Psykolog i Aarhus tilbyder individuelle psykologsamtaler og dybdegående parterapi

Leder du efter en psykolog i Aarhus? Så er Familiepsykologerne måske noget for dig. Familiepsykologerne hjælper til hvad enten det gælder parterapi, individuelle psykologsamtaler eller noget helt tredje. Læs mere nedenfor.

 
Familiepsykologerne

Psykolog i Aarhus med fokus på familier og samværet

Vi har alle sammen noget vi går og døjer med. Nogle har måske mere end andre. Det er dem Familiepsykologerne står klar til at hjælpe. Familiepsykologerne holder til i Aarhus. De har specialiseret sig inden for familierelaterede problemer. Hos Familiepsykologerne bliver der lagt stor vægt på at gøre samtalen så behagelig som overhovedet muligt, samt give dig og din familie den bedst mulige oplevelse. Du kan læse mere om Familiepsykologerne på deres hjemmeside og overveje dem som psykolog i Aarhus.

Individuelle psykologsamtaler med fokus på den enkelte

Hos Familiepsykologerne har du både mulighed for fællessamtaler med bekendte eller individuelle psykologsamtaler, alt afhængig af hvad du har mest brug for. Føler du at det er ensom kamp eller er problemerne ved at fylde for meget i dit liv kan det være en rigtig god idé med individuelle psykologsamtaler. Problematikker til individuelle psykologsamtaler kunne være ting som spiseforstyrrelser, depressioner, stress, misbrug eller sorg. Men det er helt op til dig selv, hvad du gerne vil snakke om til individuelle psykologsamtaler. Du har mulighed for at ringe til Familiepsykologerne eller skrive en e-mail, hvorefter de kan præsentere mulighederne for dig. Læs mere på www.familiepsykologerne.info om individuelle psykologsamtaler.

Parterapi kan løse mange indgroede problemer

Det er helt normalt at opleve op og nedture i et parforhold. Nogle oplever dog flere nedture end andre. Er du en af dem, der føler, at problemerne har taget overhånd? Hos Familiepsykologerne bliver du tilbudt parterapi til dig og din kæreste/ægtefælde. Parterapi hos Familiepsykologerne er både for dig, der overvejer at gå fra din partner samt dig, der døjer med mindre problemer Hos Familiepsykologerne gælder parterapi, om at lære at forstå sig selv og sin partner. Hovedformålet ved parterapi er at finde fællesløsninger, så I kan undgå problematikkerne. Du kan læse mere om parterapi på www.familiepsykologerne.info.

Familiepsykologerne har specialiseret sig inden for familierelaterede problemer. De står dog også klar til at hjælpe med andre problemer. Besøg www.familiepsykologerne.info, for at læse mere.