Mærkevarer fra Carriwell og Cocoon hos Børnebiksen

Når man bliver forældre kan det være nødvendigt at investere i udstyr til både mor og barn. Her har Børnebiksen helt sikkert et godt udvalg. Når det er spisetid kan Carriwell ammeundertøj nemlig være en god investering til moren, og ved sengetid kan barnet have stor gavn af Cocoon børnedyner.

 
Børnebiksen

Behageligt Carriwell ammeundertøj

Både før og efter en graviditet gennemgår kroppen en del forandringer, og netop derfor kan Carriwell ammeundertøj være en rigtig fornuftig investering til den nybagte mor. Denne type undertøj tager nemlig hensyn til kroppens forandringer, og derfor kan Carriwell ammeundertøj være langt mere behageligt at have på sammenlignet med helt almindeligt undertøj. Ud over at man får noget mere komfortabelt undertøj, så kan Carriwell ammeundertøj selvfølgelig også gøre amningen meget lettere idet undertøjet netop er designet til at man kan amme sit barn uden at skulle have hele toppen af. Har man behov for at shoppe nyt undertøj til amningen, så kan man hos Børnebiksen finde et rigtig godt udvalg af lækkert og yderst komfortabelt Carriwell ammeundertøj.

Brug Cocoon børnedyner hele året rundt

En god temperatur under dynen er afgørende for, at man kan få en rigtig god søvn – også når det handler om små børn. Netop Cocoon børnedyner kan være med til at sikre en god temperatur, da disse dyner sørger for en god varmeregulering. Af samme grund kan Cocoon børnedyner også bruges hele året rundt. Børnedyner fra dette mærke er fremstillet af materialet kapok, som er det afgørende for at disse dejlige børnedyner kan være med til at forhindre overophedning. Ud over de gode varmeafledende egenskaber, så betyder materialet i Cocoon børnedyner, at de ikke huser bl.a. bakterier og husstøvmider, og dyner som disse kan således hjælpe med at skabe et rigtig godt miljø for barnet at sove i. Disse allergivenlige og komfortable Cocoon børnedyner forhandles på hjemmesiden bornebiksen.dk.