Dåbsgaver med gravering, såsom dåbsflag, er en gave for livet

En barnedåb er en stor begivenhed for enhver familie. Det er en glædens dag, hvor barnet får sit navn. Dette fejres som ofte med sammenkomster, mad, drikkevarer og dåbsgaver. Men det er ikke altid lige nemt som gæst at finde på den perfekte dåbsgave til barnet. Hvilke dåbsgaver med gravering kan man vælge imellem? Eller skal man give et dåbsflag? Skal man derimod give børnebestik med navn? Der er mange gode bud, og flere idéer til dåbsgaver finder man på www.name2you.dk.

 

Dåbsgaver med gravering hos Name2You med hurtig levering

Personlige dåbsgaver med gravering er en gave, som i mange år bliver ved med at have stor værdi. Minder om en begivenhedsrig dag, hvor en nyt medlem blev en del af familien. Men skulle man sidde og blive i tvivl om, hvad man skal give det lille barn, så er der mange gode bud på forskellige dåbsgaver med gravering. De mere klassiske og stilfulde dåbsgaver med gravering er børnebestik, kopper og tallerkener, men indgravering kan også laves i smykkeskrin, sparebøsser, rangler og dåbsrør. På den anden side kan dåbsgaver med gravering også lade sig gøre på f.eks. dåbsflag. Her kan der også komme indgraveringer i form af dåbens dato, et lille citat, fødselsdagsdato eller andet, du synes. Hvad end det er for en dåbsgave, man i sidste ende vælger, så kan man være sikker på hos Name2you, at dåbsgaver med gravering kommer i danske designs, såsom Nordahl Andersen, BoyHood, Fablewoo og Aviendo Fairy Tales.

Et dåbsflag siger mere end 1000 ord

Sommetider kan man ikke altid beskrive, hvor skøn en dåbsdag var, og derfor er det fantastisk, at man kan mindes med dåbsgaver, f.eks. med et dåbsflag. Et dåbsflag kan sige mere end 1000 ord ved at have sin helt egen historie, hvem der gav dåbsflaget, en livslang gave, der tages frem hvert år. Samtidig nyder vi danskere at se det danske flag, og vi forbinder det med festlige og glædelige begivenheder. Derfor er et dåbsflag den perfekte dåbsgave. Som prikken over i’et kan du hos Name2you få gravering i flagets fod, hvor der kan laves indgravering af navn, dato, begivenheden eller noget fjerde. Hvad der skal indgraveres i barnets dåbsflag er noget, man selvfølgelig helt selv bestemmer. Kun fantasien sætter grænser.

Skulle du være blevet interesseret i at give et dåbsflag som dåbsgave, så kan du hos www.name2you.dk få gratis gravering samt hurtig levering.

 

 

Name2you