Byggemarked og VVS

 
19-06-2024
Pålidelige løsninger med gasværktøj fra Teknidan

Pålidelige løsninger med gasværktøj fra Teknidan

Gasværktøj er essentielt i mange industrielle processer, hvor præcision og pålidelighed er afgørende for at opnå optimale resultater. Teknidan tilbyder et bredt udvalg af gasværktøj, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og ydeevne. Deres produkter er designet til at imødekomme behovene i den moderne industri og sikre, at dine projekter bliver udført effektivt og sikkert.

Læs mere

04-11-2022
Murergrej.dk

Prøv en mørtel fugepistol og murer hammer

I arbejdet med diverse gør-det-selv-projekter og ikke mindst med murer-, tømrer- og håndværksopgaver skal man bruge alverdens vigtige redskaber og vigtigt værktøj. Hos Murergrej.dk finder du bl.a. murer hammer, fugefræser og skærer. Hos selvsamme virksomhed kan du endda også bestille en fremvisning og prøv en mørtel fugepistol - helt gratis og uforpligtende. De kommer endda gerne ud til dig, om end det er dit hjem eller din arbejdsplads. Se mere på www.murergrej.dk.

Læs mere

23-07-2022
Hansen & Larsen

Shine din virksomhed op med enten en butiksrenogering eller et nyt butiksbyggeri

Har du brug for en dygtig entreprenørvirksomhed med rødder i det vestjyske til at varetage et butiksbyggeri? Så kan du i artiklen herunder læse lidt om, hvorfor Hansen & Larsen er en oplagt kandidat. Er det en butiksrenovering, det drejer sig om, vil de uden tvivl også kunne klare denne. Læs mere om begge dele, og lidt om virksomheden generelt, i artiklen herunder.

 

Læs mere

27-04-2021
Profilmetal A/S

Billige rørmanchetter og aluzink tagrender af god kvalitet

Profilmetal A/S har alt du måtte ønske dig til dit byggeprojekt, uanset om du mangler aluzink tagrender eller rørmanchetter til tætning af en rørgennemføring. Se det store udvalg af tagplader, taginddækninger og facadebeklædning på deres hjemmeside.

Læs mere

11-03-2021
Dorch & Danola

Find alt lige fra en trædrejebænk til excenterslibere hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger alt i værktøj til bl.a. træ, metal og andet slags håndværker og hobbyarbejde. Læs mere her, hvis du skal bruge en trædrejebænk eller en excentersliber.

Læs mere

28-11-2020
FOCUS Moduler A/S

Brugte pavilloner og modulbyggeri hos FOCUS Moduler A/S med mulighed for totalentreprise

FOCUS Moduler A/S har over 30 års erfaring med modulbyggeri. Læs bl.a. mere om brugte pavilloner til beboelse her.

Læs mere

06-09-2020
Profilmetal A/S

Find den helt rette type tagstensplade eller ståltrapez tagplade hos Profilmetal A/S

Hos www.profilmetal.dk finder du alverdens former for metal til alt fra facadebeklædning og inddækninger til tagrender, undertage og meget mere til din virksomhed. Hvad end der er brug for nye ståltrapezer, tagstensplader eller noget helt tredje, så finder du alt dette og mere til i Profilmetal A/S’ store og varierede sortimenter, hvor priserne altid er gode og kvaliteten i top.

Læs mere

08-06-2020
Dorch & Danola

Find smart Milwaukee el værktøj og Metabo el værktøj til skarpe priser hos Dorch & Danola

Mangler du noget nyt værktøj til dit skur eller redskabsrum, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.dorchdanola.dk hvor Dorch & Danola giver dig indblik i deres kvalitetsfulde udvalg af bl.a. Milwaukee el værktøj og Metabo el værktøj.

Læs mere

02-06-2020
Inpro A/S

Inpro A/S - Stort udvalg i stenvægge og naturskifer

Inpro A/S har et af de største danske lagre, når det kommer til naturskifer, travertin, stenvægge, trævægge m.m., som du kan bestille på www.inpro.dk. Få naturens oplevelser ind i din bolig med kvalitetsprodukter. Leverandøren har 20 års erfaring, som kommer dig til gode.

