Maling og indretning

 
05-10-2019

Find alt lige fra Primacol glimmermaling til træbeskyttelse fra Pinotex hos Nordicmaling.dk

Nordicmaling.dk

Hos Nordicmaling.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at male, og det gælder uanset om det er indendørs, udendørs eller om det er murværk eller træværk der trænger. Ikke nok med at du her finder alt indenfor malerfaget af maling og pensler, så er alt også i bedste kvalitet, til de bedste priser på markedet og produkterne kommer fra de bedste producenter på markedet. Du kan her finde alt fra nichevarer som Lets Shine Primacol glimmermaling til maling af mere praktisk karakter, så som træbeskyttelse fra Pinotex, til når træværket trænger til en opfriskning.

» Læs resten af "Find alt lige fra Primacol glimmermaling til træbeskyttelse fra Pinotex hos Nordicmaling.dk"


03-08-2019

Find et bredt udvalg af smukke håndlavede møbler hos Møbelstrøm

Møbelstrøm

www.mobelstrom.dk tilbyder håndlavede træmøbler i højeste kvalitet og til billige priser. Sortimentet af møblerne hos Møbelstrøm er bredt. Leder du efter et smukt og unikt spisebord, en lille og elegant vin reol eller et stort og stilet klædeskab til dit, personlige hjem? Alle disse møbler og endnu flere endnu, finder du hos Møbelstrøm.

» Læs resten af "Find et bredt udvalg af smukke håndlavede møbler hos Møbelstrøm"


09-07-2019

Køb allergivenlig maling i topkvalitet hos malerforreting i Århus

MC Malerforretning

Hos MC Malerforretning har de godt styr på alt der handler om maling, tapetsering og lignende. Den velrenommerede og populære malerforretning i Århus har mange tilfredse kunder i bagagen, og kan altid varetage små og store maleropgaver efter alle kunstens regler. Som en god service, tilbyder man blandt andet allergivenlig maling, hvilket man helt sikkert kan sætte pris på. Uanset hvilken type maleropgaver det gælder, kan I være helt sikker på at I bliver glade for resultatet.

» Læs resten af "Køb allergivenlig maling i topkvalitet hos malerforreting i Århus"


20-12-2018

Malerforretning i Århus tilbyder allergivenlig maling i bedste kvalitet

MC Malerforretning

MC Malerforretning i Århus har med deres næsten 100 års erfaring bevist, at de med sikkerhed kan klare, hvilken som helst opgave du har i tankerne. Om du mangler allergivenlig maling til en enkelt væg i dit private hjem, eller faglærte malere til større opgaver på nybyggerier samt renoverings- eller entreprise-projekter, står MC Malerforretning altid klar til at svinge penslen.

Opgavens størrelse har altså ingen grænser, da MC Malerforretning arbejder med alle typer af kunder, både private og erhvervsdrivende, samt for boligforeninger og entreprise-projekter.

» Læs resten af "Malerforretning i Århus tilbyder allergivenlig maling i bedste kvalitet"


10-10-2018

Find den helt rigtige plakat til dit hjem hos ViSSEVASSE

ViSSEVASSE

Trænger væggene til ny pynt og er du glad for stilfuldt, skandinavisk design, er en København plakat måske lige sagen. Hos ViSSEVASSE finder du et spændende udvalg af flotte plakater, med en lang række smukke temaer, herunder både danske og udenlandske byer. Besøg webshoppen og gå på opdagelse i udvalget.

» Læs resten af "Find den helt rigtige plakat til dit hjem hos ViSSEVASSE"


06-08-2018

Bestil tapetsering med moderne teknikker til fornuftige priser hos MC Malerforretning

MC Malerforretning

MC Malerforretning er den helt rigtige samarbejdspartner, hvis du har et udækket behov inden for varetagelse af opgaver inden for denne kategori. Man tilbyder blandt andet tapetsering til gode priser, diverse maleropgaver og lignende. Uanset opgavens størrelse, så går man professionelt til værks, med omhu, og stopper først når resultatet er som det skal være. I artiklen herunder kan du læse mere om den moderne malerforretning samt mulighederne inden for tapetsering.

