Find lækre produkter fra Konges Sløjd og Maileg legetøj i god kvalitet hos Minimig

Hos Minimig.dk er de gode muligheder for at købe børne og baby legetøj som er produceret og designet i Danmark. Man finder bl.a. legetøj og tøj i juniorstørrelser fra mærkerne Maileg og Konges Sløjd, hvor er kvaliteten er i top.

 
Minimig

Maileg legetøj i topkvalitet 

Hos Minimig.dk finder du Maileg, som er et dansk legetøjsmærke med et dansk design der sikrer legetøjet en nordisk stil man kender. Maileg tilbyder et bredt udvalg er produkter, lige fra søde små mussebamser, til dukkevogne og vugger. Bamserne benyttes ikke kun af børn, men også voksne, hvor at Mailegs julebamser er blevet et stort hit som julepynt, i de danske hjem. Produkterne giver børnene rig mulighed for at lege og være kreative, fx med dukkevognen fra Maileg, hvor at der kan gås ture osv. med den. Der bliver flere gange om året udviklet nye produkter og tilbehør til de fine mus og kaniner, så du hele tiden har mulighed for at opdatere og lave nye indretninger i dit hjem.

Lækre produkter fra Konges Sløjd

Konges Sløjd er et andet mærke som bliver tilbudt hos Minimig.dk, der giver dig rig mulighed for at købe alverdens produkter til dit barn. Konges Sløjd er et dansk mærke som tilbyder et bredt udvalg af børnetøj, sengetøj og andre ting til babyer. Konges Sløjd har sat stort fokus på at udvide deres kollektion årligt, så der hele tiden udkommer nyt tøj med nye prints og lignende. Kendetegnet ved Konges Sløjd er funktionalitet og enkelthed, samt et skandinavisk design der passer ind i de danske hjem. Konges Sløjds produkter er udviklet med et stort fokus på økologi og lækre materialer, der giver de her bløde og smukke bomuldsstoffer, som du se på www.minimig.dk.

Besøg eventuelt www.minimig.dk allerede i dag, hvis du ønsker noget nyt unik pynt eller børnetøj i naturlige og rolige farver.