Dekorer kagen med FunCakes fondant

Med fondant af en solid kvalitet som det, man får fra FunCakes hos Choko-Laden, er det kun fantasien, der sætter grænser, når man skal dekorere kager og lignende.

 

Kage fondant

Når man skal dekorere kager med en overtræksmasse, så vælger mange at anvende fondant. Det gør de, fordi fondant er nemt at arbejde med og forme, så man kan få stort set alle de resultater, man måtte ønske sig. Fondant er en sukkermasse, og hos Choko-Laden kan man købe den i forskellige farver. Choko-Laden har valgt at sælge fondant fra mærket FunCakes, fordi de tilbyder fondant i god kvalitet til rimelige priser. Fondanten kan både rulles ud til meget flade tykkelser og lægges over kagen som overtræk i stedet for marcipan, som ofte kan være svært og skrøbeligt at jævne ud og arbejder med. Når fondant rulles ud, får det en flot og glat overflade, der giver kagen et poleret og professionelt udseende. Fondant kan også bruges til at modellere forskellige figurer og tredimensionelle udsmykninger til dekoration på ens kager. Fondanten opvarmes nemt og bliver dermed blødgjort, når man arbejder med det i hænderne, og det gør det muligt at lave selv meget små og fine detaljer på sine dekorationer. Når man først har øvet sig lidt, vil man blive overrasket over, hvor nemt fondant er at arbejde med, og hvor mange forskellige ting man kan bruge det til. Man kan snildt opnå et flot og professionelt resultat som det, man får hos en rigtig konditor. Ved selv at bage og dekorere sin kage kan den blive lige præcist sådan, som man gerne vil have den. Det er både sjovt og billigt i forhold til at bestille den udefra.

Læs mere om mulighederne for brugen af fondant til bagning og dekoration online hos Choko-Laden på hjemmesiden www.choko-laden.dk, hvor man også kan få et nærmere kig på de forskellige varianter af fondant.