Her finder du bl.a. Christian Rohde børnetøj og Minimalisma leggings

Asta & Alfred sælger alt i børnetøj, tøj til babyer, interiør til børneværelset samt en masse udstyr til forældrene. Du kan bl.a. finde lækkert tøj fra Christina Rohde samt Minimalisma leggings i sortimentet.

 
Asta og Alfred

Christina Rohde laver pigetøj i super god kvalitet

Leder du efter luksuriøst pigetøj i lækker kvalitet og med flotte mønstre? Så er Asta & Alfred den butik du leder efter. På hjemmesiden kan du se et bredt sortimentet af meget forskelligt super lækkert børnetøj til gode priser. Bl.a. finder du pigetøj fra Christina Rohde til gode priser i sortimentet. Christina Rohde har lavet super lækkert tøj siden 1991, og er kendt i mange lande for den kompromisløse tilgang til kvalitet. Hun bruger fortrinsvis tekstiler og metervarer fra Liberty og London, hvilket giver nogle unikke designs, som uden tvivl vil falde i din smag, hvis du kan lide lækre mønstre og super bløde tekstiler i flotte farver. Der er mange forskellige super flotte designs at vælge imellem på hjemmesiden, og der er ingen tvivl om, at du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge af flot pigetøj. Christina Rohde laver både tøj til sommer og vinter, og det flotte børnetøj vil helt sikkert falde i din smag, hvis du kan lide flotte designs og lækker kvalitet.

Minimalisma leggings

Hos Asta & Alfred kan du også finde flotte leggins fra mærket Minimalisma, som er kendte for deres super smukke designs til børn. De bruger unikke tekstiler i super flotte naturfarver, og hvis du kan lide smukke afdæmpede farver i blød tekstil, så er Minimalisma leggings lige sagen. Minimalisma leggins er så smukke og bløde, at det ingen overraskelse er, at de er et hit. I sortimentet finder du også bodystockings og andet undertøj, og de flotte naturfarver og den bløde tekstil er gennemgående i alle designs. Køb det her, hvis du gerne vil forkæle dine børn med lækkert blødt stof på kroppen. Der er mange forskellige designs at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige det, du leder efter på hjemmesiden, hvor der er masser af forskelligt tøj til børn fra mange forskellige designere og børnetøjmærker.