» Læs resten af "Bestil tapetsering med moderne teknikker til fornuftige priser hos MC Malerforretning"


28-04-2018

Vælg en skøn u sofa med chaiselong eller en lysegrå sofa

Moderno

Det kan være svært at finde den helt rigtige sofa, da du sikkert har mange krav til den. Designet skal falde i din smag. Betrækket skal være praktisk. Farven skal være den helt rigtige. Du skal selvfølgelig også sidde godt i den. Mens nogle sofaer er for hårde, er andre for bløde. Og så skal prisen også gerne matche budgettet. Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed, før du føler, du har fundet drømmesofaen. Hos Moderno har de specialiseret sig i lækre sofaer og har et stort udvalg, så der findes en sofa for enhver smag. Så lige meget om du søger en u sofa med chaiselong, en lysegrå sofa, et helt sofasæt eller en sovesofa, så byder Moderno på et stort udvalg, hvor din drømmesofa helt sikkert er i blandt.

» Læs resten af "Vælg en skøn u sofa med chaiselong eller en lysegrå sofa"


12-01-2018

Bestil fx en continental seng samt skønt sengetøj online

SengeSpecialisten

Find en continental seng i en af de mange forretninger, SengeSpecialisten har spredt rundt omkring i landet. Det er også muligt at shoppe sengetøj til fordelagtige priser online!

» Læs resten af "Bestil fx en continental seng samt skønt sengetøj online"


24-09-2017

Bad maling plus køkken maling til mere end fordelagtige priser

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du købe alt inden for byggeri og maling. Find bl.a. køkken maling og bad maling i sortimentet.

» Læs resten af "Bad maling plus køkken maling til mere end fordelagtige priser"


11-07-2017

Rösti Mepal og de kendte Juna tekstiler online

Ligo.dk

Elsker du at omgive dig med flotte ting i hjemmet med klart design og funktionalitet fra Rösti Mepal og Juna, så er Ligo.dk lige stedet for dig. Besøg dem her ligo.dk og tag på en inspirerende shoppetur i deres spændende udvalg af brugsdesign fra de bedste brands.

» Læs resten af "Rösti Mepal og de kendte Juna tekstiler online"


07-07-2017

Børnemadrasser der giver de små en god komfort om natten

Schwarz

Madrasser findes i flere forskellige typer, mærker og ikke mindst fås de både til vokse og børn. Hos Schwarz Senge kan man nemlig finde børnemadrasser, der kan give de små størrelser en god komfort om natten. Til de vokse findes der også mange komfortable løsninger, herunder eksempelvis boxmadrasser. 

» Læs resten af "Børnemadrasser der giver de små en god komfort om natten"


04-07-2017

Brugskunst og de perfekte havemøbler til haven

Højgaard

Hvis man elsker brugskunst, så vil man helt sikkert også elske hjemmesiden www.hoejgaardbrugskunst.dk. Her finder man alt fra havemøbler i metal til lysekroner, lamper, spiseborde og meget, meget mere. Man kan købe allerede i dag ved at klikke ind forbi Højgaard Interiør på hjemmesiden www.hoejgaardbrugskunst.dk.

» Læs resten af "Brugskunst og de perfekte havemøbler til haven"


10-05-2017

Den bedste maling inkl. gulvmaling

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du finde lige det, du skal bruge af maling bl.a. gulvmaling samt mange forskellige slags byggematerialer til gode priser.

» Læs resten af "Den bedste maling inkl. gulvmaling"


21-04-2017

Standerlamper samt Gubi lamper online

Lys-kilden.dk

Det er altid vigtigt at du føler dig godt tilpas hjemme hos dig selv. Med de rette lamper kan du skabe en lækker og fantastisk stemning, der også kan byde dine gæster velkomne. Du kan hos www.lys-kilden.dk finde et udvalg af lamper, blandt andet standerlamper. Du kan også finde mærker som Gubi lamper.

» Læs resten af "Standerlamper samt Gubi lamper online"


07-04-2017

Magnetmaling plus vægmaling samlet under ét tag

Harald Nyborg

Når du kommer hjem er det vigtigt at du har lige det du ønsker i hjemmet, så det er indbydende og lækkert at træde ind i. Det kan du blandt andet gøre med den rette vægmaling som magnetmaling, hvilket du kan finde et udvalg af hos www.harald-nyborg.dk.

» Læs resten af "Magnetmaling plus vægmaling samlet under ét tag"


06-03-2017

Spændende interiør hos Vivo Design

Vivo Design

Gejst er et spændende mærke på interiør og designscenen netop nu, som forhandles online hos VIVO design, som kan besøges via linket www.vivodesign.dk. 

