Find alt lige fra en magnetmadras til Merino garn hos Danolan

Hos Danolan kan du finde mange forskellige ting til hjemmet og til alternativ behandling. Læs her om en smart magnetmadras og om merino garn.

 
Danolan

Komfortabel magnetmadras

Hos Danolan kan du finde et bredt udvalg af magnetsmykker og magnetsengetøj til alternativ behandling. De sælger også en super komfortabel magnetmadras, som helt klart er noget af det bedste, du kan give dig selv. En magnetmadras er en madras med magneter i, som kan hjælpe dig med din magnetbehandling imens du sover. Magneter øger kroppens iltoptag og kan hjælpe med at lindre smerter og andre skavanker. Du vil nok kunne mærke forskel, hvis du investerer i en magnetmadras, for når man sover på sådan en, virker magneterne i mange timer i træk, imens man sover. Madrassen er super behagelig og vil helt sikkert være lige noget for dig at sove på, fordi den samtidig med at den behandler dig også er enormt komfortabel og super god for kroppen at sove på. Hvis du har smerter og har lyst til at prøve magnetterapi, så er danolan.dk lige stedet at kigge hen.

Merino garn i høj kvalitet

Danolan sælger også merino garn fra danske merino får, og det kan du bruge til enormt mange forskellige ting, og hvis du gerne vil prøve at strikke noget selv, så er det noget virkelig godt garn at strikke med, fordi det er super holdbart og blødt. Merino garn er vandafvisende og super lækkert, og det er oplagt til huer, vanter, trøjer, bluser osv. Uld har jo mange fantastiske egenskaber, som syntetiske stoffer slet ikke kan hamle op med. Det er bl.a. vandafvisende, og har en enormt varmeisolerende effekt. Men hvad mange ikke ved er, at det også har en kuldeisolerende effekt, hvilket vil sige, at det også kan holde varmen ude, når der er for varmt uden for trøjen. Det er desuden svedtransporterende og kan opsamle enormt meget fugt, hvilket vil sige at det holder kroppen tør og lader fugten fordampe fra ulden i stedet for huden. Derfor er det super godt til sengetøj, da mange sveder om natten og dermed kommer til at fryse. Se udvalget af lækkert merino garn i mange farver på hjemmesiden.