Find sjove brætspil såsom Trivial Pursuit: Harry Potter og Trivial Pursuit: Friends hos Humorkassen

Det er altid skønt med en god stemning og hvad gør stemningen bedre end et sjovt spil? Tag et kig hos Humorkassen, hvor du kan finde alverdens spil og andre festligheder. Herinde kan du fx finde Trivial Pursuit: Harry Potter og Trivial Pursuit: Friends. Besøg hjemmesiden på www.humorkassen.dk.

 
Humorkassen

Trivial Pursuit: Harry Potter med magiske spørgsmål

Er du fan af Harry Potter og det eventyrlige tema, man ser i filmene og bøgerne? Så kan du hos Humorkassen finde spillet Trivial Pursuit: Harry Potter, som er det perfekte spil for dig, der er vild med Harry Potter og har set filmene flere gange. Spillet indeholder en masse magiske spørgsmål, der er baseret på Harry Potter og hans eventyrlige verden. Her kan du teste din viden inden for Hogwarts, mørk magi, magiske personer, magiske objekter og mange flere emner. Spil spillet med dine venner og find ud af, hvem der er den ultimative Harry Potter fan. Her kan det være en stor fordel for dig, der har set filmene mange gange. Kunne du tænke dig at dyste med dine venner i Trivial Pursuit: Harry Potter, kan du finde det på www.humorkassen.dk.

Trivial Pursuit: Friends med 600 spørgsmål

Det kan til tider være en fordel, at have gennemset en TV-serie eller film, og måske endda flere gange. Hos Humorkassen kan du finde Trivial Pursuit: Friends, hvor du kan dyste med dine venner eller familie, om hvem der har mest forstand på TV-serien Friends. Spillet indeholder 600 forskellige spørgsmål, der alle omhandler Friends og de bedste øjeblikke helt fra sæson 1 til sæson 10. Dette er det helt perfekte spil for dig, der er fan af Friends og kunne tænke dig at teste din viden indenfor TV-serien. Derudover er det også hyggeligt at spille et sjovt spil med dine venner, hvor latter og gode stunder er garanteret. Vil du gerne finde ud af, hvem af dig og dine venner, der har mest viden inden for Friends, så kan du finde Trivial Pursuit: Friends på www.humorkassen.dk.