AirPods og Chromecast forhandles på nettet til gode priser hos Av-Cables.dk

Hos Av-Cables.dk er det svært at klikke væk tomhændet. Når man sammenligner deres priser med konkurrenternes, så forstår man godt, at flere og flere danskere flokkes omkring domænet www.av-cables.dk. Derinde tilbydes prisgaranti, også når det kommer til eksklusive produkter som Apple AirPods og Google Chromecast.

 
Av-Cables.dk

Læs om Apple AirPods her, og find den bedste forhandler af disse

Apple AirPods har sat standarden. Hvorfor gå ned på kvalitet, når en mulighed som Apple AirPods findes på markedet? Her får man den bedste kvalitet, som giver en autentisk HiFi oplevelse. Man får lækkert design, og alt er samlet i et par kompakte in-ear trådløse høretelefoner, som sidder rigtig godt i øret, og som man altid kan have med på farten. De fylder faktisk så lidt, at de tit bliver væk. Undgå dette skrækscenarie ved at tilkøbe et etui cover i stilfuldt design på www.av-cables.dk, imens du foretager bestillingen af dine nye Apple AirPods. Du finder både Apple AirPods Pro, 2 og de almindelige - 2019 udgaver, naturligvis. Av-Cables.dk har et telefonnummer, du kan ringe til for yderligere vejledning.

Chromecast fra Google er den perfekte gave til filmnørden

Man benytter Google Chromecast til mediestreaming, og denne tech-gigant må siges at have ramt plet med dette fremragende produkt, der fås i flere udgaver. Køb modeller som Google Chromecast 3, Audio samt Ultra på www.av-cables.dk. Med dette apparat kan du streame på dit TV, selvom det ikke er tilkoblet internettet. Din Google Chromecast modtager signalet fra din smartphone, PC, tablet eller et andet apparat og videregiver det til fjernsynet. Nyd The Office, The Avengers eller en anden gode film/serie i høj kvalitet. Med Google Chromecast Ultra kan du streame i 4K Ultra HD opløsning. Se alle detaljerne helt tæt på!

Bestil de suveræne Apple AirPods online hos Av-Cables.dk, som også sælger Google Chromecast til gode priser. Du finder også tilbehør til alle iPad og iPhone modeller og naturligvis et bredt udvalg inden for smart home apparater, walkie-talkie, Apple TV og meget mere! Dag til dag levering tilbydes ligeledes ved handler på www.av-cables.dk.