» Læs resten af "Spændende interiør hos Vivo Design"


03-03-2017

Danmarks bedste udvalg af hængevitriner

Direkte Import

Vil du gerne eje en ægte hængevitrine? Så er Direkte Import det helt rigtige sted at handle ind. Her finder du altid et fantastisk udvalg, og sidens ejere har uden styr et fantastisk øje for det smukke møbel.

» Læs resten af "Danmarks bedste udvalg af hængevitriner"


02-12-2016

Se de famøse Auping senge samt dem fra det norske brand Wonderland

SengeSpecialisten

Hos SengeSpecialisten kan du få hjælp til, at købe en ny og perfekt seng lige til dig. Det rigtige valg af seng er vigtigt, da en god natsøvn kan have stor betydning for dit humør og dit energiniveau i løbet af dagen. SengeSpecialisten tilbyder dig en masse forskellige senge og madrasser fra mærker som Auping og Wonderland.

» Læs resten af "Se de famøse Auping senge samt dem fra det norske brand Wonderland"


15-11-2016

Anne Linde reoler og hylder plus unikke bySommer lykketrolde og sengetøj

DesignMe

Søger du boligtilbehør i god kvalitet? Hos DesignMe finder du næsten alt boligtilbehør i en fantastisk kvalitet og i super flotte designs. Du finder både Anne Linde reoler, Anne Linde hylder, bySommer lykketrolde og bySommer sengetøj hos DesignMe. Se mere på www.designme.dk.

» Læs resten af "Anne Linde reoler og hylder plus unikke bySommer lykketrolde og sengetøj"


10-11-2016

Køleskab til studieværelset, minikøleskab med fryser og andre hårde hvidevarer hos Combicool.dk

Combicool

Det perfekte køleskab til studieværelset samt et minikøleskab med fryser finder man også hos Combicool.dk.

» Læs resten af "Køleskab til studieværelset, minikøleskab med fryser og andre hårde hvidevarer hos Combicool.dk"


04-11-2016

Boligindretning, Hamam håndklæder og designer boliginteriør

VIIL Design

Leder du efter tidløst dansk design i din boligindretning, så vil www.viil-design.dk være det rette sted at søge efter designer boliginteriør som Hamam håndklæder.

» Læs resten af "Boligindretning, Hamam håndklæder og designer boliginteriør"


04-11-2016

Bestil tid hos en fremragende indretningskonsulent København

LIVINGPLUS

Går du med en drøm om at indrette din lejlighed på ny, så er en indretningskonsulent fra LIVINGPLUS en god en at få med på holdet. Klik ind her www.livingplus.dk og find din indretningskonsulent i København, så din drøm kan blive til virkelighed.

» Læs resten af "Bestil tid hos en fremragende indretningskonsulent København"


03-10-2016

Skydedøre efter mål til byerne Gentofte, Lyngby og Charlottenlund

GarderobeXperten

GarderobeXperten er i stand til at varetage hver en opgave, når det gælder skydedøre efter mål i Gentofte og skydedøre efter mål i Lyngby. Også kunder, der skal bruge skydedøre efter mål i Charlottenlund, kan få god kvalitet til en lav pris hos GarderobeXperten.

» Læs resten af "Skydedøre efter mål til byerne Gentofte, Lyngby og Charlottenlund"


19-09-2016

Viva Beds senge til de kræsne sjæle

SengeSpecialisten

Søger du efter komfortable senge, der holder hele vejen? Så bør du evt. tjekke udvalget ud hos SengeSpecialisten. De er førende i mærket Viva Beds.

» Læs resten af "Viva Beds senge til de kræsne sjæle"


18-09-2016

Udendørs maling og indendørs maling online via få klik

HC Farver.PNG

Hos HC Farver finder man altid et stort udvalg af både indendørs og udendørs maling af en høj kvalitet, som giver et flot resultat til overkommelige priser. Man kan gå på opdagelse i udvalget af maling i mange forskellige farver hos HC Farver.

» Læs resten af "Udendørs maling og indendørs maling online via få klik"


02-09-2016

Til dig der ønsker det eksklusive køkken

Culina

Ønsker du det eksklusive køkken, så tag ind forbi www.culina.dk og se deres udvalg, du finder blandt andet snedkerkøkkener.

» Læs resten af "Til dig der ønsker det eksklusive køkken"


09-08-2016

Indendørs vægmaling og indendørs loftmaling i flere farver

Malerkompagniet.PNG

Har du behov for indendørs loftmaling eller indendørs vægmaling, så har www.malerkompagniet.dk det helt rette til dig.