Læs mere

07-03-2020
Profilmontage ApS

Profilmontage ApS tilbyder montering af ståltag til din carport

Hvis du interesseret i at få monteret et ståltag, er du kommet til det helt rette sted. For hos den sjællandske virksomhed Profilmontage ApS har de specialiseret sig i at montere og levere profilerede stålplader. Læs med her og bliv klogere på det virksomheden i sidste afsnit. Først skal du dog læse med, hvis du er interesseret i et tag til din carport.

Læs mere

05-03-2020
BBN Nordic

Foliedekoration til glasvæg og vinduesfilm - Levering og installation

BBN Nordic leverer foliedekoration til glasvæg og vinduesfilm. Læs mere om deres service på www.bbnnordic.dk.

Læs mere

11-02-2020
Dorch & Danola

Køb en kvalitetssikret trækløver eller brændekløver til en god pris hos Dorch & Danola

Trækløver, brændekløver … kært barn har som bekendt mange navne, og hos Dorch & Danola kan du købe maskinen, der gør, at du aldrig nogensinde behøver at kløve dit brænde selv. Du kan med fordel læse med her, hvis du vil blive klogere på den populære og velassorterede forhandler.

Læs mere

05-12-2019
Ekoheat

Reservedele til pillefyr - Trykekspansionbeholder, adapter, tilslutningssæt m.fl.

Køb reservedele til pillefyr online som f.eks. en ny trykekspansionsbeholder. Hos Ekoheat får du dag til dag levering, og der opereres med lave leveringsomkostninger samt gode priser på alle dele til træpillefyr.

Læs mere

05-09-2019
Stevns Isolering

Godt udvalg af papiruld og vindplader til konkurrencedygtige priser hos Stevns Isolering

Hos Stevns Isolering kan der altid købes gode produkter, i høj kvalitet. Produkterne som findes i det brede sortiment, byder bl.a. på papiruld og vindplader, som findes til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

15-06-2019
Kloakshop

Find alt lige fra slidstærke arbejdswaders til praktiske afløbsrensermaskiner hos Kloakshop

Hos Kloakshop er der gode muligheder for at handle, hvis der søges kvalitetsrigtige produkter. I det brede sortiment findes der mange forskellige produkter, bl.a. arbejdswaders og afløbsrenser, til gode priser.

Læs mere

09-01-2019
Klimadan

Vælg en miljøvenlig energikilde ved at købe varmepumpe på www.klimadan.dk

Søger du et selskab, der leverer økonomiske og klimavenlige energiløsninger til både det private og erhverv? Så er Klimadan det helt rigtige sted at kigge hen. Men snart 40 år i branchen er Klimadan specialister indenfor energi, så klik ind på deres hjemmeside, klimadan.dk og læs nærmere. 

Læs mere

26-12-2018
Flise Bent

Find tilbud på et bredt udvalg af badeværelser på www.flisebent.dk

Mangler du inspiration til indretningen af dit nye badeværelse? Så fortvivl endelig ikke, men brug i stedet energien på at klikke dig in på Flise Bents hjemmeside, flisebent.dk, hvor deres store og brede sortiment af badeværelser, med sikkerhed vil få din inspiration til at blomstre. Du finder her alt fra fliser og klinker til det færdige badeværelsesinstallationer.

Læs mere

29-06-2018
Østerbro Tømmerhandel ApS

Bestil træ som lærk og meget inden for træterrasser inkl. stolper, trin og vanger

Udvalget af træ hos Østerbro Tømmerhandel ApS er ekstra bredt, og du finder fx en masse typer af brædder i lærk. Se også det kæmpe udvalg til træterrasser inkl. trin, vanger og stolper.

Læs mere

11-06-2018
Flise Bent

Flotte keramiske fliser til køkken, terrasse og andet hos Flise Bent

Flise Bent er forhandleren for dig, der sætter pris på ordentligt håndværk og professionel service. Hos den populære forhandler kan du blandt andet finde keramiske fliser til både køkken væg og udendørs terrassen, og deres priser er altid i bund. Besøg webshoppen i dag og gå på opdagelse i deres store udvalg.

Læs mere

14-05-2018
Den Gamle Brugs

Fyringsflis – billigt brænde fra anerkendte leverandører

Hos Den Gamle Brugs kan du finde mange forskellige slags billigt brænde. Se bl.a. på træbriketter, fyringsflis, træpiller og almindeligt pejsebrænde på hjemmesiden.

