Køb både beroligende kosttilskud som kalm til hunde og Virbac kattefoder på dyrlaegensgaard.dk

At vælge det rette foder og fodertilskud til sit kæledyr kan sommetider være som finde vej i et storcenter for første gang: forvirrende og frustrerende. En webshop som dyrlaegensgaard.dk er et rigtig godt sted at starte, fordi de er yderst professionelle og kun forhandler kvalitetsprodukter. To af disse er Virbac kattefoder og Kalm til hunde, som modvirker stress.

 
Dyrlægens Gård

Kalm til hunde hjælper din hund med at finde ro

Du har opdraget din hund godt, du giver den det bedste foder, og I går rigeligt med gåture hver dag. Alligevel kan der opstå situationer, som udfordrer din hund – og dermed dig. Hunden kan for eksempel blive ængstelig, hvis der pludselig er usædvanlig byggelarm lige uden for vinduerne, og det kan være svært for både hunden og for dig at håndtere. Her er Kalm til hunde et rigtig godt middel. Kalm er et naturligt fodertilskud, som kan gives et par timer før en stressende situation. Med den rette dosis af Kalm bliver hunden rolig og glad, som om alt var normalt omkring den. Hos Dyrlægens Gård kan du både købe Kalmtabletter og flydende Kalm, der kan blandes med foderet eller gives direkte i hundens mund. Hvis din hund i flere dage i træk skal være i stressende situationer, kan du også sagtens give den Kalm hver dag i periode, for da stoffet er naturligt, tager hunden ikke skade af en høj dosis.

Velsmagende Virbac kattefoder i høj kvaliet

Hvis du vil have kattefoder af meget høj kvalitet, er Virbac et rigtig godt bud. Virbac kan købes hos Dyrlægens Gård, hvor alle produkter er sunde, effektive og nøje udvalgte. Her kan du både finde Virbac til raske katte og Virbac til katte, som har særlige udfordringer som allergi, overvægt eller urinvejsproblemer. Til katte med allergi er Virbac HPM A1 et velegnet foder, da det ikke indeholder korn, som kan være hårdt for nogle kattemaver. I stedet har foderet et højt proteinindhold baseret på insekter. På dyrlaegensgaard.dk findes Virbac kattefoder i mange varianter, og det er nemt og overskueligt at se, hvad der egner sig bedst til netop din kats ernæringsmæssige behov. På den måde bliver det store udbud af kattefoder pludselig ikke som at træde ind i et storcenter for første gang, men ganske ligetil.