Billige rørmanchetter og aluzink tagrender af god kvalitet

Profilmetal A/S har alt du måtte ønske dig til dit byggeprojekt, uanset om du mangler aluzink tagrender eller rørmanchetter til tætning af en rørgennemføring. Se det store udvalg af tagplader, taginddækninger og facadebeklædning på deres hjemmeside.

 
Profilmetal A/S

Med aluzink tagrender fra Profilmetal A/S får du 20 års garanti på korrosionsskader

På www.profilmetal.dk finder du et stort udvalg af aluzink tagrender og alt det tilbehør, du skal bruge til monteringen som for eksempel skruer og tagrendelim. Du har oven i købet mulighed for at købe en samlet pakke til montering af tagrender på et 30 meter langt sadeltag med enten to eller fire nedløb. Deres aluzink tagrender er fremstillet i 0,7 mm kvalitetsstål, der er belagt med aluzink, hvilket gør tagrenderne både solide og stærke. Derudover er der 20 års garanti på korrosionsskader, hvilket giver dig nogle modstandsdygtige aluzink tagrender, der kan holde i mange år. I sortimentet på siden kan du finde alt det, du skal bruge til opsætningen af netop din tagrende, som for eksempel en endebund, et samlestykke, et tudstykke, en indvendig eller udvendig gering, konsoljern og rendejern samt en bøjning og udkaster til et nedløbsrør. Tøv endelig ikke med at kontakte deres kundeservice på 56 63 02 22, der altid står klar til at svare på alle dine spørgsmål til aluzink tagrender, taginddækning eller facadebeklædning. 

På www.profilmetal.dk finder du rørmanchetter til tætning af rørgennemføringer

Sortimentet hos Profilmetal A/S spænder bredt fra et stort udvalg af tagplader, undertag og taginddækning til facadebeklædning og inddækninger til både tag og facade. Derudover forhandler de også lægter, klemlister, skumklodser, taghætter og rørmanchetter, og der er derfor en god grund til at kigge forbi deres side, når du skal købe ind til dit næste byggeprojekt. Her er der nemlig god mulighed for at finde mange af de produkter, du skal bruge af en høj kvalitet og til en god pris. Det gælder også for deres sortiment af rørmanchetter, der bruges som tætning til rørgennemføringer for eksempel omkring antennerør eller ved skorstene af eksempelvis stål. De tilbyder flere forskellige typer, der fås i forskellige diametre og størrelser, og der er derfor god mulighed for at finde den størrelse, du har brug for. På hjemmesiden bliver man ofte præsenteret for netop det udstyr eller de materialer, man får brug for ved monteringen, og derfor har du mulighed for at tilkøbe deres tagefugemasse, så du ikke pludselig står og mangler den ved monteringen. Hvis du gerne vil spare fragten, har du som en ekstra bonus mulighed for at afhente dine varer direkte ved deres fabrik i Slagelse.