Maling og indretning

 
03-09-2021
Helbos Living

Ib Laursen lysestager og Nicolas Vahé peber - kvalitet hos Helbos Living

Hvis du søger en hjemmeside, hvor du kan finde diverse produkter til dit hverdagsliv og dit hjem, er www.helbos-living.dk et godt sted for dig at gå på udkig. Tøv ikke med at tage et kig rundt på den imponerende og alsidige hjemmeside, hvor du finder alt fra pyntegenstande, såsom Ib Lausen fyrfadsstager og lamper til skønne krydderier, heriblandt Nicolas Vahé peber og salt m.m. Helbos Living er din foretrukne forhandler til dit hjem.

Læs mere

17-02-2021
Art-de-vinci.dk

Udfold din kreative side med produkter fra art-de-vinci.dk som tilbyder et hav af akrylmaling og Ranger alkohol ink

Elsker du at være kreativ, kan du få meget inspiration fra denne hjemmeside art-de-vinci.dk hvorArt-de-vinci.dk viser dig deres store udvalg af akrylmaling og Ranger alkohol ink.

Læs mere

02-09-2020
DOKK16

Få professionel hjælp til indretning af hotel, kantine og andre former for erhverv hos DOKK16

www.dokk16.com er hjemmesiden, hvor du finder professionel og erfaring vejledning og hjælp indenfor indretning til alverdens former for erhverv. Du finder bl.a. specifikke løsninger til lounge indretning, kantineindretning, hotelindretning og meget andet. På den måde er DOKK16 et bredt spektrum for dig, der har brug for indretningshjælp til de forskellige rum i din virksomhed eller firma.

Læs mere

05-10-2019
Nordicmaling.dk

Find alt lige fra Primacol glimmermaling til træbeskyttelse fra Pinotex hos Nordicmaling.dk

Hos Nordicmaling.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at male, og det gælder uanset om det er indendørs, udendørs eller om det er murværk eller træværk der trænger. Ikke nok med at du her finder alt indenfor malerfaget af maling og pensler, så er alt også i bedste kvalitet, til de bedste priser på markedet og produkterne kommer fra de bedste producenter på markedet. Du kan her finde alt fra nichevarer som Lets Shine Primacol glimmermaling til maling af mere praktisk karakter, så som træbeskyttelse fra Pinotex, til når træværket trænger til en opfriskning.

Læs mere

03-08-2019
Møbelstrøm

Find et bredt udvalg af smukke håndlavede møbler hos Møbelstrøm

www.mobelstrom.dk tilbyder håndlavede træmøbler i højeste kvalitet og til billige priser. Sortimentet af møblerne hos Møbelstrøm er bredt. Leder du efter et smukt og unikt spisebord, en lille og elegant vin reol eller et stort og stilet klædeskab til dit, personlige hjem? Alle disse møbler og endnu flere endnu, finder du hos Møbelstrøm.

Læs mere

09-07-2019
MC Malerforretning

Køb allergivenlig maling i topkvalitet hos malerforreting i Århus

Hos MC Malerforretning har de godt styr på alt der handler om maling, tapetsering og lignende. Den velrenommerede og populære malerforretning i Århus har mange tilfredse kunder i bagagen, og kan altid varetage små og store maleropgaver efter alle kunstens regler. Som en god service, tilbyder man blandt andet allergivenlig maling, hvilket man helt sikkert kan sætte pris på. Uanset hvilken type maleropgaver det gælder, kan I være helt sikker på at I bliver glade for resultatet.

Læs mere

20-12-2018
MC Malerforretning

Malerforretning i Århus tilbyder allergivenlig maling i bedste kvalitet

MC Malerforretning i Århus har med deres næsten 100 års erfaring bevist, at de med sikkerhed kan klare, hvilken som helst opgave du har i tankerne. Om du mangler allergivenlig maling til en enkelt væg i dit private hjem, eller faglærte malere til større opgaver på nybyggerier samt renoverings- eller entreprise-projekter, står MC Malerforretning altid klar til at svinge penslen.

