Teambuilding

 
05-06-2017
GlobalDenmark

Foredrag om samarbejde og åbne kurser i global kommunikation hos Global-Denmark

Vil man gerne sende sine medarbejdere på et godt og lærerigt kursus eller til et oplysende foredrag, så bør man helt sikkert besøge hjemmesiden www.global-denmark.dk. Her tilbydes der nemlig alt fra foredrag om samarbejde til åbne kurser i global kommunikation. Man kan læse mere ved at klikke lige her på www.global-denmark.dk.

Læs mere

13-03-2016

Arranger polterabend i Aarhus, København eller Aalborg

Funballz kan være behjælpelig med event til byfest, firma event samt udlejning af oppustelig pool, så kig nærmere hos Funballz.

Læs mere

07-03-2016

Organisationsudvikling og salgskurser

Performanze har midlerne til at hjælpe virksomheder godt på vej. Hvad enten man ønsker at fastholde sin position forrest i feltet, eller man ønsker at nå dertil, så kan Performanze tilbyde en lang række brugbare kurser.

Læs mere

07-03-2016

Professional salgstræning, Outplacement og Newbizz salgstræning

Hos Performanze har du mulighed for et hav af forskellige kurser inden for salgstræning.

Læs mere

01-12-2015
Mak&Par.PNG

Kompetent teamudvikling hos Mak&Par

Som et kompetent og velfungerende team, der gerne vil udvikle sammenholdet mere, er teamudvikling den rigtige løsning for jer. Hos www.makogpar.dk har de kursus i teamudvikling, der kan gavne hele holdet før, under og efter kurset.

Læs mere

11-08-2015
Mak&Par.PNG

Alt fra teambuilding til teamudvikling

Mak&Par har videreudviklet konceptet på teambuilding og har skabt teamudvikling, der er en fantastisk række øvelser – teoretiske og praktiske – der gør, at dit team arbejder bedre. Du finder alt fra gastronomisk teambuilding til teamudvikling lige her: www.makogpar.dk.

Læs mere

07-06-2012

Styrk samarbejdet med teambuilding, teamudvikling, firmaevent etc.

Hos Mak & Par er man meget erfarne i at planlægge og gennemføre teambuilding samt team udvikling i mange forskellige former. Teambuilding fører som regel til en styrkelse af samarbejdet i organisationen, så det er absolut værd at investere i en teambuilding dag med Mak & Par som tovholdere. Hos Mak & Par arbejder man med den løsningsfokuserede tilgang til teambuilding såvel som den anerkendende tilgang til teambuilding. Hos Mak & Par gennemføres der mange forskellige former for teambuilding, så afhængigt af, hvad jeres behov er, kan Mak & Par sammensætte en teambuilding dag, der passer som fod i hose til jeres behov og potentielle udfordringer.

Læs mere

22-02-2012

Teambuilding, teamudvikling, firmaevents mm. med MakogPar.dk

Mak&Par har mange års erfaring med  teambuildingkurser, teamudvikling og firma events. Læs mere om Mak&Par nedenfor. 

Læs mere