Læs mere

14-04-2018
Nytbaderum.dk

Renovering af badeværelser og tilbud på badeværelse hos Flise Bent

Hos Flise Bent kan du finde et stærkt udvalg og inspiration til, hvordan du skal lave dit badeværelse. I samarbejde med Flise Bent, kan du altså få lavet et lækkert badeværelse. Sammen kan de altså sørge for at i får et helt unikt badeværelse med stor fokus på gulvene samt fliserne, som du har et stort udvalg at vælge mellem.

Læs mere

10-03-2018
Østerbro tømmerhandel

Køb gipsplader som egner sig perfekt til indendørs og udendørs forbrug

Mangler du trælister? På www.otbyggemarked.dk kan du finde alle typer. På hjemmesiden forhandles der desuden gipsplader, isolering, værktøj, tagrender, søm, beslag samt alt i trægulve. Tjek dette store kvalitetssortiment ud allerede nu på hjemmesiden.

Læs mere

04-03-2018
Skovsav

Køb egetræstømmer og brædder i europæisk lærk her

Står du i den situation at du mangler noget rigtig godt træ, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her skovsav.dk viser deres udvalg af bl.a. lækkert egetræstømmer og brædder i europæisk lærk.

Læs mere

24-02-2018
VVScomfort

Skab dit drømmebadeværelse med Smedbo badeværelsestilbehør eller et VOLA køkkenarmatur

Er man på jagt efter badeværelsestilbehør, som eksempelvis spejle, toiletbørster eller sæbedispensere, kan man hos VVScomfort finde det skandinaviskinspirerede brand, Smedbo. Mange af produkterne er fremstillet i messing, som giver et smukt ydre. Desuden kan man på VVScomfort købe et hav af VOLA køkkenarmaturer.

Læs mere

03-02-2018
Østerbro Tømmerhandel ApS

Køb byggematerialer til træterrasser eller isolering til din bolig hos Østerbro Tømmerhandel ApS

Østerbro Tømmerhandel har eksisteret i mere end 75 år og står klar til at fortsætte det gode stykke arbejde ved at tilbyde dig de helt rette byggematerialer til fornuftige priser. Blandt sortimentet vil du støde på gode byggematerialer til træterrasser, samt et hav af forskellige isoleringsprodukter, der hjælper dig godt på vej til et godt indeklima og en lavere varmeregning.

Læs mere

17-01-2018
Skovsav

Skab en flot have med Thuja træ og sveller i forskellige træsorter

Er du i gang med at bygge om, og mangler du Thuja træ, der er velegnet som træbeklædning eller sveller i egetræ, så er Skovsav lige stedet for dig. Besøg dem her skovsav.dk og find deres stærke tilbud på byggematerialer.

Læs mere

16-01-2018
Harald Nyborg

Denne artikel handler om slibepapir og sortimentsbokse hos Harald Nyborg

Harald Nyborg har alt det udstyr, som den private handy mand og professionelle håndværker måtte have brug for. Hvad end det er sortimentsbokse, slibepapir eller værktøj, så fås det online på www.harald-nyborg.dk.

Læs mere

15-01-2018
VVScomfort

Find VOLA armatur og FM Mattsson udendørs vandhaner hos VVScomfort

Hos VVScomfort finder du både VOLA armaturer og FM Mattsson udendørs vandhaner. Dette er dog blot to eksempler på VVScomforts store udvalg i armaturer og udendørs vandhaner. VVScomfort forhandler blandt andet også armaturer fra Børma, Damixa, Dombracht, GROHE, Gustavsberg, Hansgrohe, Ideal Standard, Neerskov, Oras og Royal Scandinavian. Se det store udvalg på vvscomfort.dk.

Læs mere

13-12-2017
Lavpris Træ

Lavpris Træ forhandler alt til byggeprojektet eksempelvis belægningssten og FAKRO ovenlysvinduer

Lavpris Træ er en erfaren tømmerhandel med alt til byggeprojektet. Her finder man alt mellem belægningssten og FAKRO ovenlysvinduer, og man kan få kyndig rådgivning.

