Bliv klar til første skoledag med fede skoletasker og et praktisk penalhus

Har dit barn brug for nye og populære skolesager, så har Victa.dk fede skoletasker og et praktisk penalhus til gode priser. Besøg dem her www.victa.dk og tag på en skøn shoppetur sammen med dit barn, så det kan få styr på skolesagerne.

 
Victa.dk

Skoletasker med ergonomisk design og sjove motiver

Victa.dk er en dejlig online shop, som har stor fokus på, at skabe de bedste rammer for børns skolegang. Hos dem finder du derfor et ergonomisk udvalg af skoletasker, der er designet med fokus på at passe på børns krop allerede fra de er små. De har blandt andet samlet et godt udvalg af skoletasker med hjul, som kan hjælpe dit barn på sin gang til og fra skole. Skoletasker med hjul er ganske enkelt en smart løsning, da barnet undgår at bære de tunge bøger direkte på skuldrene. Klik www.victa.dk og læs mere om de gode skoletasker med hjul, så du kan passe på dit barns ryg.

Penalhus fra Disneys vidunderlige univers

Elsker dit barn Disneys eventyrlige og kærlige univers, så vil det elske de skønne penalhuse med motiver af alle de kendte Disney-figurer. Hos Victa.dk finder du for eksempel et skønt penalhus med de sjove og elskværdige Cars. Den har en god størrelse på 19 cm x 13 x cm 4 cm med en praktisk indretning, der gør det nemt for dit barn at holde styr på alt skriveværktøjet. Inden i er der stærke elastikker, hvor blyanterne kan sidde, samt plads til viskelæder og lineal. Klik ind her på linket www.victa.dk og køb det dejlige penalhus med Cars, så der kan komme styr på blyanterne.

Få skabt praktiske rammer omkring dit barns skolegang med skoletasker med hjul og et sjovt penalhus med Cars hos Victa.dk. Besøg dem her www.victa.dk og find det der kan gøre dit barns skolegang nemmere.