Hyggelig stemning med hånddyppede stearinlys

Mangler du stearinlys til middagen, eller bare til en hyggelig aften derhjemme? Så skulle du tage at se udvalget fra www.blaavandlys.dk.

 

Hånddyppede stearinlys

Hos Blåvand Lys  producerer man hånddyppede stearinlys i stearin eller paraffin. Her er du sikker på at få den bedste kvalitet af stearinlys på markedet, da man altid bruger de bedste råvarer når man hånddypper stearinlysene. De bruger altid råvarer af den højeste kvalitet på markedet, så du kan være sikker på at få hånddyppede stearin med en ren farve og en ensartet brændetid hele vejen igennem. Du finder hånddyppede stearinlys i mange forskellige farver, som ikke kun giver et fantastisk hyggeligt og romantisk lys, men også er utrolig flot til indretningen i hjemmet. Grundet de mange farver kan du altid finde hånddyppede stearinlys, som passer lige ind i dit hjem og vil give indretningen i huset et ekstra løft.
Selvom det er hånddyppede stearinlys lavet af råvarer, som er af den højeste kvalitet på markedet, er stearinlysene til at betale. De har alle den samme høje kvalitet, men er stadig prissat utroligt lavt, i forhold til den kvalitet du får. Alle de hånddyppede stearinlys er 22mm i diameter og passer til almindelige lysestager, og er desuden gennemfarvede så du får et flot stearinlys med en rigtig flot brændetid.
Holder du en temafest eller anden festlig lejlighed hvor en speciel farve indgår, bør du bestille de hånddyppede stearinlys hjem fra www.blaavandlys.dk, da de fås i alle regnbuens farver så du er sikret en flot og hele vejen igennem gennemtænkt fest. Hvor de hånddyppede stearinlys i en fantastisk farve vil give lige den sidste detalje, så din fest er fuldstændig gennemført.