Opgavens størrelse har altså ingen grænser, da MC Malerforretning arbejder med alle typer af kunder, både private og erhvervsdrivende, samt for boligforeninger og entreprise-projekter.

Læs mere

10-10-2018
ViSSEVASSE

Find den helt rigtige plakat til dit hjem hos ViSSEVASSE

Trænger væggene til ny pynt og er du glad for stilfuldt, skandinavisk design, er en København plakat måske lige sagen. Hos ViSSEVASSE finder du et spændende udvalg af flotte plakater, med en lang række smukke temaer, herunder både danske og udenlandske byer. Besøg webshoppen og gå på opdagelse i udvalget.

Læs mere

06-08-2018
MC Malerforretning

Bestil tapetsering med moderne teknikker til fornuftige priser hos MC Malerforretning

MC Malerforretning er den helt rigtige samarbejdspartner, hvis du har et udækket behov inden for varetagelse af opgaver inden for denne kategori. Man tilbyder blandt andet tapetsering til gode priser, diverse maleropgaver og lignende. Uanset opgavens størrelse, så går man professionelt til værks, med omhu, og stopper først når resultatet er som det skal være. I artiklen herunder kan du læse mere om den moderne malerforretning samt mulighederne inden for tapetsering.

Læs mere

28-04-2018
Moderno

Vælg en skøn u sofa med chaiselong eller en lysegrå sofa

Det kan være svært at finde den helt rigtige sofa, da du sikkert har mange krav til den. Designet skal falde i din smag. Betrækket skal være praktisk. Farven skal være den helt rigtige. Du skal selvfølgelig også sidde godt i den. Mens nogle sofaer er for hårde, er andre for bløde. Og så skal prisen også gerne matche budgettet. Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed, før du føler, du har fundet drømmesofaen. Hos Moderno har de specialiseret sig i lækre sofaer og har et stort udvalg, så der findes en sofa for enhver smag. Så lige meget om du søger en u sofa med chaiselong, en lysegrå sofa, et helt sofasæt eller en sovesofa, så byder Moderno på et stort udvalg, hvor din drømmesofa helt sikkert er i blandt.

Læs mere

12-01-2018
SengeSpecialisten

Bestil fx en continental seng samt skønt sengetøj online

Find en continental seng i en af de mange forretninger, SengeSpecialisten har spredt rundt omkring i landet. Det er også muligt at shoppe sengetøj til fordelagtige priser online!

Læs mere

24-09-2017
Harald Nyborg

Bad maling plus køkken maling til mere end fordelagtige priser

Hos Harald Nyborg kan du købe alt inden for byggeri og maling. Find bl.a. køkken maling og bad maling i sortimentet.

Læs mere

11-07-2017
Ligo.dk

Rösti Mepal og de kendte Juna tekstiler online

Elsker du at omgive dig med flotte ting i hjemmet med klart design og funktionalitet fra Rösti Mepal og Juna, så er Ligo.dk lige stedet for dig. Besøg dem her ligo.dk og tag på en inspirerende shoppetur i deres spændende udvalg af brugsdesign fra de bedste brands.

Læs mere

07-07-2017
Schwarz

Børnemadrasser der giver de små en god komfort om natten

Madrasser findes i flere forskellige typer, mærker og ikke mindst fås de både til vokse og børn. Hos Schwarz Senge kan man nemlig finde børnemadrasser, der kan give de små størrelser en god komfort om natten. Til de vokse findes der også mange komfortable løsninger, herunder eksempelvis boxmadrasser. 

Læs mere

04-07-2017
Højgaard

Brugskunst og de perfekte havemøbler til haven

Hvis man elsker brugskunst, så vil man helt sikkert også elske hjemmesiden www.hoejgaardbrugskunst.dk. Her finder man alt fra havemøbler i metal til lysekroner, lamper, spiseborde og meget, meget mere. Man kan købe allerede i dag ved at klikke ind forbi Højgaard Interiør på hjemmesiden www.hoejgaardbrugskunst.dk.

