Vægbeslag til fladskærme og udendørs lyskæde findes hos Av-Cables.dk

Kabler og adapterer er bare et lille indblik ind i det store prisvenlige udvalg af tilbehør til elektronik du finder på Av-Cables.dk. Blandt udvalget af alkens tilbehør finder du for eksempel en fin udendørs lyskæde til de mørke aftener eller praktiske vægbeslag til fladskærme.

 
Av-cables.dk

Udendørs lyskæder til hyggelig og flot belysning

Har du også brug for lidt ekstra lys i haven eller på gavlen når mørket falder på? Med en udendørs lyskæde fra Av-Cables.dk kan du trække fine lysstier rundt om i haven, ved vindueskarme eller andre steder du ønsker at live op i døgnets mørke timer. Udvalget af udendørs lyskæder spænder bredt sådan at du finder varianter med varmt-, køligt- eller multilys, samt længder på 5, 10 eller 15 meter. Tillige kan du både få fingrene i en billig eller lidt dyrere udendørs lyskæde, sådan at alle kan være med. En udendørs lyskæde er dog ikke det eneste du kan pynte op med, for udvalget fås også i indendørs versioner, sådan at dine lysdekorationer kan fortsætte indendørs.

 

Hæng fjernsynet op i den rette højde med vægbeslag til fladskærme

Et vigtigt tilbehør til de fleste tv-stuer er nok et vægbeslag til fladskærme. På www.av-cables.dk findes vægbeslag til fladskærme af enhver art. Dette dækker selvfølgelig alle typer af fladskærme, såsom OLED, LED, LCD, TFT og Plasma. Av-Cables.dk har indgået samarbejder med markedets bedste producenter, sådan at du kan hænge din skærm med vægbeslag til fladskærme af høj kvalitet. Den høje kvalitet betyder dog ikke høje priser, da prisniveauet ofte befinder sig mellem 15% til 60% under vejledende butikspriser. I webshoppen findes desuden en guide til vægbeslag, du med fordel kan læse, hvis du er i tvivl om netop hvilket vægbeslag til fladskærme du har behov for.

 

www.av-cables.dk får du desuden prisgaranti på alt, samt 60 dages fuld returret og fragt for bare 29 kr.