Overvejer du at importere din bil fra Tyskland?

 

Det sker i ny og næ, at man skal have en ny bil, og så er der mange overvejelser omkring, hvilken bil det skal være, og hvor den skal købes. De fleste vil gerne have en god bil, men samtidig vil man gerne spare så mange penge som muligt på købet, og netop derfor er der flere, der overvejer import af biler fra Tyskland. Overvejer du også at gøre det? Læs med her.

Den rigtige bil

For mange er bilen vigtig for, at man kan få hverdagen til at fungere. Derfor er det vigtigt, at man finder den rigtige bil. Er man for eksempel en stor familie, skal bilen ikke være for lille, så det er udholdeligt at køre længere ture. Har man langt på arbejde, eller er der andre grunde til, at man ofte kører længere ture, er det også rart, at bilen ikke er for lille, så turen er mere behagelig.

For mange er drømmebilen en dyr omgang, og derfor er der også flere, der overvejer import af biler fra Tyskland. Det kan man sagtens gøre, men der er nogle ting, man skal være opmærksom på.

Import af biler fra Tyskland

Overvejer du at importere din nye bil fra Tyskland, er det en god idé at gøre sig en masse forarbejde, så du ikke risikerer at blive snydt. Et oplagt sted at gå ind og læse om dine muligheder er hos NEM-autoimport. Her finder du en prisberegner, og du kan læse om dine muligheder for import af biler fra Tyskland.

Når det kommer til IMPORT AF BILER FRA TYSKLAND kan du på NEM-autoimport finde gode råd om, hvordan du gør en god handel uden at risikere at blive snydt. For eksempel skal du passe på med at forhandle biler af en privatperson, fordi det kan være svært at vide, om vedkommende er en svindler eller ej. Betal aldrig pengene på forhånd.

Vælg den rette forhandler

Vil du minimere risikoen for svindel, når det kommer til import af biler fra Tyskland, er det en god idé at købe bilen hos en forhandler. I Danmark bruger mange for eksempel siden bilbasen.dk til at finde biler.

Når du har fundet den bil, du gerne vil have, skal du kontakte sælgeren. Som oftest vil de gerne, at man ringer frem for at sende en mail, også selvom du ikke kan tale flydende tysk. Find flere råd og læs om dine muligheder for import af biler fra Tyskland hos NEM-autoimport.

au.PNG