Bærbare PC’er fra Lenovo og Chromebook (Google)

Det er ikke kun de fornuftige priser på f.eks. ny Chromebook eller Lenovo computere der gør at mange danske kunder, igen og igen vælger Føniks Computer når der skal shoppes elektronisk udstyr. Det store udvalg har uden tvivl også rigtig meget at sige. Skal du til at købe ny computer, måske en smart Chromebook eller en model fra Lenovo, kan du læse et par gode grunde, til at købe den hos den danske forhandler i artiklen herunder.

 
Føniks Computer

Lenovo PC’er til stærke priser hos Føniks Computer

Hvis man skal købe ny bærbar computer, er Lenovo et godt valg. Uanset om man har brug for en budgetvenlig model, der ”kun” skal bruges til lette hverdagsopgaver som at tjekke Facebook, e-mail og lignende, kan Lenovo helt sikkert levere den perfekte model. Vil man omvendt gerne give lidt ekstra for en Lenovo bærbar der så til gengæld også har lidt ekstra kapacitet, så kan det også sagtens lade sig gøre. I det hele taget, er der rig mulighed for at få en Lenovo bærbar som passer perfekt til ens behov, ikke mindst når man shopper hos www.fcomputer.dk. Udover bærbare computere, tæller kataloget hos den danske forhandler blandt andet RAM, tastatur og mus, blæsere, stationær PC og SSD fra Lenovo. Klik eventuelt selv ind forbi kategorien, og få et kig.

Chromebook af Google - Perfekt til at browse internettet

Udover smarte produkter fra Lenovo, kan du blandt andet også købe en smart Chromebook hos Føniks Computer. En Chromebook er det perfekte valg, hvis man skal bruge en brugervenlig og kompakt bærbar computer, og ikke vil betale en urimelig høj pris for den. Arbejder man ofte på vej til og fra arbejde, vil en kompakt Chromebook f.eks. være det helt perfekte valg. Se ligeledes nærmere på de nyeste og bedste Chromebooks hos Føniks Computer lige nu.