» Læs resten af "Indendørs vægmaling og indendørs loftmaling i flere farver"


01-08-2016

Hjælp med alt fra boligsalg til indretning af privat og erhverv

Livingplus

Din indretningskonsulent fra http://livingplus.dk kan hjælpe dig med både boligsalg, boligindretning samt indretning af din arbejdsplads.

» Læs resten af "Hjælp med alt fra boligsalg til indretning af privat og erhverv"


01-08-2016

Flot sengetøj og behagelige dyner

Sengeexperten

Er du på udkig efter noget flot sengetøj eller nogle behagelige dyner, så er Sengeexperten uden tvivl det helt rette for dig. Besøg deres fantastiske shop her Www.sengeexperten.dk og find en masse inspiration i deres skønne udvalg af sengetøj og dyner.

» Læs resten af "Flot sengetøj og behagelige dyner"


01-08-2016

Lækre lamper og pendler lige her

Nordic Made

De lækreste lamper og pendler kan købes lige her hos nordicmade.dk på hjemmesiden www.nordicmade.dk.

» Læs resten af "Lækre lamper og pendler lige her"


04-07-2016

Stort udvalg af vitrineskabe

Direkte Import

Besøg Direkte Import og gå på opdagelse i deres store udvalg af vitrineskabe. Man finder blandt andet væghængte vitrineskabe, der er håndlavet til fornuftige priser.

» Læs resten af "Stort udvalg af vitrineskabe"


03-07-2016

Stort udvalg af senge bl.a. udtrækssenge

moderno.dk logo.PNG

Du kan finde din Moderno boligindretning hos www.moderno.dk, der har forskellige senge heriblandt udtrækssenge.

» Læs resten af "Stort udvalg af senge bl.a. udtrækssenge"


01-07-2016

Vaser og krukker i moderigtige farver

Cafe Fika

http://cafefika.dk/ er en hjemmeside, hvor du både kan finde vaser og krukker i moderigtige farver fra Bloomingville og masser af økologisk takeaway. Du finder et bredt udvalg lige her på siden – læs mere om Cafe Fika dér.

» Læs resten af "Vaser og krukker i moderigtige farver"


06-06-2016

Sæt trumf på din boligindretning med lækre møbler

Designme

Sæt trumf på din boligindretning og fyld dit hjem med lækre designs indenfor møbler, lamper og andet stilet interiør fra DesignMe. DesignMe sætter en dyd i at være med på noderne når det kommer til funktionelle og æstetiske produkter til hjemmet, og med deres imponerende udvalg af smukke ting, er den eneste udfordring at beslutte sig for hvilke af dem der skal med hjem. Kig nærmere på de flotte farver, former og designs, på designme.dk, hvor der altid er et stort udvalg af spændende designervarer og fornuftige priser i webshoppen.

» Læs resten af "Sæt trumf på din boligindretning med lækre møbler"


06-06-2016

Badeværelseslamper til ethvert badeværelse

Lys-kilden

Vi har lys i alle hjemmets værelser, men hvilke udfordringer er der forbundet med badeværelseslamper? Der er meget at tænke på, når man skal have ny belysning i hjemmet, og det ved de hos lys-kilden. Du kan finde deres kontaktinformationer på deres hjemmeside www.lys-kilden.dk, hvis du skulle få brug for lidt gode råd og vejledning.

» Læs resten af "Badeværelseslamper til ethvert badeværelse"


19-05-2016

Flot broderi til indretning af dit hjem forhandles hos Ingridmarie.dk

ingridmarie-dk-logo.png

Du kan finde broderi hos Ingridmarie, blandt andet fra det danske firma Fru Zippe.

» Læs resten af "Flot broderi til indretning af dit hjem forhandles hos Ingridmarie.dk"


10-05-2016

Skumlister forhandles online ved Tapetreolen

Tapetreolen - logo.png

Kig forbi Tapetreolen på https://tapet-reolen.dk/, hvis du vil have et stort udvalg af tapet, skumlister, wallstickers og mere. Læs alt på denne hjemmeside, og find de gode tilbud.

» Læs resten af "Skumlister forhandles online ved Tapetreolen"


06-05-2016

Stort udvalg af Biobu og CamCam produkter

filimai.dk log.PNG (1)

FILIMAI huser et spændende online udvalg af brands, der henvender sig til børn og deres forældre. Det være sig gode navne og producenter som Biobu og CamCam.

