Køb produkter fra GRO samt cykelhjelme til børn online

LittleM.dk er en inspirerende webshop for alle småbørnsforældre, der ønsker at give deres børn det bedste inden for både legesager, tøj og tilbehør.

 

Cykelhjelme til børn

EGG HELMET er et rigtigt spændende brand, som forhandles online hos LittleM.dk. Deres store sortiment af produkter omhandler cykelhjelme og sikkerhed i trafikken for de små størrelser. Brandet har lavet nogle super seje cykelhjelme til børn, som ikke bare passer på hovedet, hvis barnet skulle vælte på cyklen, men som også ser rigtigt seje ud. Det er muligt at gøre cykelhjelmene fra EGG HELMET mere personlige ved at sætte sjovt tilbehør på dem. Der er flere forskellige varianter af hjelme såvel som tilbehør at vælge mellem online hos LittleM.dk. Selvom designet sidder lige i skabet og virkeligt taler til børnene, er sikkerheden og kvaliteten bestemt også i orden på disse cykelhjelme. EGG HELMET hjelmene sidder godt til om hovedet og er nemme at tilpasse det enkelte barn, så de sidder bedst muligt. Man kan se det samlede udvalg af EGG HELMET cykelhjelme online hos LittleM.dk og læse nærmere om de enkelte produkter, som mærket står bag.

GRO

Udvalget af børnetøj er rigtigt fint hos LittleM.dk. De forhandler nogle rigtigt søde og gode mærker, som virkeligt forstår at lave lækkert og brugbart tøj til børn i alle aldre. Til de lidt mindre børn er et mærke som GRO værd at fremhæve i sortimentet på webshoppen. GRO laver tøj til børn i voksealderen, hvor de som regel er meget aktive. De skal både kunne løbe ude og lege og sidde inde og lave forskellige stille aktiviteter såsom læsning eller kreative projekter. GRO giver børnene plads til at lege og have det sjovt.

Se børnetøjet fra GRO og cykelhjelmene fra EGG HELMET online hos LittleM.dk og klæd børnene godt på til alle situationer.

littlem.dk logo.png