Læs mere

10-05-2017
Harald Nyborg

Den bedste maling inkl. gulvmaling

Hos Harald Nyborg kan du finde lige det, du skal bruge af maling bl.a. gulvmaling samt mange forskellige slags byggematerialer til gode priser.

Læs mere

21-04-2017
Lys-kilden.dk

Standerlamper samt Gubi lamper online

Det er altid vigtigt at du føler dig godt tilpas hjemme hos dig selv. Med de rette lamper kan du skabe en lækker og fantastisk stemning, der også kan byde dine gæster velkomne. Du kan hos www.lys-kilden.dk finde et udvalg af lamper, blandt andet standerlamper. Du kan også finde mærker som Gubi lamper.

Læs mere

07-04-2017
Harald Nyborg

Magnetmaling plus vægmaling samlet under ét tag

Når du kommer hjem er det vigtigt at du har lige det du ønsker i hjemmet, så det er indbydende og lækkert at træde ind i. Det kan du blandt andet gøre med den rette vægmaling som magnetmaling, hvilket du kan finde et udvalg af hos www.harald-nyborg.dk.

Læs mere

06-03-2017
Vivo Design

Spændende interiør hos Vivo Design

Gejst er et spændende mærke på interiør og designscenen netop nu, som forhandles online hos VIVO design, som kan besøges via linket www.vivodesign.dk. 

Læs mere

03-03-2017
Direkte Import

Danmarks bedste udvalg af hængevitriner

Vil du gerne eje en ægte hængevitrine? Så er Direkte Import det helt rigtige sted at handle ind. Her finder du altid et fantastisk udvalg, og sidens ejere har uden styr et fantastisk øje for det smukke møbel.

Læs mere

02-12-2016
SengeSpecialisten

Se de famøse Auping senge samt dem fra det norske brand Wonderland

Hos SengeSpecialisten kan du få hjælp til, at købe en ny og perfekt seng lige til dig. Det rigtige valg af seng er vigtigt, da en god natsøvn kan have stor betydning for dit humør og dit energiniveau i løbet af dagen. SengeSpecialisten tilbyder dig en masse forskellige senge og madrasser fra mærker som Auping og Wonderland.

Læs mere

15-11-2016
DesignMe

Anne Linde reoler og hylder plus unikke bySommer lykketrolde og sengetøj

Søger du boligtilbehør i god kvalitet? Hos DesignMe finder du næsten alt boligtilbehør i en fantastisk kvalitet og i super flotte designs. Du finder både Anne Linde reoler, Anne Linde hylder, bySommer lykketrolde og bySommer sengetøj hos DesignMe. Se mere på www.designme.dk.

Læs mere

10-11-2016
Combicool

Køleskab til studieværelset, minikøleskab med fryser og andre hårde hvidevarer hos Combicool.dk

Det perfekte køleskab til studieværelset samt et minikøleskab med fryser finder man også hos Combicool.dk.

Læs mere

04-11-2016
VIIL Design

Boligindretning, Hamam håndklæder og designer boliginteriør

Leder du efter tidløst dansk design i din boligindretning, så vil www.viil-design.dk være det rette sted at søge efter designer boliginteriør som Hamam håndklæder.

Læs mere

04-11-2016
LIVINGPLUS

Bestil tid hos en fremragende indretningskonsulent København

Går du med en drøm om at indrette din lejlighed på ny, så er en indretningskonsulent fra LIVINGPLUS en god en at få med på holdet. Klik ind her www.livingplus.dk og find din indretningskonsulent i København, så din drøm kan blive til virkelighed.

