Køb fondant, sprøjteposer, crimper etc. online

Choko Laden sælger et kvalitetsudvalg, hvor der er inkluderet klassiske artikler til konditoren. Der er tale om ting som en crimper og sprøjteposer. Her finder du fondant i stor stil.

 

Fondant

Choko Laden tilbyder forskellige ting til fremstilling af chokolade. Her finder du fondant og rå chokolade, så du hver weekend kan få lækker hjemmelavet chokolade. Det er også tilladt at lave chokolade i hverdagen. Det er dig selv, der bestemmer, hvornår det er tilladt med lidt ekstra nydelse. Fondant fra mærket FunCakes er i sortimentet. FunCakes har fremstillet billige fondanter, som besidder en ret så god kvalitet. Fondant er en form for sukkermasse, som egner sig til overtræk af kager. Den fås i forskellige farver. Den giver lige det ekstra touch, der gør, at kagen bliver helt suveræn. En fondant kan komme mange bagere til gavn. Enhver, der fremstiller sin egen kage, har brug for en fondant.

Sprøjteposer

Vil du have cremen fordelt pænt og nydeligt? Sprøjteposer anvendes af amatører såvel som professionelle. Det gør de, fordi de skaber resultater. Nogle gode sprøjteposer er i sortimentet. Choko Laden er en webshop, som har specialiseret sig i at sælge udstyr til fremstilling af den mest fristende chokolade. Hvem elsker ikke chokolade? Især hunkønnet er helt vild med chokolade, men der er heller ikke mange mænd, der kan takke nej til et lækkert stykke hjemmelavet chokolade. Kan du godt lide at lave kager og chokolade i din fritid? Hvis det er tilfældet, så er denne webshop måske lige dig. Menuen til venstre viser, hvilke kategorier der findes.

Crimper

Mangler du lige det redskab, der gør kagen lidt pænere? En crimper kan hjælpe med det. Den giver et dekorativt finish, som ikke kan fås på anden vis. Brug en crimper på kanten af kagen med fordel. Disse fås med forskellige mønstre, og disse kan tilføre kagen det ekstra, der gør, at den bliver husket af venner og bekendte i lang tid bagefter.