HP Service Manager og den nyere Cherwell software er førende

Benyt HP Service Manager eller Cherwell software og få et bedre resultat i virksomheden. Læs mere om disse ITSM’er online hos Devoteam | Globicon.

 
Devoteam | Globicon

HP Service Manager – et solidt ITSM valg

Er du interesseret i HP Service Manager? Der er tale om en ITSM med mange muligheder. Der er tale om en IT Service Desk-softwarepakke, der gør det mere overskueligt med support. Du kan kontakte Devoteam | Globicon for at høre meget mere om HP Service Manager. Det gode ved denne software er, at den understøtter Servicekatalog, Request Fulfillment, Change Management, Knowledge Management, Incident Management, Problem Management, Service Level Management, Release Management og Configuration Management. Derfor får man en særdeles fleksibel service management software, der kan klare det meste. Der er flere og flere der benytter denne on-premise løsning, og Devoteam | Globicon kan rådgive lige fra start til slut. Så kontakt dem, og få hjælp til optimering, implementering, strategi osv. Denne løsning fra Hewlett-Packard er kommet for at blive.

Cherwell software benyttes fx i USA og England men også andre steder

Vil du vide mere om Cherwell software? Denne form for ITSM er relativ ny, men der er stadigvæk tale om særdeles gennemtænkt service management software. Man forbinder Cherwell software med ”en ny spiller” i denne branche, hvor der efterhånden er en del muligheder. Der er tale om et program, som har vundet indpas i lande, hvor konkurrencen er højest, som England og USA. Hvis du leder efter konsultation i Cherwell software, så er Devoteam | Globicon dem, du skal have fat i. De er i stand til at hjælpe firmaer i vidt forskellige brancher med at implementere de rette løsninger.

Klik ind på devoteam-globicon.dk i dag, og hent info om Cherwell software. Der konsulteres også i løsningen fra Hewlett-Packard, som hedder HP Service Manager. Hvis du vil vide mere, så tag kontakt til eksperterne hos Devoteam | Globicon. Der er seriøse fordele at høste ved at benytte et af disse programmer.