Hjælp til læseproblemer og matematikforståelse

Har du et barn, eller kender et barn, der har problemer med matematikforståelse eller som har læseproblemer, er Butik Leg og Indlærings hjemmeside, den rigtige hjemmeside for dig at besøge. Her kan du finde legetøj, sjove spil og andre redskaber der kan forbedre dit barns indlæring, læse-, matematikproblemer og meget mere. Der findes flere måder at forbedre disse ting på, og hos Butik Leg og Indlæring kan du finde produkter der passer perfekt til dit barns indlæringsstil.

 
Butik leg og indlæring

Matematikforståelse

En god matematikforståelse kan være gos at have til mange forskellige ting. Matematik og logik bruges til mange ting, og hvis dit barn har svært ved at se fidusen i det, kan spil og andre sjove ting være en god måde at starte eller forbedre dit barns matematikforståelse på. Hos Butik Leg og Indlæring kan du finde spil der forståelse for det basale matematik, og som går fra begyndere til øvede. Du kan blandt andet finde spil der omhandler geometri, former og figurer. Derudover kan du finde lidt sværere spil som enten kræver en tredimensionel tankegang, eller som udfordre logisk- og abstrakt tænkning.

Læseproblemer

Læsning og stavning er lige såvel som matematik, nogle vigtige ting at kunne. Børn lærer ligesom matematik, at læse og stave i skolen, men det kan alligevel være en god ide at øve det derhjemme også, uanset om dit barn har det nemt eller svært i skolen. En god måde at øve på er selvfølgelig at lade dine børn læse godnathistorien selv, men en anden hvorpå det kan trænes er med Ballonskibet-bøger som du kan finde på Butik Leg og Indlærings hjemmeside www.legogindlaering.dk. Bøgerne kan fås i forskellige sværhedsgrader, og de vil uden tvivl styrke dit barns stave- eller læseproblemer.

Uanset om dit barn har læseproblemer, problemer med matematikforståelse eller ej, er Butik Leg og Indlærings produkter gode for dit barn, og de vil uden tvivl styrke dit barns viden og indlæring.