Køb en ekstern harddisk eller en praktisk chromebook hos Phøniks Computer

Har du brug for en almen computer, der kan klare alle de almindelige opgaver hverdagen stiller en computer, og som samtidig har et pænt og kompakt design, der passer godt ned i tasken? Så er en chromebook et super godt valg. Lige nu finder du de smarte chromebooks hos Føniks Computer, hvor du også kan købe smart tilbehør til computeren, så som en ekstern harddisk. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

 
Føniks Computer

Praktisk chromebook

En chromebook er perfekt til hverdagen, og kan klare alle de opgaver den gængse bruger har brug for, så som at checke e-mail, lave skoleopgaver eller arbejdsrelaterede hjemmeopgaver, kigge Facebook og Instagram, og se sjove videoer på Youtube. Det første mange nok vil studse over ved en chromebook, er det flotte, slanke design de er designet i. Det gør dem helt naturligt ekstra velegnede til folk, som ofte har deres computer med par farten, fordi de fylder så lidt i tasken som de gør. Chromebooks bliver dog aldrig mindre i formatet, end at man sagtens kan se en god film på dem eller lignende, uden at man bliver nærsynet af det. De er sagt med andre ord behagelige at bruge, selv i længere tid.

Alt i alt er en chromebook et godt valg for den moderne computer-bruger, som gerne vil have en pålidelig computer med et pænt design. Lige nu finder du et flot udvalg af chromebooks hos den danske forhandler www.fcomputer.dk.

Ekstern harddisk med god plads

Kigger du forbi Føniks Computer disse dage, har du rig mulighed for at købe alverdens forskellige typer tilbehør til computere. Her vil du blandt andet kunne købe en ekstern harddisk med ekstra god plads. En ekstern harddisk er en god måde at passe ekstra godt på uerstattelige filer som familiebilleder, videooptagelser fra bryllupper og /eller barnedåb og lignende. Uanset hvilken ekstern harddisk du vælger fra kataloget hos den danske forhandler, er der tale om et kvalitetsprodukt. Det er blot at finde den eksterne harddisk som passer til dine behov og dit budget.