Din foretrukne forhandler afsmart home produkter, såsom z-wave

Myimport har et stort udvalg af gode Smart Home produkter, og hvis du drømmer om at gøre dit hjem intelligent, så er det den helt rette butik. Læs bl.a. her om udvalget af z-wave her.

 

 

Find alt i z-wave produkter til dit hjem hos Myimport

Myimport har et stort udvalg af Smart Home produkter til gode priser, og du kan helt sikkert finde den rette gadget til dit hjem i butikken. Der findes mange forskellige slags gadgets, som kan gøre dit hjem smart, og på den måde kan du spare tid og penge. De har bl.a. et stort udvalg af z-wave produkter, som både laver alarmer, smarte stikkontakter og sensorer. Du kan bl.a. finde en smart røgalarm fra z-wave, som også er en dørklokke, en tyverialarm samt en vandskadealarm. De smarte produkter er altid forbundet til din telefon, så du kan få direkte besked, hvis der er noget mistænkeligt i dit hjem. Der findes mange forskellige smarte produkter fra z-wave til dig, der drømmer om et smart hjem med mange forskellige praktiske funktioner, som kan styres via telefonen. Når det kommer til belysning, har de også et stort udvalg af dimmere, som tillader dig at styre belysningen fra din telefon. Hvis du drømmer om et Smart Home, så er z-wave et godt sted at starte, for de har en lang produktrække af gode og smarte gadgets til dig, der er elektronik entusiast. På www.myimport.dk kan du finde det store udvalg af z-wave produkter og andre gadgets fra andre gode producenter.

Det mest optimale hjem med smart home produkter

Myimport har alt i smart home produkter. Smart home er idéen om et hjem, hvor de forskellige elektroniske installationer er forbundet med hinanden og med telefonen, så alting kan styres fra telefonen og også giver besked, når der er problemer. Det kan være en alarm, som giver besked selv hvis du ikke er hjemme, så du bliver advaret om f.eks. indbrud, eller hvad der måtte være. Smart home produkter kan også være el-pærer, som kan styres fra telefonen og på den måde give alverdens farver og forskellige belysninger i hjemmet, alt sammen styret fra din telefon, så du kan få den helt skræddersyede belysning, som netop falder i din smag. Det kan være smart, når man gerne vil sikre sig, at lyset på toilettet ikke er for kraftigt, når man skal op om natten. Det kan også bare være for at gøre lyset behageligt i spisestuen om aftenen, når det er aftensmadstid. De smart home produkter, du kan finde på www.myimport.dk tæller også alarmer og andre produkter, som kan advare dig om f.eks. røgudslip, vandskade, indbrud m.m., og som giver direkte besked til din telefon. Der findes mange forskellige gode smart home produkter i butikken, som du helt sikkert vil elske, hvis du kan lide gadgets.

 

 

Myimport