Lej hytte eller campingvogn til campingferien

Alt i campingferie finder du hos Råbjerg Mile Camping.

 

Udlejning af hytter

Udlejning af hytter gør man det også i hos Råbjerg Mile Camping. Udlejning af hytter er relevant for dig, der holder af de gode ting ved campinglivet såsom det sociale liv i form af et godt fællesskab på pladsen, de gode naturoplevelser med mere, men samtidig er til lidt mere komfort end livet i en campingvogn eller telt kan byde på. Udlejning af hytter gør, at du kan slå to fluer med et smæk - du er på camping, men har samtidig den store komfort du kender hjemmefra. Hos Råbjerg Mile Camping findes der hytter i flere størrelser og der findes både standardhytter og luxushytter.

Udlejning af campingvogne

Udlejning af campingvogne er en anden mulighed hos Råbjerg Mile Camping. Inden man kaster sig ud i at investere i en campingvogn, er udlejning af campingvogne en oplagt mulighed for at afprøve, om det glade campingliv er noget for jer på sigt. Ved at leje en campingvogn hos Råbjerg Mile Camping, får du en fuldt udstyret campingvogn og du skal derfor blot koncentrere dig om at pakke dine personlige ejendele til turen og så sørger Råbjerg Mile Camping for resten. Og så bliver det vist ikke meget nemmere at prøve campinglivet af.

Campingferie

Campingferie... Tænker du ens joggingtøj og dåseøl, når du hører ordet campingferie? Så er det på tide, at du prøver en campingferie på egen krop. Campingferie er et hit for børn såvel som for voksne, således alle kan holde en velfortjent ferie. Campingferie foregår i trygge rammer og der er altid et hav af børnefamilier og der er derfor særdeles gode chancer for, at børnene finder gode kammerater at hygge sig med under opholdet. Imedens kan de voksne sidde på pladsen og nyde synet af glade børn, der futter rundt og leger fra morgen til aften.