Læs mere

10-12-2017
nytbaderum.dk

Find gode priser og tilbud på badeværelser online på flisebent.dk

For dig der skal have nyt badeværelse, vil det selvfølgelig være lækkert med badeværelse tilbud, så du får det helt rigtige til en god pris. Hos Flise Bent kan du finde den helt rigtige badeværelse pris, så dit nye baderum vil være lækkert at komme ind i, men stadig til en overkommelig pris.

Læs mere

11-11-2017
Phønix Tag Materialer

Grønne tage og tagmembraner online på phonixtagmaterialer.dk

Er du på udkig efter tagmembraner og vil du gerne finde de produkter, som er foretrukket af professionelle? Så er Phønix Tag Materialer det rette sted for dig. Er du eksempelvis interesseret i grønne tage, så finder du de bedste produkter, samt inspiration og gode løsningsforslag hos Phønix Tag Materialer.

Læs mere

15-10-2017
Lavpris Træ

Belægningssten og indvendige døre online hos lavpristrae.dk

Hvad enten det er haven, eller det er huset, der trænger til en kærlig hånd, så er Lavpris Træ helt sikkert et sted, man bør overveje at besøge. Her finder man en lang række byggematerialer og værktøj, der gør byggeprojekterne både inden for og uden for meget lettere. Man kan således købe alt fra flotte belægningssten til indvendige døre i elegant design. Kig nærmere ved at klikke på linket lige her www.lavpristrae.dk.

Læs mere

02-10-2017
VVScomfort

FM Mattsson vandhaner eller brusearmatur fra Hansgrohe

Hos VVScomfort finder du et stærkt udvalg i FM Mattsson vandhaner, brusearmatur fra Hansgrohe og mange andre spændende vvs-artikler. Kataloget er sat overskueligt op, og priserne er holdt på et kundevenligt niveau.

Læs mere

02-09-2017
VVScomfort

VVScomfort tilbyder badeværelsesprodukter fra de bedste mærker - Køb bl.a. Villeroy & Boch baderumsmøbler og Hansgrohe tilbehør til badeværelset

VVScomfort er forhandleren for dig der sætter pris på ordentligt håndværk og lækkert design. Den erfarne udbyder kan nemlig tilbyde badeværelsesprodukter fra de bedste mærker i branchen. Hvad end du er ude efter Villeroy & Boch baderumsmøbler eller måske Hansgrohe tilbehør til badeværelset, går du ikke galt i byen hos den kendte forhandler.

Læs mere

10-08-2017
VVSfix

VVSfix forhandler alt lige fra kloaktilbehør til byggematerialer i høj kvalitet

Hvad enten man har problemer med kloakken, eller man har gang i et byggeprojekt på huset eller i haven, så er VVSfix helt sikkert et sted, man bør besøge. Her finder man nemlig et stort udvalg af alt fra diverse kloaktilbehør til alt, hvad man kunne have brug for af byggematerialer. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at klikke på linket lige her www.vvsfix.dk.

Læs mere

09-08-2017
SPA Kompagniet

Praktiske højskabe og afslappende udespa

Når vi indretter ude og inde, kræver det noget forskelligt tilbehør. Til indretningen af badeværelset er det altid en god idé at tænke opbevaring ind i sine planer. I denne sammenhæng er højskabe en god løsning. Hvis det er udendørsarealerne, der skal indrettes med muligheder for bad, så kan investering i en udespa være en mulighed.

Læs mere

17-07-2017
Skovsav

Terrassebrædder og thuja træ hos Skovsav.dk

Med nye projekter, er det altid behov, for at have de korrekte materialer, der gør det muligt, at bygge nyt. Hos skovsav.dk kan du være helt sikker på, at du finder de rette terrassebrædder, så du kan få lavet din nye terrasse. Du kan finde forskellige træsorter, blandt andet Thuja træ.

Læs mere

09-07-2017
Profilmontage

Nyt tag i Østjylland og eternittage fra Profilmontage

Profilmontage kan levere et eternittag med en lang holdbarhed, hvis man mangler et nyt tag i Østjylland.

Læs mere

05-07-2017
VVScomfort

Find LAUFEN væghængt toilet og Duravit indbygningsbadekar her

Du bør altid have det helt rigtige til dit badeværelse, der gør det lækkert at komme ind i. Du kan derfor også finde et bredt udvalg af forskellige produkter hos http://vvscomfort.dk. Det er blandt andet LAUFEN væghængt toilet og Duravit indbygningsbadekar, der kan være lige det, du har været på udkig efter.