Læs mere

03-10-2016
GarderobeXperten

Skydedøre efter mål til byerne Gentofte, Lyngby og Charlottenlund

GarderobeXperten er i stand til at varetage hver en opgave, når det gælder skydedøre efter mål i Gentofte og skydedøre efter mål i Lyngby. Også kunder, der skal bruge skydedøre efter mål i Charlottenlund, kan få god kvalitet til en lav pris hos GarderobeXperten.

Læs mere

19-09-2016
SengeSpecialisten

Viva Beds senge til de kræsne sjæle

Søger du efter komfortable senge, der holder hele vejen? Så bør du evt. tjekke udvalget ud hos SengeSpecialisten. De er førende i mærket Viva Beds.

Læs mere

18-09-2016
HC Farver.PNG

Udendørs maling og indendørs maling online via få klik

Hos HC Farver finder man altid et stort udvalg af både indendørs og udendørs maling af en høj kvalitet, som giver et flot resultat til overkommelige priser. Man kan gå på opdagelse i udvalget af maling i mange forskellige farver hos HC Farver.

Læs mere

02-09-2016
Culina

Til dig der ønsker det eksklusive køkken

Ønsker du det eksklusive køkken, så tag ind forbi www.culina.dk og se deres udvalg, du finder blandt andet snedkerkøkkener.

Læs mere

09-08-2016
Malerkompagniet.PNG

Indendørs vægmaling og indendørs loftmaling i flere farver

Har du behov for indendørs loftmaling eller indendørs vægmaling, så har www.malerkompagniet.dk det helt rette til dig.

Læs mere

01-08-2016
Livingplus

Hjælp med alt fra boligsalg til indretning af privat og erhverv

Din indretningskonsulent fra http://livingplus.dk kan hjælpe dig med både boligsalg, boligindretning samt indretning af din arbejdsplads.

Læs mere

01-08-2016
Sengeexperten

Flot sengetøj og behagelige dyner

Er du på udkig efter noget flot sengetøj eller nogle behagelige dyner, så er Sengeexperten uden tvivl det helt rette for dig. Besøg deres fantastiske shop her Www.sengeexperten.dk og find en masse inspiration i deres skønne udvalg af sengetøj og dyner.

Læs mere

01-08-2016
Nordic Made

Lækre lamper og pendler lige her

De lækreste lamper og pendler kan købes lige her hos nordicmade.dk på hjemmesiden www.nordicmade.dk.

Læs mere

04-07-2016
Direkte Import

Stort udvalg af vitrineskabe

Besøg Direkte Import og gå på opdagelse i deres store udvalg af vitrineskabe. Man finder blandt andet væghængte vitrineskabe, der er håndlavet til fornuftige priser.

Læs mere

03-07-2016
moderno.dk logo.PNG

Stort udvalg af senge bl.a. udtrækssenge

Du kan finde din Moderno boligindretning hos www.moderno.dk, der har forskellige senge heriblandt udtrækssenge.

Læs mere

01-07-2016
Cafe Fika

Vaser og krukker i moderigtige farver

http://cafefika.dk/ er en hjemmeside, hvor du både kan finde vaser og krukker i moderigtige farver fra Bloomingville og masser af økologisk takeaway. Du finder et bredt udvalg lige her på siden – læs mere om Cafe Fika dér.

Læs mere

06-06-2016
Designme

Sæt trumf på din boligindretning med lækre møbler

Sæt trumf på din boligindretning og fyld dit hjem med lækre designs indenfor møbler, lamper og andet stilet interiør fra DesignMe. DesignMe sætter en dyd i at være med på noderne når det kommer til funktionelle og æstetiske produkter til hjemmet, og med deres imponerende udvalg af smukke ting, er den eneste udfordring at beslutte sig for hvilke af dem der skal med hjem. Kig nærmere på de flotte farver, former og designs, på designme.dk, hvor der altid er et stort udvalg af spændende designervarer og fornuftige priser i webshoppen.

