Julebuffet, mad til bryllupsfesten og m.m. mad kan bestilles online

Salt & Peber er din kilde til lækre julebuffeter eller mad til bryllupsfesten. Bestil blandt andet hovedretter på saltogpeber.dk.

 

Mad til bryllupsfesten

Til bryllupsfesten er det vigtigt, at maden er i orden. Salt & Peber leverer et eksklusivt måltid til bryllupsfesten og maden kan både portionsanrettes og leveres som buffet. Mad fra Salt & Peber er delikat for smagsløgene, og den gastronomiske oplevelse er helt i top, hvilket er vigtigt til bryllupsfesten. Hvis du bestiller mad til bryllupsfesten fra Salt & Peber, kan du vælge mellem 4 forskellige menuforslag - 2 buffeter og 2 portionsanretninger.  Der er et minimum på 10 kuverter på al mad til bryllupsfesten fra Salt & Peber. Salt & Peber leverer mad til bryllupsfesterne til døren i størstedelen af Danmark.

Julebuffet

Salt & Peber er specialister indenfor julebuffeter. Alle kan bestille en julebuffet fra Salt & Peber - der er endda en julebuffet skræddersyet til fattige studerende. Der er selvfølgelig en julebuffet til det helt traditionelle selskab med alle de gamle juleklassikere, men Salt & Peber har også en særlig julebuffet på menukortet, en julebuffet til dem, der tør prøve en eksperimenterende og utraditionel julebuffet. Julebuffeterne kan bestilles efter d. 27. Oktober og da der kun er krav om minimum 10 kuverter, kan selv de mindre firmaer holde en god julefrokost med en julebuffet fra Salt & Peber.

Bestil hovedretter

Hvis du gerne selv vil stå for middagen, men mangler et professionelt touch, kan du hos Salt & Peber bestille en selvstændig hovedret, som ikke er en del af en menu. De hovedretter, der kan bestilles hos Salt & Peber, findes på saltogpeber.dk. Der findes et stort udvalg af hovedretter, der kan bestilles, alt fra glaserede skinker til kalvecuvetter af fin kaliber. Bestil hovedretter hos Salt & Peber, så bliver det bragt til døren indenfor udvalgte steder i Danmark - kontakt kundeservice for en særlig aftale, hvis du bor uden for de udvalgte områder.