Müsli tekstiler og sengetøj fra Soft Gallery

Hos Baby&I kan man købe økologisk babytøj og andre tekstiler i stilrene designs fra en lang række populære brands såsom Soft Gallery og Müsli.

 
babyandi.PNG

Soft Gallery økologisk sengetøj til børn

Vil man gerne give sine børn noget lækkert tøj på, der lader huden ånde frit, og som er produceret helt uden skadelig kemi, kan man trygt se nærmere på et brand som Soft Gallery, der forhandles online hos Baby&I. Bag brandet finder man designerne Barbara Hvidt og Tine Holt Møller, der siden 2007 har stået for at gøre mærket til en kæmpe succes. Soft Gallery byder på økologisk sengetøj til babydyner og -puder. Derudover finder man også ammepuder, stofbleer og tæpper i det spændende sortiment af produkter, som forhandles online hos Baby&I. Farverne er holdt i søde, dæmpede toner, og der er flere forskellige mønstre, man frit kan vælge mellem. Økologisk bomuld er ganske enkelt mere lækkert for små børn at ligge og putte i.

Müsli tekstiler til babyer

Der bliver udelukkende brugt økologiske materialer, når der produceres tekstiler til babyer hos Müsli. Deres stilrene design har været med til at sikre dem pladsen som et af de mest populære brands, når det gælder sengetøj, tæpper og klude til små børn. Derfor er Müsli og deres mange fine og stilrene produkter og tekstiler til børn og deres forældre at finde online hos Baby&I. Hos denne webshop er man i sikre hænder, når man bestiller tøj og udstyr til de små guldklumper online. Der er et stort udvalg af stilrene designs og produkter, man frit kan vælge mellem. Müsli er bare ét af de mange brands, der er at vælge mellem, når man shopper online på den spændende webshop. Klik ind forbi og se de mange styles i stilrene farver og mønstre fra Müsli.

Find de mange forskellige stilrene designs fra Soft Gallery og Müsli i økologisk bomuld online hos Baby&I.