Stort udvalg af badevægte og kalibreringslodder fra stærke mærker

Bestil badevægte med sikker betaling hos Digitalvægten. Webshoppen handler udelukkende om vægte og vægtrelaterede produkter som kalibreringslodder. Undgå at bekymre dig om kvaliteten, når du køber fra kvalitetsmærker som Beurer, Tanita og Adam Equipment.

 
Digitalvægten

Digitalvægten tilbyder analogiske badevægte og kropsanalysevægte

Ønsker du en manuel badevægt eller en mere avanceret model? Analyser din fedtprocent med en moderne personvægt fra www.digitalvaegten.dk. Du finder nemlig alt fra retro badevægte fra Beurer til Tanita kropsanalysevægte. Selv om det er kvalitetsmærker, skal du selvfølgelig ikke give mere end højest nødvendigt. Spar penge på Tanita og Beurer badevægte, når du handler gennem digitalvaegten.dk. Garantien afhænger af produktet, men for udvalgte modeller får du op til 30 års garanti eller sågar livstidsgaranti. Der går aldrig langt tid, fra en ny model udgives, til den findes i kataloget på hjemmesiden. Webshoppen er ikke kun til private, der leder efter badevægte, men også til virksomheder, hospitaler, klinikker osv.

Køb kalibreringslodder i alle størrelser med DKD-certifikat på digitalvaegten.dk

Hos Digitalvægten kan du også købe kalibreringslodder til gode priser. Disse er certificerede, så du er sikker på præcisionen. De kendes også som vægtlodder eller præcisionslodder, og de benyttes til mange opgaver i industrien. Har du brug for 1 kg, 2 kg eller 10 kg? Skal vi helt ned på 1 g, 50 g eller 100 g? På digitalvaegten.dk forhandler de kalibreringslodder med DKD-certifikat på alle nær standardmodellerne. Køb også messinglodder og modeller i rustfri stål samt forniklet messing. Webshoppen er en af landets førende i vægtlodder, og de byder altid på et bredt katalog. Det kan være, specifikke arbejdsprocesser i virksomheden afhænger af præcisionen. I disse tilfælde vil det oftest være at anbefale med DKD-certificerede kalibreringslodder. Vil du vide mere om typerne? Så kontakt dem.

Digitalvægten er ikke kun specialister i badevægte og kalibreringslodder, men råder også over gulvvægte, industrivægte etc. Du kan stole på mærker som Adam Equipment, My Weigh og Tanita, som de fører et bredt sortiment fra.