Køb fugleredegynger og bænkebord med stålstel hos Nikostine

Når man skal indrette legepladsen findes der selvfølgelig rigtig mange muligheder inden for selve legetøjet og aktiviteterne. Eksempelvis er fugleredegynger altid et hit på legepladsen. Derudover bør man overveje at anskaffe sig et bænkebord med stålstel, så forældre har et sted at sidde mens børnene leger.

 
Nikostine

Bænkebord med stålstel er solide og holdbare

Et bænkebord med stålstel, som bl.a. kan købes på hjemmesiden nikostine.dk, er et vigtigt stykke tilbehør til legepladsen, da det giver både børn og vokse et sted at sidde for at slappe af eller fx nyde en madpakke. Bænkeborde med stålstel er et oplagt valg til legepladsen, da den netop har en solid ramme og derfor kan holde til slid fra brug og vind og vejr. Et bænkebord med stålstel fra Nikostine fås i rigtig mange forskellige udgaver – eksempelvis de mere traditionelle sæt med to bænke og et bord, men også i en sekskantet udgave. Bænkebord med stålstel fås desuden i forskellige designs i forholdt til selve stålrammen og man har således mulighed for at vælge den type, som man finder mest komfortabel.

Fugleredegynger er et hit på legepladsen

Når legepladsen, eller den private have for dens sags skyld, skal udstyret med nye aktiviteter, er det en god idé at overveje en fugleredegynge. Disse gynger er nemlig utrolig sjove også for småbørn. Fugleredegynger er nemlig brede og giver også plads til at eksempelvis forældre eller pædagoger kan sidde med på gyngen. Fugleredegynger kan rumme op til 2-3 personer ad gangen og giver derfor børnene mulighed for sjov samvær på gyngen. Fordelen ved en fugleredegynge er desuden, at den ved hjælp af sine bevægelser er med at til stimulere og træne hovedbalancesansen og stillingssansen. Det er således et stykke legetøj der både er sjovt og sundt for barnet. Denne type gynge findes i forskellige modeller og forhandles bl.a. hos Nikostine.