Philips EverPlay Bluetooth højttaler og Amazon Kindle Paperwhite 4 e-bogslæser

Kan du godt lide at fordybe dig i en god bog? I år 2020 har du adgang til hele verdens bibliotek i dit eget hjem, men også på farten med en e-bogslæser, der er tilkoblet skyen. Hos eBookReader.dk finder du anerkendte modeller som f.eks. Amazon Kindle Paperwhite 4, men også readers fra PocketBook, Kobo, Onyx m.fl. Som noget nyt forhandler webshoppen også trådløse Bluetooth højttalere fra Philips i flotte design.

 
eBookReader.dk

eBookReader.dk tilbyder den kendte Amazon Kindle Paperwhite 4

eBookReader.dk tilbyder nu den lækre Amazon Kindle Paperwhite 4 uden reklamer. Få den f.eks. med 8 GB plads eller hele 32 GB til dig, som elsker at læse. Den fås i farver som sort og azurblå. Hvis du køber din Amazon Kindle Paperwhite 4 hos eBookReader.dk, så kan du med fordel tegne en udvidet forsikring på den. Med 2 års udvidet forsikring vil du have din e-bogslæser forsikret i op til 4 år efter købet. Når man sammenligner den moderne Kindle Paperwhite 4 af Amazon med ganske almindelige tablets, så er det ikke svært at forstå, hvorfor læseglade danskere vælger deciderede e-bogslæsere frem for de almindelige tablets. Med features som E-ink og blændfri skærm får man en bedre læseoplevelse. Køb din Kindle Paperwhite 4 af Amazon til en rigtig god pris via www.ebookreader.dk, der også sælger tilbehør til denne e-bogslæser online. Glæd dig til timevis af underholdning med science fiction, romantiske romaner, videnskabelige bøger, eller hvad du ellers er til!

Trådløs Bluetooth højttaler - Køb den stilfulde Philips EverPlay til en god pris

Giv dig selv mulighed for at lytte til god musik på farten. Del de lækre tunes med vennerne ved at afspille på en trådløs Bluetooth højttaler. Hos eBookReader.dk kan du f.eks. købe en trådløs Bluetooth højttaler fra Philips EverPlay serien af. Det er en smart lille ting, som kan bruges sammen med din e-bogslæser, hvorved du kan lytte til dine lydbøger. Den kan selvfølgelig også forbindes med din tablet og smartphone. Køb den lækre Philips EverPlay trådløse Bluetooth højttaler online til en skarp pris på www.ebookreader.dk.

Klik ind online hos eBookReader.dk, og køb din Amazon Kindle Paperwhite 4 og trådløse Bluetooth Højttaler fra Philips EverPlay.