Pynt festbordet med smukke stofservietter fra Langkilde & Søn

 

Sæsonen for festmiddage og julefrokoster er lige rundt om hjørnet, og flot borddækning er med til at skabe rammerne for hyggelige stunder med god stemning. Stofservietter er perfekte for dig, der ønsker at dække et smukt bord til dine gæster, og hos Langkilde & Søn kan du finde et stort udvalg af imponerende stofservietter til enhver anledning. 

Stofservietter med motiver til alle lejligheder

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af borddækningen til fødselsdagen, julefrokosten eller en tredje anledning, er stofservietter med fine motiver en rigtig god løsning. Stofservietter får din borddækning til at se elegant og eksklusiv ud, og så er de super praktiske, da de kan vaskes og bruges igen og igen.

Hos Langkilde & Søn finder du et bredt udvalg af stofservietter med forskellige motiver i serien Nordic Way of Celebration, der kan anvendes uanset anledning. Brug dem til fødselsdagsbordet, julebordet, konfirmationsbordet og meget andet–de går til det hele. Alle servietterne er lavet i flagdug i høj kvalitet, hvilket gør dem enormt holdbare. De kan benyttes år efter år og fra generation til generation. 

Pynt julebordet med klassiske julemotiver

For at skabe den helt rette julestemning om julebordet, er stofservietter med klassiske julemotiver et must. Langkilde & Søn fører smukke juleservietter med julemotiver, som vi alle kender fra barndommen. Her finder du f.eks. hjerter, sukkerstokke, trommer, halmbukke og Dannebrogsflag. De forskellige designs tager afsæt i den klassiske nordiske flagtradition og kombineres med de klassiske julemotiver samt gran og kogler.

De flotte juleservietter er prikken over i’et på et smukt og æstetisk julebord. Desuden får du dem leveret i en fin broderet lærredspose, hvilket også gør dem super velegnede som julegave.

Elegante Flora servietter til den skandinaviske stil

Stofservietter er ligeledes en super smuk tilføjelse til borddækningen i sommermånederne. Her indbyder det gode vejr til hyggelige middage i haven, og hvad er bedre til at komplementere den blomstrende natur end fine blomstermotiver? Langkilde & Søns Flora servietter er broderet med motiver af danske blomster, og det enkle udtryk er perfekt for dig, der går efter en borddækning i skandinavisk stil. 

Stofservietterne i Flora kollektionen er inspireret af den skandinaviske sommer med de lange lyse nætter. Blomstermotiverne spænder over de mest kendte og elskelige sommerblomster, der vokser vildt i naturen, såsom kornblomst, mælkebøtte, klokkeblomst, valmue og lupin.

Hos langkilde-flagfabrik.dk finder du desuden smukke duge og bordløbere med matchende motiver, der binder din borddækning fint sammen og får den til at gå op i en højere enhed.

am.PNG