Køb Verner Panton lamper på billiglys.dk

Ønsker du en lampe design klassiker, der bringer flotte farver og perfekt lys til dit hjem skal du vælge en lampe fra den verdenskendte designer Verner Panton. Da den danske Verner Panton begyndte sin design karriere i 1964, var hans mål at være nytænkende og mest af alt at skabe smukke og inspirerende lamper. Det nyder vi godt af i dag, og på billiglys.dk finder du billige Verner Panton lamper i mange farver og faconer.

 

Du kan bl.a. købe Verner Panton gulv, bord, væg og loftslamper samt pendler og udelamper. Billiglys.dk fører også de populære Flower Pot, Globe og Topan.

Køb gulvlamper online

På billiglys.dk finder du et kæmpe udvalg af gulvlamper i mange farver, størrelser og faconer. Du kan købe gulvlamper online der enten lyser opad, nedad eller ud til siden, så det er vigtig at finde ud af hvad dit behov for lys er i det rum du ønsker gulvlampen. Uanset dit behov for gulvlampe, finder du helt sikkert en favorit på billiglys.dk. Se f.eks. det store udvalg af gulv lamper fra de kendte designere Tom Dixon, By Frandsen og Phillippe Starck. Køb din nye flotte gulvlampe online på billiglys.dk.

Bamix stavblender

Er du på jagt efter en stavblender, der kan holde til at knuse frosne bær og is skal du vælge en Bamix stavblender fra billiglys.dk. En Bamix stavblender er ikke kun kendt for sin høje kvalitet, men også for sin kraftfulde motor og at den er så alsidig. Du finder ikke en bedre stavblender på markedet end den populære Bamix stavblender. Den er nem at rengøre og de fleste modeller kommer med et utal af tilbehør så som piskeris, bæger, multifunktionsblad og meget mere. På billiglys.dk kan du bl.a. købe følgende modeller Bamix Classic, Bamix Gastro, Bamix Deluxe og Bamix Gordon Ramsay.