Hos Legebyen.dk udbydes der alt fra Plus Plus brikker til et sjovt kongespil

Tøv ikke med at besøge www.legebyen.dk, når du skal finde underholdning, leg og sjov til hele familien. Lad f.eks. dine børn bygge små, finurlige figurer med de populære Plus Plus brikker eller saml hele familien om et slag kongespil i haven. Find også et hav af andet legetøj og andre spil hos Legebyen.dk. 

 

 
Legebyen.dk

Brug fantasien med Plus Plus brikker

Lad dit barn udforske både sine byggefærdigheder og sin fantasi med Plus Plus brikker fra Legebyen.dk. Med de fine og farverige Plus Plus brikker kan dit barn gå på opdagelse i former og bygge sine egne små figurer. Plus Plus brikkerne sætter fantasien i gang hos alle aldersgrupper, der giver sig i kast med at lege med dem. Brikkerne fås både i forskellige farvenuancer, men også i de forskellige størrelsesvarianter, MINI, MIDI og BIG – så også de mindste kan lege med. Plus Plus brikkerne passer perfekt hjem i legetøjskassen, men egner sig også især til børnehaver, SFO’er og andre fritidsinstitutioner. På Legebyen.dk kan du købe brikkerne i kasser med op til 4000 stk., så der er brikker til alle børnene.

Det sjove kongespil 

Står du og mangler underholdning til den kommende havefest, familiefødselsdag eller noget helt tredje? Hos Legebyen.dk finder du mange forskellige, populære spil, der kan bringe familien sammen. Du finder bl.a. det hyggelige kongespil, der er perfekt til en sommerdag i haven. Kongespillet er altid sjovt, og du kan udfordre enhver til at spille med. Kongespillet er et simpelt, genialt og uundværligt spil, når du holder familiesammenkomster eller inviterer andre gæster over i det gode vejr. Kongespillet er nemt og hurtigt at pakke sammen og kan derfor medbringes, hvis I skal på tur til stranden eller den lokale park – der er altid mulighed for at bringe hyggen med sig, når du ejer et kongespil.

Legebyen.dk er stedet for dig, der leder efter alt fra legetøj til børnemøbler, spil og meget mere. Her er sjov, leg og gode stunder kun et klik væk.