En del til udeleg som legehuse

Når der er udeleg i børnehaven er legehuse i høj kurs. Det er sjovt at lege familie med sine bedste venner, og så er det rigtigt sundt med den friske luft. Vi voksne burde egentlig også have indlagt udeleg i løbet af arbejdsdagen, så vi kunne få lidt ren luft i lungerne. Med andre ord – kom udenfor!

 
nikostine.png (1)

Legehuse til alle børn

Legehuse finder man dog ikke mange af på arbejdspladserne rundt om i landet, med mindre man arbejder som pædagog. Der er noget helt specielt over legehuse, og den effekt de har på børnene. Legehuse er jo lavet specielt til børn, og alt i og omkring dem er i deres egen målestok. Det er fedt for børnene at føle sig tilpas store i et legehus, når nu alting omkring dem er lavet til voksne, og derfor alt for stort. Legehuse er på den måde børnenes sted, hvor de virkelig bare passer ind, og kan føle sig som herrer i eget hus.

Udeleg er sjov leg

Ind imellem kan man være så heldig at blive inviteret ind i et legehus under en god gang udeleg. På landets legepladser er der mange forskellige typer børnehuse, og det varierer hvor god plads de har til voksne gæster. Når man har udeleg i børnehaven er det ofte med en pædagog i hælene, så man er sikker på at der ikke foregår noget skidt, og at børnene er sikre på legepladsen. Når det så regner på legepladsen, kan alle søge tilflugt i legehusene, og udeleg bliver næsten til indeleg.

Shop legetøj til brug udenfor

Det er sundt for børnene at få frisk luft i lungerne, så se nu bare at komme udenfor. Kom udenfor om morgenen, når der er helt stille i nabolaget og dugfrisk luft. Kom udenfor om aftenen og gå en tur før sengetid. Få flere gode tips og tricks på www.nikostine.dk, og se også deres store udvalg af legesager til de små.