Teambuilding

 
17-08-2023
gaveshop.nu.png

Gode idéer til jubilæumsgaver

Når en medarbejder har jubilæum, så hører der sig som minimum en reception og en gave til – intet mindre kan gøre det. Til forskel fra almindelige firmagaver så kræver en god jubilæumsgave lidt mere omtanke. Medarbejderen har trods alt været i virksomheden en del år, hvorfor man må forvente, at gaven er både personlig og specifikt rettet mod den enkelte. 

Herunder kommer vi med 4 gode bud på jubilæumsgaver rettet mod forskellige typer af medarbejdere, som du kan finde hos Gaveshop.nu.

Jubilæumsgaver til den flittige og engagerede medarbejder

Ham eller hende, der altid giver en ekstra arbejdsindsats, kan med fordel gives en lækker gaveæske fyldt med selvforkælelse, når valget skal falde på en god jubilæumsgave. Ofte er det netop denne medarbejdertype, der sætter sig selv sidst og andres behov først, hvorfor vedkommende om nogen fortjener værdsættelse i form af forkælelse i en firmagave.

Er der sygdom på arbejdspladsen, kan det også være velvalgt med en god bedring gave. Det kan vise, at arbejdspladsen respekterer, at medarbejderen er syg og fortjener ro og fred til at komme sig.

Gaveidéer til livsnyderen på arbejdspladsen

Livsnyderen er den medarbejder, der værdsætter sin fritid og sine ferier meget – hvis ikke mere, end sin tid på arbejdspladsen. Denne type medarbejder kan typisk give anmeldelser af alle gode spisesteder i området og kender sit vinkort til fingerspidserne.

Gode receptionsgaver eller jubilæumsgaver til livsnyderen kan være en god grill, en dyr flaske rødvin eller cognac, en lækker chokolade eller andet "feinschmeckeri". 

Familiemennesket fortjener personlige gaver

Familiemennesket har som regel skrivebordet fyldt med billeder af familien, taler meget om børn og parforhold og nyder sin tid i familiens lag. For denne type medarbejder er gode jubilæumsgaver typisk praktiske ting, der kan bruges i samvær med familien. Det kan være picnic-udstyr, elektronik, et lækkert tæppe til hygge i sofaen og tilsvarende.

Kenderen med en unik smag

Kenderen er medarbejderen med stil. Det er ham eller hende, der altid går i det rigtige tøj, som går op i sin fysiske fremtoning, og som har et hjem, der er som taget ud af et boligblad. Denne type medarbejder går op i den gode stil og vil altid gå efter kvantitet frem for kvalitet.

Til kenderen kan jubilæumsgaven med fordel være en flot designervase, rødvinsglas, lækkert sengetøj eller tilsvarende designervarer til hjemmet. Her kan du også gå efter en taske, et bælte, solbriller eller anden beklædningstilbehør som jubilæumsgave – dog er denne kategori lidt mere risikabel, end indretningstilbehør er.

Læs mere

07-05-2023
JohnHarmsen

Sørg for god kommunikation på din arbejdsplads med et kommunikationskursus fra JohnHarmsen

Kommunikation er vigtig på en arbejdsplads. Så hvis du enten synes, at du og dine kollegaer ofte misforstår hinanden eller blot mener, at det kunne være en god idé at øge kommunikationsfærdighederne på din arbejdsplads, kan det være, at denne artikel er noget for dig. Den kommer nemlig til at handle om de kurser i kommunikation, som du kan få hos JohnHarmsen. Så hvis du synes, at emnet lyder relevant for dig og din arbejdsplads, så bør du læse mere om det her. 

Læs mere

05-06-2017
GlobalDenmark

Foredrag om samarbejde og åbne kurser i global kommunikation hos Global-Denmark

Vil man gerne sende sine medarbejdere på et godt og lærerigt kursus eller til et oplysende foredrag, så bør man helt sikkert besøge hjemmesiden www.global-denmark.dk. Her tilbydes der nemlig alt fra foredrag om samarbejde til åbne kurser i global kommunikation. Man kan læse mere ved at klikke lige her på www.global-denmark.dk.

Læs mere

13-03-2016

Arranger polterabend i Aarhus, København eller Aalborg

Funballz kan være behjælpelig med event til byfest, firma event samt udlejning af oppustelig pool, så kig nærmere hos Funballz.

Læs mere

07-03-2016

Organisationsudvikling og salgskurser

Performanze har midlerne til at hjælpe virksomheder godt på vej. Hvad enten man ønsker at fastholde sin position forrest i feltet, eller man ønsker at nå dertil, så kan Performanze tilbyde en lang række brugbare kurser.

Læs mere

07-03-2016

Professional salgstræning, Outplacement og Newbizz salgstræning

Hos Performanze har du mulighed for et hav af forskellige kurser inden for salgstræning.

Læs mere

01-12-2015
Mak&Par.PNG

Kompetent teamudvikling hos Mak&Par

Som et kompetent og velfungerende team, der gerne vil udvikle sammenholdet mere, er teamudvikling den rigtige løsning for jer. Hos www.makogpar.dk har de kursus i teamudvikling, der kan gavne hele holdet før, under og efter kurset.

Læs mere

11-08-2015
Mak&Par.PNG

Alt fra teambuilding til teamudvikling

Mak&Par har videreudviklet konceptet på teambuilding og har skabt teamudvikling, der er en fantastisk række øvelser – teoretiske og praktiske – der gør, at dit team arbejder bedre. Du finder alt fra gastronomisk teambuilding til teamudvikling lige her: www.makogpar.dk.

Læs mere

07-06-2012

Styrk samarbejdet med teambuilding, teamudvikling, firmaevent etc.

Hos Mak & Par er man meget erfarne i at planlægge og gennemføre teambuilding samt team udvikling i mange forskellige former. Teambuilding fører som regel til en styrkelse af samarbejdet i organisationen, så det er absolut værd at investere i en teambuilding dag med Mak & Par som tovholdere. Hos Mak & Par arbejder man med den løsningsfokuserede tilgang til teambuilding såvel som den anerkendende tilgang til teambuilding. Hos Mak & Par gennemføres der mange forskellige former for teambuilding, så afhængigt af, hvad jeres behov er, kan Mak & Par sammensætte en teambuilding dag, der passer som fod i hose til jeres behov og potentielle udfordringer.

Læs mere

22-02-2012

Teambuilding, teamudvikling, firmaevents mm. med MakogPar.dk

Mak&Par har mange års erfaring med  teambuildingkurser, teamudvikling og firma events. Læs mere om Mak&Par nedenfor. 

Læs mere