Find et stort udvalg af legetæpper og LEGO på www.legebyen.dk

Legetøj er i dag ikke bare et underholdningsmiddel for børn og unge, men derimod et lærerigt og udviklende redskab. Legetøj stimulerer bl.a. sanserne og styrker motorikken og er med til at udvikle børns fantasi. Du finder derfor hos Legebyen et kæmpe udvalg af markedets bedste udvalg. Klik ind på deres hjemmeside, legebyen.dk, og lad dig inspirere.

 
Legebyen.dk

Stort udvalg af legetæpper

Et af de bedste steder for børn at lege og lade fantasien blomstre er på gulvet, hvor pladsen oftest er størst. Men hvorfor ikke lave det kedelige gulv om til en kreativ fantasiverden? Det kan du nemt gøre ved at købe et af Legebyens udvalgte legetæpper, fra deres store sortiment. Deres flotte og farverige legetæpper er en sjov måde at hjælpe børns fantasi på vej, når der for eksempel leges med biler, modelflyvere, dyrefigurer, LEGO, dinosaurer eller sørøvere. Samtidigt er du sikker på at børnene, ved at lege på et legetæpper, ikke får træk og kulde, når de leger på gulvet. Hos Legebyen finder du et stort og bredt udvalg af legetæpper, med forskellige temaer, som passer til næsten alle slags legetøj. Du kan udover de klassiske legetæpper også finde legetæpper med tal, bogstaver, farver og former, der er en fantastisk måde at kombinere leg og læring. Som en ekstra finish har alle deres tæpper skridsikre underlag og opfylder den europæiske sikkerhedsstandard. Så tag og kig ind på deres store udvalg! 

Det nye og spændende LEGO Mindstorms

LEGO har gennem tiden holdt status som noget af verdens bedste legetøj. Det gælder også deres nyere og spændende serier såsom LEGO Mindstorms. Hos Legebyen finder du et stort udvalg af det populære LEGO Mindstorms, hvor du kan opleve glæden ved at bygge og ombygge, de utallige muligheder og bygningskombinationer LEGO Mindstorms tilbyder. LEGO Mindstorms er karakteriseret ved brugen af at blande de klassiske LEGO klodser med motorer, sensorer og den nyudviklede og intelligente P-Klods med apps og programmeringssoftware gør det muligt at styre de byggede robotter. Dette gør at de lavede produkter bliver mere spændende og udfordrende for LEGO-byggere i alle aldre. Du får derudover også mulighed for at komme med i det store LEGO Mindstorms online-fællesskab, hvor du sammen med andre kreative robot byggere kan dele dine opfindelser eller lade dig inspirere af andres. Så tøv endelig ikke med at kigge ind på Legebyens store udvalg, så du hurtigst muligt selv kan komme i gang med at bygge den sejeste LEGO robot.