Læs mere

06-06-2016
Lys-kilden

Badeværelseslamper til ethvert badeværelse

Vi har lys i alle hjemmets værelser, men hvilke udfordringer er der forbundet med badeværelseslamper? Der er meget at tænke på, når man skal have ny belysning i hjemmet, og det ved de hos lys-kilden. Du kan finde deres kontaktinformationer på deres hjemmeside www.lys-kilden.dk, hvis du skulle få brug for lidt gode råd og vejledning.

Læs mere

19-05-2016
ingridmarie-dk-logo.png

Flot broderi til indretning af dit hjem forhandles hos Ingridmarie.dk

Du kan finde broderi hos Ingridmarie, blandt andet fra det danske firma Fru Zippe.

Læs mere

10-05-2016
Tapetreolen - logo.png

Skumlister forhandles online ved Tapetreolen

Kig forbi Tapetreolen på https://tapet-reolen.dk/, hvis du vil have et stort udvalg af tapet, skumlister, wallstickers og mere. Læs alt på denne hjemmeside, og find de gode tilbud.

Læs mere

06-05-2016
filimai.dk log.PNG (1)

Stort udvalg af Biobu og CamCam produkter

FILIMAI huser et spændende online udvalg af brands, der henvender sig til børn og deres forældre. Det være sig gode navne og producenter som Biobu og CamCam.

Læs mere

15-04-2016
amcprint.PNG

Flot fototapet og lærredsprint

Hvis du gerne vil have fototapet eller lærredsprint, kan du finde det online hos www.amcprint.dk.

Læs mere

14-04-2016
malerlager.dk logo.PNG

B&J maling inkl. en del i B&J vægmaling

Hos Malerlager finder du maling af høj kvalitet fra producenter såsom B&J maling. Den høje kvalitet man får hos Malerlager afspejler sig blandt andet i B&J vægmaling, som du finder på www.malerlager.dk.

Læs mere

12-04-2016
efarvehandel.PNG

GORI træbeskyttelse er det rigtige valg

Hos efarvehandel.dk kan du altid få god træbeskyttelse, eksempelvis GORI træbeskyttelse. Du kan læse meget mere om dette på www.efarvehandel.dk.

Læs mere

08-04-2016
Designme

Interiør og mode i særklasse

Forretningen Designme.dk er stedet man skal besøge, hvis man gerne vil have forkælelse til sig selv og interiør til hjemmet i særklasse. Der er udelukkende designere som er præget af tidens mode og derfor finder man også muubs design og muubs møbler i forretningen.

Læs mere

13-03-2016

Indret hjemmet med fedt design og produkter i høj kvalitet

Hvis du skal til at flytte et nyt sted hen og har brug for at indrette dit hjem ud fra et spændende udvalg af produkter, så kan Bolignyt.dk's webshop være den webshop som du leder efter.

Læs mere

13-03-2016

Boligindretning til salg online

Sille og Sylvester gør sig i salg af boligartikler og køkkenredskaber. Du kan blandt andet få plastbokse fra Sistema eller opbevaringsdåser fra Falby design. Du kan læse mere her, på www.silleogsylvester.dk.

Læs mere

13-03-2016

Alt til boligen - lamper, knagerækker, billedrammer etc. online

Dubuy sælger mange anvendelige ting. Køb bl.a. billedrammer og knagerækker online. Deres udvalg af lamper er omfattende, og det kan nemt betale sig at handle alle dine lamper hos Dubuy.

Læs mere

13-03-2016

Webshop med belysning og jule dekorationer

Hw-homeware er en netbutik, som kan besøges ved at klikke ind på hw-homeware.dk. Her forhandles blandt andet jule dekorationer, belysning, badeværelsesartikler og mange flere spændende produkter.

Læs mere

13-03-2016

Musikuroer, uroer og Signe Kjær design til gode priser

Du kan købe fra Signe Kjær online hos Mimis Circus. Det samme er gældende, hvis du søger Uroer fra Annabel Kern.

Læs mere