» Læs resten af "Stort udvalg af Biobu og CamCam produkter"


15-04-2016

Flot fototapet og lærredsprint

amcprint.PNG

Hvis du gerne vil have fototapet eller lærredsprint, kan du finde det online hos www.amcprint.dk.

» Læs resten af "Flot fototapet og lærredsprint"


14-04-2016

B&J maling inkl. en del i B&J vægmaling

malerlager.dk logo.PNG

Hos Malerlager finder du maling af høj kvalitet fra producenter såsom B&J maling. Den høje kvalitet man får hos Malerlager afspejler sig blandt andet i B&J vægmaling, som du finder på www.malerlager.dk.

» Læs resten af "B&J maling inkl. en del i B&J vægmaling"


12-04-2016

GORI træbeskyttelse er det rigtige valg

efarvehandel.PNG

Hos efarvehandel.dk kan du altid få god træbeskyttelse, eksempelvis GORI træbeskyttelse. Du kan læse meget mere om dette på www.efarvehandel.dk.

» Læs resten af "GORI træbeskyttelse er det rigtige valg"


08-04-2016

Interiør og mode i særklasse

Designme

Forretningen Designme.dk er stedet man skal besøge, hvis man gerne vil have forkælelse til sig selv og interiør til hjemmet i særklasse. Der er udelukkende designere som er præget af tidens mode og derfor finder man også muubs design og muubs møbler i forretningen.

» Læs resten af "Interiør og mode i særklasse"


13-03-2016

Indret hjemmet med fedt design og produkter i høj kvalitet

Hvis du skal til at flytte et nyt sted hen og har brug for at indrette dit hjem ud fra et spændende udvalg af produkter, så kan Bolignyt.dk's webshop være den webshop som du leder efter.

» Læs resten af "Indret hjemmet med fedt design og produkter i høj kvalitet"


13-03-2016

Boligindretning til salg online

Sille og Sylvester gør sig i salg af boligartikler og køkkenredskaber. Du kan blandt andet få plastbokse fra Sistema eller opbevaringsdåser fra Falby design. Du kan læse mere her, på www.silleogsylvester.dk.

» Læs resten af "Boligindretning til salg online"


13-03-2016

Alt til boligen - lamper, knagerækker, billedrammer etc. online

Dubuy sælger mange anvendelige ting. Køb bl.a. billedrammer og knagerækker online. Deres udvalg af lamper er omfattende, og det kan nemt betale sig at handle alle dine lamper hos Dubuy.

» Læs resten af "Alt til boligen - lamper, knagerækker, billedrammer etc. online"


13-03-2016

Webshop med belysning og jule dekorationer

Hw-homeware er en netbutik, som kan besøges ved at klikke ind på hw-homeware.dk. Her forhandles blandt andet jule dekorationer, belysning, badeværelsesartikler og mange flere spændende produkter.

» Læs resten af "Webshop med belysning og jule dekorationer"


13-03-2016

Musikuroer, uroer og Signe Kjær design til gode priser

Du kan købe fra Signe Kjær online hos Mimis Circus. Det samme er gældende, hvis du søger Uroer fra Annabel Kern.

» Læs resten af "Musikuroer, uroer og Signe Kjær design til gode priser"


13-03-2016

Moderne og klassiske lanterner

Hos Brøndum Interiør finder du et stort udvalg af flotte lanterner til dit hjem. Man har samlet et helt unikt udvalg af lanterne, som vil være med til at give dit hjem en flot og speciel indretning.

» Læs resten af "Moderne og klassiske lanterner"


13-03-2016

Tavlecentret.dk - Tavler til indretning

Det kan til tider være svært at holde styr på en familie med bare 2-3 børn. For lille Anders skal til fodbold 2 gange om ugen, Louise skal til dans 1 gang om ugen og de skal begge til spejder 1 gang om ugen også. Og det er aldrig på samme dag eller samme klokkeslæt. Og så er der forældredag i Louises børnehave, hvor de små har lært sange og tegnet og malet og skolehjemsamtale med Anders lærer. Far skal også til fodbold med gutterne og mor skal spinding.

» Læs resten af "Tavlecentret.dk - Tavler til indretning"


08-03-2016

Køb Roll up banner, Skilte og Klap rammer online

På www.net2skilte.dk finder du alt i skilte og banner til super gode priser. I vores sortiment forhandler vi også Roll up banner, som vi med garanti sælger til Danmarks laveste priser.

» Læs resten af "Net2skilte.dk - Køb Roll up banner, Skilte og Klap rammer online"