Bestil en fatbike med el samt reservedele til elcykler hos Boxbike

Overvejer du at skifte fra almindelig cykel til elcykel? Så klik ind på boxbike.dk, der forhandler alt fra fatbikes, ladcykler og foldbare cykler med elmotor til batterier og reservedele. Boxbike har et af Nordens største udvalg af dele, opladere og kits til at omdanne den almindelige model til en cykel med elmotor.

 
Boxbike

Fatbike - Kør i det groveste terræn!

Kør derudad uanset underlaget! Med en fatbike er du ikke begrænset til vejene eller de pæne stier. Du er ubegrænset, og du er fri. De brede dæk gør det muligt at køre på sne, sand, grov skovbund og andre hårde underlag, hvor den almindelige cykel ikke engang tør drømme om at køre. Det er frihed, og friheden bliver endnu større med en elmotor på din fatbike, som gør, at du kan køre længere og længere væk. Kør løs inde i den tætte skov, eller tag den med på ferie til Norge og Sverige - op i Fjeldene! Der er uanede muligheder med en fatbike, og den kan give et afbræk fra en monoton hverdag, når man virkelig har brug for det. Køb en STRØMSTAD fatbike hos Boxbike på 48 volt. Med en model fra STRØMSTAD har du altid masser af kraft til din rådighed, hvis benene er ved at køre trætte. Der er mange fordele ved sådan en cykel, som du kan læse meget mere om i bunden af kategorien på boxbike.dk.

Kæmpe udvalg af reservedele og batterier til elcykler

Hos Boxbike kommer du ikke til at kigge forgæves efter nye reservedele til elcykler, fordi forhandleren har et af de største udvalg i hele Norden. Du finder også alt i batterier, opladere og elcykel kits ved at klikke ind på boxbike.dk, der sidder parat til at hjælpe dig med at finde frem til de rette reservedele. Nogle gange skal elcyklen repareres, uanset hvor godt man passer på den. Det er dog klart, at hvis man behandler den bedre og holder elcyklen ved lige, så kræver det også færre bestillinger af reservedele. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, så er det rart at vide, man kun behøver at kigge ind hos Boxbike.

Køb reservedele til fatbikes og andre elcykler på boxbike.dk.