Forkæl de mindste med nuttet Cam Cam interiør og GRO børnetøj i søde design

Asta & Alfred hjælper dig med at få styr på det hele til den lille med deres store udvalg, der blandt andet byder på GRO børnetøj og Cam Cam interiør til konkurrencedygtige priser.

 

Cam Cam interiør til børneværelset

Hos Asta & Alfred finder du alt fra A til Z til babyer og børn. Udover tøj og sko, som butikken især er kendt for, finder du også diverse interiør, der pryder børneværelset. Når du handler hos Asta & Alfred kan du være sikker på at få et godt produkt. Sortimentet byder nemlig kun på produkter fra vellidte mærker – danske lige så vel som internationale. Har du styr på børnetøjet og er du derimod på udkig efter ekstra udstyr til den lille, byder deres udvalg blandt andet på Cam Cam interiør. Cam Cam er et dansk mærke, der siden 2012 har leveret babytilbehør i høj kvalitet. Det er arkitekten, Sara Geise Camre, der står bag Cam Cam og du kan derfor være sikker på, at der både er blevet lagt vægt på det funktionelle og det æstetiske aspekt under fremstillingen af Cam Cam interiør. Cam Cam interiør fås blandt andet i form af dukkelifter og dukketøjssæt, blødt sengetøj og uroer hos Asta & Alfred til knivskarpe priser. Find det sidste til den lille og bliv helt klar med hjælp fra Asta & Alfred.

GRO børnetøj til de små

Til trods for, at du finder et godt udvalg af interiør og babytilbehør hos Asta & Alfred, er udvalget af børnetøj stadig enormt. Du vil blandt andet støde på GRO børnetøj. Det danske mærke GRO prioriterer materialerne højt – deres tøj til børn er derfor i økologisk bomuld og bomuld er et fantastisk materiale, når det kommer til børnetøj. Bomuld er blødt og kradser ikke og derudover har bomuld også en egenskab til at varmeregulere. Udvalget af GRO børnetøj som du finder hos Asta & Alfred byder både på tøj til drenge og piger. Heriblandt bukser, nederdele, bodystockings og sweatshirts. GRO børnetøj er især kendetegnet ved deres nordiske design. Tøjet er ofte med flotte prints eller i nedtonede farver og det betyder, at børnetøjet kan bruges i mange forskellige anledninger – både derhjemme på sofaen eller ved specielle anledninger.

Med tøj og interiør til børn fra Asta & Alfred går du sikkert i byen!

Asta & Alfred