Få gratis hjælp i sager om tvangsfjernelse samt hjælp til frivillig anbringelse

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er et advokatfirma, der tilbyder gratis hjælp i alle sager der omhandler tvangsfjernelse. Ligeledes tilbydes der også hjælp til frivillig anbringelse, hvis dit barn har problemer og mangler støtte.

 
ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK

Gratis hjælp til tvangsfjernelse

Der tilbydes hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK altid gratis hjælp til tvangsfjernelse, hvis man står i en svær situation, med børn og forældre der ikke kan overskue deres situation. Man får hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælp af et helt team af advokater, der står klar til at sikre en god og sikker tvangsfjernelse. En tvangsfjernelse kan være nødvendig i visse sager, hvor barnet fx kan være i risiko for at tage alvorlig skade, af at blive boende hos forældrene. En tvangsfjernelse kan træde i kraft, hvis det er påvist at problemerne i hjemmet ikke kan løses, hvor kun en tvangsmæssig anbringelse er den eneste løsning, for at sikre barnets helbred. Typiske årsager til tvangsfjernelse kan f.eks. være vold i hjemmet, alkoholmisbrug, andet misbrug eller psykisk sygdom hos forældrene. Læs mere her tvangsfjernelse.com og find den helt rigtige hjælp til dit barn eller børn i risiko.

Frivillig anbringelse

Der er hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK også mulighed for at få professionel hjælp til en frivillig anbringelse af barnet, hvis der er problemer i hjemmet. En frivillig anbringelse er et forslag kommunen vil foreslå, hvis det vurderes at barnet har brug for ekstra støtte, og skal bruge ekstern hjælp. Man står som forældre med forældremyndighed med ansvaret for at give samtykke til en frivillig anbringelse, hvorefter der kan laves en handlingsplan, samt hvad formålet med den frivillige anbringelse er. ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK står klar til at hjælpe med den helt rigtige guidance og hjælp til at komme igennem sagen og en frivillig anbringelse.

Klik ind på tvangsfjernelse.com og læs mere om reglerne og de forskellige muligheder.