Optiske kabler og Wi-Fi dongler - Se udvalget

Køb Wi-Fi dongler og optiske kabler til skarpe priser. Av-Cables.dk tilbyder hurtig levering på trådløst netværksudstyr heriblandt Access Point og netværkskabler. Du finder også alt i vildtkameraer, B&O AUX kameraer, Apple AirPods og meget mere online.

 
Av-Cables.dk

Wi-Fi dongle - Kom nemt på internettet

Er netværkskortet gået i stykker, eller er der problemer med det? Bruger du en gammel computer uden netværkskort? Løsningen er ret simpel. En Wi-Fi dongle kan tilsluttes, og så er du klar til at komme på internettet og netværket med det samme! De kræver ofte ikke nogen installation. Du skal selvfølgelig lige være opmærksom på, om den udvalgte model understøtter dit styresystem. Der er under alle omstændigheder penge at spare på en Wi-Fi dongle ved at købe hos Av-Cables.dk. Bestil din Wi-Fi dongle i dag, og så har du den med høj sandsynlighed leveret dagen efter.

Optisk kabel - Spar penge hos Av-Cables.dk

Leder du efter et optisk kabel? Køb billigt online hos Av-Cables.dk, som tilbyder toslink optiske kabler i bedste kvalitet. Find et optisk kabel på 50 centimer, 1 meter, 2 meter, 3 meter eller meget længere! Det er kvalitetsløsninger, du finder på hjemmesiden. Det er dog ikke noget, der kan ses, hvis man zoomer ind på prisniveauet. Det er markant lavere end markedsgennemsnittet, ja, man sparer faktisk op til 60 % sammenlignet med andre forhandlere her i landet. Det gør det ekstra fordelagtigt at købe sit optiske toslink kabel hos Av-Cables.dk. Se også alle de mange andre ledninger, som forhandles online med dag til dag levering og til stærke netpriser.

Kigger du efter et optisk kabel, eller står du og mangler en Wi-Fi dongle her og nu? Av-Cables.dk er stedet at handle både for den kvalitetsbevidste kunde, og den som prøver at høste ekstra besparelser. Du finder selvfølgelig også nedsatte priser på AirPods, vildtkameraer, Chromecast, kabeltromler, DIN stik og meget andet fra anerkendte mærker. Bestil f.eks. fra brands som Logitech, SanDisk og Kingston online, hvor der tilbydes prisgaranti.