Køb fejlfrie IPhones og IPads til super gode priser hos Bluecity

Hos Blue City kan du købe brugte IPhones og brugte IPads til gode priser. De er køreklare og fuldstændig fejlfri og selvfølgelig med 2 års reklamationsret.

 
Bluecity

Brugte iPhones

Det er ikke længere nødvendigt at give fuld pris for en ny telefon, som er helt fejlfri og fungerer ligesom ny. Blue City har netop gjort det til en succesfuld levevej, at tilbyde dig brugte telefoner til gode priser, der er som nye. Butikken tager ganske enkelt brugte telefoner ind og restaurerer dem så de er som nye, og gendanner dem naturligvis også. Dermed får du et helt nyt produkt som kun har små brugstegn og i de fleste tilfælde ingen visuelle. Det gør det til en perfekt mulighed for dig at få brugte IPhones så gode som nye, og uden nogen form for skader. Du er også meget velkommen til at lægge din egen IPhone i bytte og få en god pris for den, som bliver trukket fra dit køb.

Brugte iPads

Det er ikke kun mobiltelefoner Blue City forhandler. Det gælder også brugte IPads og computere. Ja, faktisk kan du finde alt den elektronik du har brug for til husstanden hos Blue City. Om det så er notebooks, IPads, printere eller noget helt andet kan du spare en masse penge hos Blue City.
Du kan bestille din nye IPad direkte fra hjemmesiden, eller komme ned i en af de 5 butikker fordelt over Danmark. I alle butikkerne står personalet klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og du er også meget velkommen til at prøve de brugte IPads. Vil du gerne vide mere kan du klikke ind på www.bluecity.dk, hvor du også kan se de mange forskellige produkter du kan købe. Så smut ind forbi forretningen inden en anden kommer før dig. Lige nu kan du endda finde ekstra gode tilbud.