Stort udvalg af legetøj fra BRIO

Ingen sjov uden BRIO! Sådan kunne børnene godt finde på at sige, når de skal skrive ønskeliste til enten fødselsdag eller jul. Der er nemlig ikke noget bedre end fedt design fra BRIO, som både børn og voksne nyder at lege med.

 

BRIO

Mange kender BRIO for deres berømte togbaner, som er fremstillet af træ. Det er en serie af legetøj, som kan sættes sammen på kryds og tværs, og som man kan få mange timer til at gå med. BRIO togene og togbanerne er den type legetøj som både voksne og børn nyder at finde frem fra gemmerne, for så at give sig i kast med et nyt transportprojekt. Hele stuebordet skal ryddes, for at få plads til alle banerne, og før man ved af det, må man udvide til stuegulvet også. Det er ofte et dagsprojekt at lege med BRIO, men sikket et skønt projekt det er. En søndag bliver altid lidt bedre, når man har fundet den helt store kasse BRIO legetøj frem.

Det er dog ikke kun togbaner BRIO producerer. De har også leveret andre klassikere med ligeså fedt design, som eksempelvis barnets første gåvogn. Mange børn har igennem tiden taget deres første skridt med hjælp fra gåvognene fra BRIO, og derfor har de et helt specielt sted i både børn og forældres bevidsthed. Det er jo unikt når man kan forbinde store begivenheder med enkle ting. Det er som om deres værdi stiger i det øjeblik – så er det ikke længere en gåvogn, men derimod et lille stykke familiehistorie. Hos Børnenes Kartel kan du finde alt i legetøj og indretning til børneværelset, og de ved alt der er værd at vide om børnenes første værelse. Der er mange ting, som skal erhverves første gang man bliver forælder, og så er det godt at kunne få kyndig råd og vejledning hos Børnenes Kartel. Du kan finde deres kontaktoplysninger på hjemmesiden www.borneneskartel.dk, hvor du også kan undersøge deres store udvalg af legesager.

Børneneskartel