duero rødvin er begge gode muligheder. Læs mere om begge vindistrikter online hos Erik Sørensen Vin.

Læs mere

07-03-2016

Find gaver til ham online

Køb her eller find inspiration til skønne gaver til ham, online hos InterPresent.

Læs mere

07-03-2016

Smag på Spanien, lækker spansk rødvin

Sabor A España sælger lækre spanske rødvine.

Læs mere

07-03-2016

Køb rosevin, dessertvin og portvin billigt

Velkommen til Rødvin Hvidvin - vi tilbyder et stort udvalg af alle typer vin til priser, som du kun kan blive tilfreds med. I vores online shop kan du altid finde rødvin og hvidvin, som passer til din smag og pengepung. Hvis du kan lide rødvin og hvidvin, kan det betale sig at kigge rundt på vores hjemmeside og finde den vin, du kan lide.

Læs mere

07-03-2016

Hvidevin og rosevin hos vinklub.dk

På www.vinklub.dk finder du et bredt sortiment til vinelskeren. Vi fører vinreoler, smagekasser, vin tilbehør og et hav af forskellige vine. Endvidere udvider vi ofte vores sortiment af vinskabe. Alle vinskabene, som du finder på vinklub.dk, er af en super kvalitet og er driftmæssigt i top.

Læs mere

07-03-2016

Frokostordning i høj kvalitet

Med en frokostordning fra Frokost+ sikrer du din virksomhed en firmafrokost af højeste kvalitet. Frokost+ lægger en ære i, at give dig og dine medarbejdere en god frokostoplevelse. Derfor har Frokost+ helt friske råvarer i høj kvalitet, samt garanterer Frokost+ en god smag og en fremragende service til din virksomhed. Frokost+ ved så godt som alt indenfor frokost catering, så gå ind på deres hjemmeside www.frokostplus.dk og se hvilken frokostordning der passer din virksomhed bedst.

Læs mere

07-03-2016

Romantiskegaver.dk - Romantiske julegaver

Når der skal købes julegaver til kæresten eller ægtefællen, kan det måske være svært at finde noget der er personligt og romantisk nok. Men med Romantiske-gaver.dk er der hjælp at hente.

Læs mere