Find alt lige fra en trædrejebænk til excenterslibere hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger alt i værktøj til bl.a. træ, metal og andet slags håndværker og hobbyarbejde. Læs mere her, hvis du skal bruge en trædrejebænk eller en excentersliber.

 
Dorch & Danola

Trædrejebænk fra JET

Hos Dorch & Danola kan du finde et stort udvalg af trædrejebænke til gode priser. De har bl.a. modeller fra Stratos og JET i sortimentet, og hvis du skal bruge en god model, så er det et godt sted at kigge. Med en trædrejebænk kan du dreje træ. Det er en gammel teknik, som har været populært i flere årtusinder blandt kunstnere, snedkere og andre træarbejdere. Du spænder dit emne fast i drejebænken, som får det til at rotere ved en høj hastighed, og så kan du sætte dit drejejern på for at fjerne materiale, hvilket på den måde giver smukke runde, cylindriske og symmetriske former. Der er forskellige prisklasser i sortimentet, og du kan helt sikkert finde en model, der passer lige til dig. Med en trædrejebænk vil du lynhurtigt kunne se spændende resultater, for det er en effektiv metode, som hurtigt kaster smukke former fra sig. Du kan bl.a. lave skåle i træ, cylindriske figurer, bordben eller andet.

Den helt rette excentersliber 

Hos Dorch & Danola kan du også købe elektriske håndværktøj, og hvis du fx skal bruge en excentersliber, så er der mange forskellige gode modeller i butikken. Excentersliberen er uundværlig for snedkeren, hvor den bruges til at skabe den perfekte finish på plader og træ. Du kan sætte en hvilken som helst pudseskive på for at udføre finere eller grovere pudse eller slibearbejde, og den kan bruges både til at plane, slibe, pudse og polere. Med en excentersliber vil dine resultater lige stige lidt i graderne, for det er virkelig det bedste værktøj til finish. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte excentersliber i sortimentet, for der er flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan også finde alt i tilbehør, skiver og meget mere, så du kan udføre præcist arbejde i forbindelse med fx at bygge møbler, kommoder, bordplader eller køkkener. Det er et super stykke værktøj. Se sortimentet på dorchdanola.dk.