Læs mere

04-07-2017
Bad & Fliser

Stort sortiment af køkkenfliser og stenpaneler hos Bad & Fliser

Få klik rundt på hjemmesiden hos Bad & Fliser giver adgang til et imponerende sortiment af køkkenfliser og smukke stenpaneler til det moderne køkken

Læs mere

08-06-2017
Lavpris byg

Køb hos en online trælast og find facadebeklædninger

Til de forskellige små eller store projekter i hus og have er det for det meste nødvendigt med nogle materialer for at gøre projektet færdigt. Her er det vigtigt med en god leverandør med et stort udvalg i alt lige fra træ til facadebeklædning eller med en online trælast for ekstra fleksibilitet. Denne form for service tilbydes bl.a. hos Lavpris Træ.

Læs mere

05-05-2017
Phønix tagmaterialer

Køb tagmembraner til dit byggeprojekt

Hvis du skal til at lave et større renoveringsprojekt og bekymrer dig om, hvordan du kan gøre det på den grønneste måde, så skulle du tage et besøge siden phonixtagmaterialer.dk. Her finder du alt i grønne tage og tagmembraner.

Læs mere

03-05-2017
VVScomfort

GROHE badeværelsestilbehør samt Hansgrohe håndvaske forhandles hos VVScomfort

Trænger badeværelset til en ny indretning, så er GROHE badeværelsestilbehør eller et kendt mærke som Hansgrohe håndvaske helt sikkert noget for dig. Besøg VVScomfort her http://vvscomfort.dk og tag på en inspirerende rejse rundt på deres skønne shop, så du kan blive inspireret i din indretningsproces.

 

Læs mere

10-04-2017
Bredsgaard-byg

stort udvalg af byggematerialer såsom troldtektplader og gipsplader til konkurrencedygtige priser

Er du interesseret i at finde et firma, der sælger et stort udvalg af byggematerialer såsom troldtektplader og gipsplader til konkurrencedygtige priser? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside her www.bredsgaard-byg.dk, hvor Bredsgaard-Byg viser deres store udvalg.

Læs mere

31-03-2017
Merton

Bestil beton møbler, møbel plader samt unikke laminat plader online

Er du vild med beton møbler, laminat plader og møbel plader i holdbar kvalitet, så klik her http://merton.dk. Her hos Merton finder du et super godt udvalg af beton møbler, laminat plader og møbel plader i den bedste kvalitet og til super gode priser.

Læs mere

29-03-2017
Bad og Fliser

Alt i materialer til badeværelset som natursten og mosaik

Der er altid et fantastisk udvalg at vælge imellem når man besøger Bad og Fliser. Det gælder i særdeleshed også deres udvalg i naturstens byggematerialer, hvor især de smukke mosaik natursten er en sand fryd for øjet.

Læs mere

10-03-2017
Nyt Baderum

Shop badeværelsesartikler, og benyt den online bad prisudregner

Har du lyst til at renovere dit badeværelse, og få et nyt smukt rum med lækkert inventar? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her flisebent.dk, hvor Flise Bent viser deres smukke udvalg af renoveringsmuligheder.

Læs mere

03-03-2017
Lavpris træ

Find alt hvad du skal bruge af byggematerialer til gode priser

Hos Lavpris Træ kan du finde alt i træ og andet byggemateriale til gode priser. Der er bl.a. et bredt udvalg af tagplader, lister i den store trælast.

Læs mere

09-02-2017
Moldau

8 mm træpiller samt 6 mm træpiller fra populære brands

Er du løbet tør for 8 mm træpiller eller 6 mm træpiller, så er Moldau lige stedet for dig. Klik her www.moldau.dk og find deres super brede udvalg af træpiller i den bedste kvalitet og til en super god pris, så du kan få gang i ovnen igen.

Læs mere

17-01-2017
Skovsav

Bestil forskellige slags træ som f. esk thuja træ online hos Skovsav

For dig der har brug for træ til dine projekter, vil det være nødvendigt, at du får fat i det på den nemmeste måde. Bestil træ online gennem skovsav.dk, og undgå at stå i kø eller komme for sent til at bestille det. Hos dem finder du blandt andet Thuja træ og andre spændende træsorter.

Læs mere