Mesterhakket og Ludvig kød i topkvalitet

Hos slagteren i Føtex finder du et stort udvalg af bl.a. fersk kød.

 

Ludvig oksekød

En af de fersk kød produkter, som du vil kunne finde i slagteren, i dit lokale Føtex varehus, er Ludvig oksekød. Ludvig oksekød er mørt oksekød, som du kan købe hos din Føtex slagter. For at sikre at Ludvig oksekød er mørt, inden det når dit lokale Føtex varehus, så modnes Ludvig oksekød i minimum 16 dage, inden det sendes ud til din Føtex slagter. Når du køber Ludvig oksekød i Føtex, så er det "Mørt med garanti". Føtex er så sikker på kvaliteten af Ludvig oksekød, så skulle dit Ludvig oksekød mod alt forventning ikke være mørt, så giver Føtex dig pengene retur mod bon.

 

Mesterhakket

Mesterhakket er fersk kød fra slagteren i Føtex. Meterhakket kød fra Føtex består udelukkende af dansk kød samtidig med, at Mesterhakket bliver friskhakket hver dag. Så når du køber Mesterhakket i Føtex så er du sikker på at det er dansk kød, som er hakket, pakket og solgt samme dage. Både når du køber Mesterhakket svine og oksekød findes det i 3 forskellige fedtprocenter, hvilket er med til, at du kan få lige præcis det Mesterhakket kød, som du skal bruge.

 

Føtex

Slagteren i Føtex har et stort udvalg af kvalitetskød. Her finder du bl.a. fersk kvalitetskød i kategorierne Ludvig oksekød, Mesterhakket, Antonius og Dansk kalv, når du besøger din lokale Føtex slagter. Det store udvalg af fersk kød, som du finder hos slagteren i din lokale Føtex, er det der gør, at du finder alt i kvalitetskød, når du ligger vejen forbi din lokale Føtex slagter.